Wat als ik nu altijd door eet, hoe dik word ik dan?

Wanneer is het genoeg?
Lichamelijk had ik geen last van mijn gewicht, maar ik wist/vond? wel dat ik veel te zwaar was. Mijn voornaamste reden om af te vallen was dat ik elke winkel in wilde kunnen lopen en dan alles kon passen wat ik mooi vond. Vorig jaar maart stond ik doelloos paaseitjes te eten, tot ik ineens dacht: wat als ik nu altijd door eet? Hoe dik word ik dan? Wanneer is het genoeg? Op dat moment besloot ik dat het klaar was. Als ik in alle kleding wilde passen moest ik er nu ook echt voor gaan. Ik ben naar mijn telefoon gelopen en heb coach Marieke van Gewichtsbeheersing van A tot Z een berichtje gestuurd. Binnen vijf minuten stond onze afspraak gepland.

“Het enige wat ik op dat moment nog paste waren mijn sokken.”

Heerlijke reepjes
Het was een hele strijd om de kilo’s eraf te krijgen, maar de reepjes waren echt heerlijk. Ik mis ze nu nog. Iedere week bij mijn coach op de weegschaal was een goede stok achter de deur. Wat een kick krijg je als je harde werk beloond worden met iedere week weer een stap dichterbij mijn doel!

Nieuwe garderobe
Na maanden bloed, zweet en tranen bereikte ik mijn streefgewicht. Gesteund door lieve mensen om mij heen en mijn coach is het me gelukt. Het enige wat ik op dat moment nog paste waren mijn sokken. Werkelijk mijn hele garderode heb ik opnieuw moeten kopen en ik kan je vertellen, dat is heerlijk shoppen! Van de grote maten ineens naar de kleine maten, zo bizar. Ik kan het iedereen aanraden!

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.