Lijf & Balans

Lijf & Balans
Profiel

1. Wat is jouw favoriete Straight away product?
De chocolade shake, maar dan met Get ready to seduce mousse. Of een café noir shake met een schepje oploskoffiepoeder en natuurlijk is deze met de mousse ook niet te versmaden.

2. Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away Coach hebt meegemaakt?
Een cliënt die na een ingrijpende, emotionele ervaring in haar leven veel was aangekomen. Zij is toen 48 kg afgevallen en heeft na jaren nog steeds haar gewicht in evenwicht. Dat is de kroon op het werk!!!

3. Wat is de beste tip die je aan iemand kan geven die wil afvallen?
Heb voor jezelf helder wat je motivatie is, en maak die concreet. En richt je niet alleen op het afvallen zelf, maar zeker ook op de fase daarna; gewichtsbeheersing. Daar gaat het uiteindelijk om. Doe het alleen voor jezelf en niet voor iemand anders. Laat je goed begeleiden door je coach.

4. Waarom ben jij Straight away Coach?
Het is een geweldig beroep, waarbij heel veel facetten aan bod komen. Elk mens is anders, en heeft andere behoeftes. Daar zit de uitdaging, om daar goed de aansluiting bij te vinden en dat maakt het coachingstraject zo ontzettend boeiend. Daarnaast maakt de combinatie met de bedrijfsmatige aspecten het heerlijk afwisselend.

5. Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?
Straight away is een kwalitatief hoogwaardig product, voor een lage prijs. De ingrediënten van de producten gecombineerd met begeleiding zijn de sleutel tot het succes.

6. Wat is het meest ondergewaardeerde Straight away product?
De Goodmorning shake.

Sylvia Vogels

Bodystudio Balance
Profiel

1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?
Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is om af te slanken en hoe moeilijk het kan zijn om op het gewenste gewicht te blijven. Ik heb met verschillende producten en afslankmethodes gewerkt, maar kon het niet vasthouden. Toen kwam Straight away op mijn pad en hier vond ik alles wat ik miste bij andere maaltijdvervangers. Maar wat ik nog belangrijker vond, ik miste vaak de coaching/begeleiding en dat is zo belangrijk als je een dieet volgt. Want het gaat niet altijd even gemakkelijk en dan is het fijn als er iemand voor je is die weet wat je doormaakt en die je helpt in die periode. Bovenal zijn de producten heerlijk, ze zijn gemakkelijk in gebruik en de verpakkingen zijn hip.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Coaching! Voor mij is het belangrijk dat het programma voor de cliënt goed vol te houden is, dat zij er volledig achter staan en ervoor gaan. Ik laat ook meteen weten dat ze het niet alleen hoeven te doen, dat ik er voor ze ben op de momenten dat het wat moeilijker gaat. Je gaat samen de uitdaging aan en bouwt dan ook een enorme band met je cliënten op. Velen lopen wel eens tegen een moeilijk moment aan, maar juist door de begeleiding die wij, als Straight away coach, kunnen bieden is het beter vol te houden. Bij vragen mogen cliënten mij zowel telefonisch, via app of per mail aanspreken en probeer ik eenieder verder te helpen op de wijze dat het voor de cliënt het best past. Ik probeer maatwerk te leveren omdat iedereen anders is en samen te kijken welk programma het beste bij hen past, zodat ik ook weet dat ze het vol gaan houden.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Een heerlijke frisse salade.

4. Wat is jouw favoriete straight away product?
Dat is nog best een moeilijke keuze. Ik heb er verschillende, maar ik denk dat ik de ‘Choco Loco Chrunch’ reep het lekkerste vind. De ‘Café Noir’ shake is ook wel een toppertje.

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Wil je graag kilo’s kwijt? Loop er niet langer mee rond! Je gaat je beter voelen en met de ondersteuning gaat het je zeker lukken. Het is nooit te laat om aan de slag te gaan. Je hebt pas verloren als je opgeeft.

Nicole Wauters

Manifit
Profiel

1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?
Ik heb hiervoor gekozen omdat het een geweldig mooi concept is. In februari 2018 kwam het per toeval op mijn pad, ik werd toen telefonisch benaderd door Straight away. Sinds 2013 ben ik werkzaam als gewichtsconsulente in mijn knusse praktijk aan huis. Op het moment dat ik gebeld werd was ik toe aan een nieuwe uitdaging en het klonk als muziek in mijn oren. Ik ben de uitdaging aangegaan omdat de producten betaalbaar zijn en de coaching/begeleiding gratis is. De producten zien er hip/modern uit, we hebben een groot assortiment en ze zijn makkelijk mee te nemen naar je werk. Én ze zijn heerlijk van smaak.

2. Wat vind je het allerbelangrijkste bij het afvalproces?
De coaching/begeleiding vind ik wel het allerbelangrijkste tijdens en na het afvalproces.

3. Wat is jouw lekkerste snack tijdens de opbouwfase?
Later in de opbouwfase vind ik een heerlijke smoothie, gemaakt van vers fruit, de lekkerste snack

4. Wat is jouw favoriete Straight Away product?
De kant en klare shake: ‘To go go chocolate’.

5. Wat wil je meegeven aan de mensen die gaan afvallen?
Je doet het niet alleen: ik ben de stok achter de deur. Het is nu tijd voor actie, het is nooit te laat om te beginnen!

Samantha Bakker

VITway
Profiel

1. Waarom heb je gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Je levensstijl aanpassen is moeilijk en gaat vaak niet zonder slag of stoot. Door met Straight away te beginnen, leer je om je hele levensstijl om te gooien en daar begin je eigenlijk makkelijk mee. Je hoeft niet meer naar de winkel en niets meer te maken. Het proces is pittig, maar het programma is strak. Waarna je uiteindelijk rustig gaat opbouwen, met de levensstijl die bij je past. De keuze om als coach voor Straight away aan de slag te gaan was snel gemaakt. Het is een hip, betaalbaar en een modern dieet, dat met een goede coaching hele mooie resultaten heeft laten zien.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Bij het afvalproces vind ik het belangrijk dat het vol te houden is, dat je resultaat ziet en dat het betaalbaar is. Maar wat ik nog belangrijker vind, is dat je zorgt voor een betere versie van jezelf.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Mijn lekkerste snack is een tomaatje, mozzarella en een blaadje basilicum. Maar zelfgemaakte fruitijsjes, ben ik ook dol op. Moeilijke keuze, dus ik heb 2 heerlijke snacks

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
De Goodmorning shakes zijn mijn favorieten. Alle 3 de smaken zijn heerlijk en ze passen ook in alle programma’s, echt ideaal. Voordeel van de Goodmorning shake, voor de slechte ontbijter of voor de actieveling is die ook perfect.

5. Wat wil je meegeven aan de mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Straight away is een makkelijk, lekker en een goed concept. Neem de stap en maak een afspraak. Misschien sta jij straks, bij ons, vol trots en met een lach en traan te glunderen dat jij dit hebt bereikt. Op de moeilijke momenten staat je coach altijd voor je klaar en met jouw inzet, gaan we resultaten behalen en behouden. Je hebt maar 1 lichaam, wees daar zuinig op.

Ingrid Damen

Afslankstudio Thin(k)
Profiel

1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Ik wil graag met mensen werken. Daarom, én vanwege mijn interesse in gezonde voeding, ben ik Gewichtsconsulente geworden. Ik kwam met de producten van Straight away in aanraking toen ik nog bezig was met de opleiding en bij Straight away op het hoofdkantoor werkte. Omdat ik weet dat de producten met de grootste zorg zijn samengesteld en van zeer goede kwaliteit zijn, besloot ik na mijn opleiding als Straight away coach aan de slag te gaan.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Afvallen is één ding. Maar op gewicht blijven is een ander verhaal. Daarom werk ik tijdens het hele proces aan het aanleren van andere leef- en eetgewoontes.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Appel met kaneel uit de oven. Bijna een gebakje.

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
What’s your number Café noir.

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Wees bereid om te veranderen. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Denise Hulsbos & Paula de Jong

Slimming in Style
Profiel

1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Ik ben zelf 25 kilo afgevallen met behulp van een gewichtsconsulente en maaltijdvervangers. Dit was in 2010 en de producten waren toen nog saai en smakeloos. Toen mijn zus Paula haar praktijk startte eind 2016 zeiden we gelijk al tegen elkaar dat we dit uiteindelijk samen zouden gaan doen. We komen beiden uit de wereld van zakelijke dienstverlening en mensen helpen was de reden waarom we dat werk deden. De passie voor het werk was echter verdwenen, we wilden iets doen waar we daadwerkelijk achter stonden en enthousiast van werden! Mensen helpen en begeleiden om hun gezonde gewicht te bereiken is iets waar we allebei gelukkig van worden en de producten van Straight Away passen precies bij ons! Ze zijn hip en opvallend en bovendien gewoon ontzettend lekker!

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Ik ben van mening dat iedereen kan afvallen, iedereen maakt die vliegende start en begint enthousiast……maar hoe gaan mensen om met het feit als het een week niet zo goed gaat? Dat is wat mijn werk zo leuk maakt! Mensen toch kunnen motiveren om door te gaan en het weer op te pakken, de spreekwoordelijke schop onder de kont te geven. En als ze de volgende week toch weer zijn afgevallen en ze lachend de weegschaal afstappen, dan heb ik mijn werk goed gedaan!

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Een omelet rolletje met spinazie. Je bakt een dun omeletje, alleen met wat zout en peper, leg hier wat verse spinazie op en rol er wraps van. Lekker als avondeten, maar in stukjes gesneden ook leuk als hapje op een feestje!

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Ik ben gek op de Mango to go! Lekker makkelijk voor onderweg en in de zomer maak ik er heerlijke ijsjes van!

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Vertel het je omgeving! Geef aan dat je serieus aan je gezondheid gaat werken en vraag om hun steun! Tijdens moeilijke momenten kunnen ze je helpen en iedereen wordt enthousiast van de complimenten die je zult gaan krijgen!

1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Ik heb voor Straight away gekozen omdat ik zelf goede begeleiding heb ervaren bij het afvallen. Dit heeft mij gemotiveerd om zelf cliënten te gaan begeleiden, op dezelfde persoonlijke manier. Ik hou van de contactmomenten en wil ervoor zorgen dat cliënten altijd bij mij terecht kunnen. De maaltijden zijn lekker en al deze punten bij elkaar genomen zorgt ervoor dat het goed vol te houden is.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?
Ik vind het belangrijk bij het afslankproces dat je goed begeleid en gemotiveerd wordt, ook als het even niet zo lukt. Ook die ervaring heb ik zelf. Soms zit het gewoon een beetje tegen en heb je wat meer begeleiding nodig, een ander moment gaat het prima en heb je wat minder begeleiding nodig. Maar de begeleiding is wel structureel aanwezig.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Een heerlijke gezonde salade.

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
‘A hot muchacho chili taco’, een goed vullende en zeer smaakvolle warme maaltijd. Ik neem hem als lunch, lekker gekruid!

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Gewoon starten! Lekker aan jezelf werken en daarbij veel bewegen en goed slapen.

Arjen Fingerhut

Update Yourself
Profiel

1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Ik heb gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan omdat ik zelf heb ervaren hoe groot het effect van het resultaat op het dagelijkse leven kan zijn. Die kennis en ervaring wil ik graag overbrengen op anderen en ze helpen hetzelfde doel en gevoel te behalen. Mijn vrouw Vivian heeft het dieet nu onlangs nog bij een collega coach in Almere gedaan, ook zij voelt zich zoveel beter.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Tijdens het afslankproces vind ik het belangrijk dat mensen eerlijk zijn, naar zichzelf, maar ook naar de coach. Anders kan de coach je niet helpen in de ondersteuning en je daarbij ook niet de juiste handvatten aanreiken. Het is niet alleen die paar kilo’s kwijt raken. Het is de levensstijl zodanig aanpassen dat je niet weer terugvalt in je oude patroon en gewicht. Dat wil niet zeggen dat je niets meer mag en alles maar moet laten staan. Het is de balans vinden!

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Mijn lekkerste gezonde snack vind ik toch wel de kleine honingtomaatjes van de groenteboer bij ons in Lelystad. Lekker zoet, maar toch gezond.

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Mijn favoriete Straight away product is toch echt de “A hot muchacha chili taco”. Ik hou van pittig eten en hiermee kan ik zelf wat kruiden en specerijen toevoegen om toch flink aan mijn trekken te komen als het gaat om pittig eten.

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Mensen die overwegen om te gaan afvallen wil ik zeggen: “Ga er voor!”. Naast de nodige kilo’s heb je verder niets te verliezen. Als je twijfels en vragen hebt, zoek een Straight away coach in de buurt en laat je overtuigen. Vragen staat altijd vrij en daar zijn wij ook voor.

1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Ik heb gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan omdat ik mijn eigen positieve ervaringen met het afslankprogramma van Straight away wil delen met cliënten, zodat zij ook leuker, lekkerder en makkelijker kunnen afslanken.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Ik vind het belangrijk dat het makkelijk te volgen is en dat de producten lekker en gezond zijn.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Mijn lekkerste gezonde snack (maaltijd) is zelfgemaakte tomatensoep of Carpaccio met een salade.

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Mijn absolute favoriete Straight away product is de ‘Loco choco crunch-reep’!

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Overweeg zeker het afslankprogramma van Straight away, je zult zien hoe fijn het is dat je makkelijk veel afvalt en hoe dat motiveert om door te gaan.

Stein van Spankeren

Vida Vitaal
Profiel

1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Straight away maakt mensen gelukkig. Daar wil je toch een bijdrage in leveren? Wat is er mooier dan mensen richting hun doel te begeleiden en door de moeilijke momenten heen te trekken? En dan achteraf terugkijken en erom lachen. ‘We did it! High Five!’

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Goede ondersteuning is essentieel. De cliënt moet het gevoel hebben dat ze er niet alleen voor staat. Dat we dit samen doen. Je mindset is enorm belangrijk tijdens het Straight away proces. Iedereen zal zware momenten kennen of even gebrek hebben aan motivatie. En dan ben ik er om je weer de juiste kant op te motiveren! En gelukkig zijn de producten ook lekker en valt er genoeg te kiezen.

3. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Zonder twijfel de Loco Choco reep! Maar ik doe het ook prima op een Goodmorning shake in de morgen!

4. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Niet overwegen, niet twijfelen! Gewoon doen. Neem contact met me op. Let’s make this happen!

Debby Hanssen

Debsports
Profiel

1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?
Ik was op zoek naar een product waar ik mee kon werken om mensen te helpen met afvallen. Door een goede vriendin van mij werd ik geattendeerd op Straight away. Door de programma`s, producten en gedragsregels omtrent de coaching die wordt geboden ben ik aangesloten als coach bij Straight away.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Dat de persoon dit verantwoord doet en vooral voor zichzelf. Voor mij is ook het stukje coaching en begeleiding geven op mentaal gebied heel belangrijk. Als mensen aan het afvallen zijn geef ik hen op deze wijze meer zelfvertrouwen. Dan wordt het na het afvaltraject in de opbouwfase ook makkelijker om een gezonde levensstijl vast te houden.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Mijn gezonde snack is mozzarella met tomaat.

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Ik ben gek van de repen, vooral de Yoghurt & Cranberry en de Loco choco Crunch. Het is lekker makkelijk en het stilt goed je honger.

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Iedereen heeft zijn of haar eigen reden om af te vallen. Wat ik vooral belangrijk vindt is dat ze het voor zichzelf doen. Dat is altijd de beste motivatie op momenten dat het even zwaar is.

Mandy Raangs

Straight away Groningen
Profiel

1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?
Ik ben altijd slank geweest, maar na mijn zwangerschap kende ik mezelf niet meer terug. Ken je dat gevoel? Dat je jezelf in een winkelruit ziet en denkt…ben ik dat?! Of dat je weg duikt als iemand een foto wil nemen. Je hebt geen energie om te stoeien of rennen met je kind en je kunt maar bij één winkel slagen voor kleding… Dat gevoel had ik in 2015! Gelukkig ben ik in aanraking gekomen met het Straight away dieet, ben ik afgevallen en LEEF ik weer! Nadat ik in 2015 ben afgevallen en het gevoel had mijn leven weer terug te hebben, wilde ik veel meer mensen ditzelfde gevoel geven. Het bleef maar rondspoken in mijn hoofd. Dit is wat ik wil doen! Interesse in gezonde voeding en koken heb ik altijd al gehad. Daarnaast was ik zo enthousiast over dit dieet, dat ik een voedingsopleiding ben gaan volgen en nu zelf coach ben!

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Oude gewoontes omzetten in nieuwe! Door mijn eigen dieetervaringen weet ik wat het is om verandering in gewoontes en denkpatronen te doorbreken. Als je erachter kunt komen waarom je steeds kiest voor het ‘ lekkere patatje’ of waarom je die hele reep chocola naar binnen werkt, ben je al een heel eind. Erg belangrijk is dat je ervoor moet zorgen dat je een eetpatroon ontwikkeld dat er voor zorgt dat je gezond op gewicht blijft. Gelukkig is er altijd je coach om je bij te staan en je op de goede weg te helpen.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Hüttenkäse!!! Hüttenkäse is top, je kunt er eindeloos mee variëren en het zit vol met eiwitten. Ik vind de zoete variant met aardbeien erg lekker maar ook op een cracker met avocado en een tomaatje is de hüttenkäse heerlijk.

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Ik start elke dag met de Feeling awake Goodmorning shake. Cherry Banana is mijn favoriet! Het fijne van de Goodmorning shake is dat je de shake ook los van een Straight away programma mag gebruiken. Na je dieet kun je er dus als ontbijt mee beginnen. Ontbijten is erg gezond en belangrijk om op gewicht te blijven. Daarnaast zit de shake vol met vitamines en mineralen en is het ORAC-complex toegevoegd. Dit is een complex met antioxidanten uit groenten, fruit en andere plantaardige bronnen. Antioxidanten helpen het lichaam te beschermen tegen ziektes. Inmiddels zitten veel van mijn cliënten, familie en vrienden aan de Goodmorning shakes en zijn erg enthousiast!

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Wil je die kilo’s kwijt? Dan moet je ervoor gaan! Er gaan tegenslagen komen, maar worden dat struikelblokken of leermomenten. Als je het hele afval proces hebt doorlopen en je daadwerkelijk op je streefgewicht zit, voel je zoveel beter. Je bent de nieuwe, slankere, gelukkigere versie van jezelf!

Sabrina de Haan

The Bodyhouse
Profiel

1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?
Vanuit The Bodyhouse helpen wij mensen via diverse methodes om gezonder te leven en merkten wij dat veel cliënten ook graag wat kilo’s willen afvallen. Wij zijn daarom gaan overwegen welke mogelijkheden hiervoor waren en toen kwamen wij in contact met Straight away. Inmiddels ben ik sinds half januari gestart als Straight away coach en heb ik al meerdere cliënten in begeleiding, waarvan de eerste cliënten reeds hun streefgewicht hebben bereikt. Wij zijn dan ook erg blij dat wij nu een nog completer aanbod aan onze cliënten kunnen aanbieden.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Voor mij is het belangrijk dat het programma voor de cliënt goed vol te houden is, dat zij er volledig achter staan en ervoor gaan. Daarnaast is de ervaring dat de begeleiding als een belangrijke peiler in het programma wordt gezien. Velen lopen wel eens tegen een moeilijk moment aan, juist door de begeleiding die wij als Straight Away coach kunnen bieden is het beter vol te houden. Bij vragen kunnen cliënten mij zowel telefonisch als per mail bereiken en probeer ik een ieder verder te helpen op de wijze dat het voor de cliënt past. Doordat ik de programma’s met en op de wensen van de cliënt kan afstemmen, is er voor een ieder een passend programma!

3. Wat doe jij als je in de verleiding raakt om te gaan snacken maar dit niet wilt?
Water drinken! Meestal neemt dat de behoefte aan snacken weg. Als dat niet helpt… afleiding zoeken in wandelen, sporten of andere bezigheden.

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
De Loco Choco Crunch reep vind ik echt heerlijk! Dit is een ware traktatie. Maar ook de Kant en Klare shake in Mango smaak is lekker fris en erg makkelijk voor onderweg!