Wat zeggen onze coaches?

Renate Nederhand

Body2impressProfiel
 • 1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?

  Door mijn jarenlange werkervaring in het begeleiden en coachen en mijn eigen positieve ervaring met het Straight away programma, wil ik graag anderen helpen om af te slanken en slank te blijven. Een gezond gewicht en voedingspatroon geeft echt meer zelfvertrouwen, energie, maakt vitaler, vrolijker. In 2016 heb ik Straight away leren kennen, omdat ik graag wilde afslanken. Het viel mij op hoe snel ik al lichter werd, maar vooral hoe snel ik zoveel meer energie kreeg. Van afvallen met Straight away krijg je een boost! Heerlijk vond ik dat. Daarnaast gaf mijn coach me tips en adviezen zodat ik een gezond voedingspatroon heb kunnen ontwikkelen waar ik nu nog steeds profijt van heb. Want afvallen is één...slank blijven is twee.

 • 2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?

  Tijdens het afvallen is het belangrijk dat je steun krijgt. Steun van je coach, maar ook van je partner, kinderen, vrienden en familie. Als je wilt afvallen, daag je jezelf uit. Dit betekent dat je soms moeilijke momenten zult kennen en (bijna) de verleidingen niet kunt weerstaan en situaties tegenkomt waarmee je je even geen raad weet. Voor de moeilijke momenten is steun naast die van je coach van iedereen om je heen heel belangrijk! Afvallen is niet iets wat je in je eentje moet doen, het motiveert enorm als de mensen om je heen je door een moeilijk moment heen helpen en rekening met je houden. Mijn advies is daarom: vertel de mensen om je heen dat je aan het afvallen bent...de meesten zullen je heel stoer vinden. En terecht...het is dan ook een hele (afval-)prestatie die je neerzet in korte tijd! Voor de situaties waarmee je je even geen raad weet, is je coach onmisbaar. Situaties als... Wat eet je eigenlijk op feestdagen? En wat te doen als je een etentje hebt of een feestje? Je coach is naast je persoonlijke motivator en stok-achter-de-deur ook je leermeester. Eenmaal slank wil je natuurlijk ook slank blijven. Als coach leer je de mensen die bij je komen wat gezonde voeding is en stel je in overleg een op lijf en leven gericht voedingspatroon samen, zodat met vertrouwen een slanke toekomst tegemoet kan worden gegaan.

 • 3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

  Mijn lekkerste snack is Hüttenkäse! Ik heb gemerkt dat Hüttenkäse werkelijk overal bij kan en past. Heerlijk door de sla (lekker fris!) maar ook zalig als dipje op je komkommer of tomaat met een beetje tuinkers en peper bijvoorbeeld.

 • 4. Wat is jouw lekkerste Straight away product?

  Dat is lastig kiezen hoor....maar mijn lekkerste product is dan toch de havermoutpap. Heerlijk vind ik die! Niks lekkerders dan 's morgens beginnen met een heerlijk warm bord havermoutpap, dat vind ik echt genieten. Hij is zalig van smaak en in een handomdraai klaar. Bovendien kun je er ook zalige pannenkoekjes van maken. Een zakje havermoutpap, beetje water en eitje erbij en voilá...je kunt heerlijke flensjes bakken.

 • 5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?

  Ik zeg: Doen! Zoveel klachten en kwalen, sombere gevoelens, slecht zelfbeeld, onzekerheid etc. komt voort uit overgewicht en dan heb ik het nog niet eens over de echt ernstige ziektes als diabetes, hart- en vaatziekten en dergelijke. Maak van je droom werkelijkheid en zet die stap om af te gaan vallen. Jouw lichaam gaat je hele leven lang trouw met je mee, je kunt daarom maar beter goed voor "dit huisje" zorgen. Als je besluit om te gaan afvallen, zal je al snel merken dat je een stuk lekkerder en gezonder in je vel komt te zitten. Als je ervoor kiest af te vallen via een programma als Straight away onder begeleiding van een coach, verzeker ik je dat een slank lijf voor iedereen haalbaar is en dat de weg daarnaar toe nog leuk (en lekker!) ook is. Jij zet die stap, je coach begeleidt je intensief en na een aantal weken wil ik wel eens weten wie harder straalt...de zon of jij!

Lees meer

Stein van Spankeren

Vida VitaalProfiel
 • 1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?

  Straight away maakt mensen gelukkig. Daar wil je toch een bijdrage in leveren? Wat is er mooier dan mensen richting hun doel te begeleiden en door de moeilijke momenten heen te trekken? En dan achteraf terugkijken en erom lachen. 'We did it! High Five!'

 • 2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?

  Goede ondersteuning is essentieel. De cliënt moet het gevoel hebben dat ze er niet alleen voor staat. Dat we dit samen doen. Je mindset is enorm belangrijk tijdens het Straight away proces. Iedereen zal zware momenten kennen of even gebrek hebben aan motivatie. En dan ben ik er om je weer de juiste kant op te motiveren! En gelukkig zijn de producten ook lekker en valt er genoeg te kiezen.

 • 3. Wat is jouw favoriete Straight away product?

  Zonder twijfel de Loco Choco reep! Maar ik doe het ook prima op een Goodmorning shake in de morgen!

 • 4. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?

  Niet overwegen, niet twijfelen! Gewoon doen. Neem contact met me op. Let's make this happen!

Lees meer

Denise de Boer

Straight away ZoeterwoudeProfiel
 • 1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?

  Ik ben zelf 25 kilo afgevallen met behulp van een gewichtsconsulente en maaltijdvervangers. Dit was in 2010 en de producten waren toen nog saai en smakeloos. Toen mijn zus Paula haar praktijk startte eind 2016 zeiden we gelijk al tegen elkaar dat we dit uiteindelijk samen zouden gaan doen. We komen beiden uit de wereld van zakelijke dienstverlening en mensen helpen was de reden waarom we dat werk deden. De passie voor het werk was echter verdwenen, we wilden iets doen waar we daadwerkelijk achter stonden en enthousiast van werden! Mensen helpen en begeleiden om hun gezonde gewicht te bereiken is iets waar we allebei gelukkig van worden en de producten van Straight Away passen precies bij ons! Ze zijn hip en opvallend en bovendien gewoon ontzettend lekker!

 • 2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?

  Ik ben van mening dat iedereen kan afvallen, iedereen maakt die vliegende start en begint enthousiast......maar hoe gaan mensen om met het feit als het een week niet zo goed gaat? Dat is wat mijn werk zo leuk maakt! Mensen toch kunnen motiveren om door te gaan en het weer op te pakken, de spreekwoordelijke schop onder de kont te geven. En als ze de volgende week toch weer zijn afgevallen en ze lachend de weegschaal afstappen, dan heb ik mijn werk goed gedaan!

 • 3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

  Een omelet rolletje met spinazie. Je bakt een dun omeletje, alleen met wat zout en peper, leg hier wat verse spinazie op en rol er wraps van. Lekker als avondeten, maar in stukjes gesneden ook leuk als hapje op een feestje!

 • 4. Wat is jouw favoriete Straight away product?

  Ik ben gek op de Mango to go! Lekker makkelijk voor onderweg en in de zomer maak ik er heerlijke ijsjes van!

 • 5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?

  Vertel het je omgeving! Geef aan dat je serieus aan je gezondheid gaat werken en vraag om hun steun! Tijdens moeilijke momenten kunnen ze je helpen en iedereen wordt enthousiast van de complimenten die je zult gaan krijgen!

Lees meer

Debby Hanssen

DebsportsProfiel
 • 1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?

  Ik was op zoek naar een product waar ik mee kon werken om mensen te helpen met afvallen. Door een goede vriendin van mij werd ik geattendeerd op Straight away. Door de programma`s, producten en gedragsregels omtrent de coaching die wordt geboden ben ik aangesloten als coach bij Straight away.

 • 2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?

  Dat de persoon dit verantwoord doet en vooral voor zichzelf. Voor mij is ook het stukje coaching en begeleiding geven op mentaal gebied heel belangrijk. Als mensen aan het afvallen zijn geef ik hen op deze wijze meer zelfvertrouwen. Dan wordt het na het afvaltraject in de opbouwfase ook makkelijker om een gezonde levensstijl vast te houden.

 • 3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

  Mijn gezonde snack is mozzarella met tomaat.

 • 4. Wat is jouw favoriete Straight away product?

  Ik ben gek van de repen, vooral de Yoghurt & Cranberry en de Loco choco Crunch. Het is lekker makkelijk en het stilt goed je honger.

 • 5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?

  Iedereen heeft zijn of haar eigen reden om af te vallen. Wat ik vooral belangrijk vindt is dat ze het voor zichzelf doen. Dat is altijd de beste motivatie op momenten dat het even zwaar is.

Lees meer

Mandy Raangs

Straight away GroningenProfiel
 • 1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?

  Ik ben altijd slank geweest, maar na mijn zwangerschap kende ik mezelf niet meer terug. Ken je dat gevoel? Dat je jezelf in een winkelruit ziet en denkt…ben ik dat?! Of dat je weg duikt als iemand een foto wil nemen. Je hebt geen energie om te stoeien of rennen met je kind en je kunt maar bij één winkel slagen voor kleding… Dat gevoel had ik in 2015! Gelukkig ben ik in aanraking gekomen met het Straight away dieet, ben ik afgevallen en LEEF ik weer! Nadat ik in 2015 ben afgevallen en het gevoel had mijn leven weer terug te hebben, wilde ik veel meer mensen ditzelfde gevoel geven. Het bleef maar rondspoken in mijn hoofd. Dit is wat ik wil doen! Interesse in gezonde voeding en koken heb ik altijd al gehad. Daarnaast was ik zo enthousiast over dit dieet, dat ik een voedingsopleiding ben gaan volgen en nu zelf coach ben!

 • 2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?

  Oude gewoontes omzetten in nieuwe! Door mijn eigen dieetervaringen weet ik wat het is om verandering in gewoontes en denkpatronen te doorbreken. Als je erachter kunt komen waarom je steeds kiest voor het ' lekkere patatje' of waarom je die hele reep chocola naar binnen werkt, ben je al een heel eind. Erg belangrijk is dat je ervoor moet zorgen dat je een eetpatroon ontwikkeld dat er voor zorgt dat je gezond op gewicht blijft. Gelukkig is er altijd je coach om je bij te staan en je op de goede weg te helpen.

 • 3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

  Hüttenkäse!!! Hüttenkäse is top, je kunt er eindeloos mee variëren en het zit vol met eiwitten. Ik vind de zoete variant met aardbeien erg lekker maar ook op een cracker met avocado en een tomaatje is de hüttenkäse heerlijk.

 • 4. Wat is jouw favoriete Straight away product?

  Ik start elke dag met de Feeling awake Goodmorning shake. Cherry Banana is mijn favoriet! Het fijne van de Goodmorning shake is dat je de shake ook los van een Straight away programma mag gebruiken. Na je dieet kun je er dus als ontbijt mee beginnen. Ontbijten is erg gezond en belangrijk om op gewicht te blijven. Daarnaast zit de shake vol met vitamines en mineralen en is het ORAC-complex toegevoegd. Dit is een complex met antioxidanten uit groenten, fruit en andere plantaardige bronnen. Antioxidanten helpen het lichaam te beschermen tegen ziektes. Inmiddels zitten veel van mijn cliënten, familie en vrienden aan de Goodmorning shakes en zijn erg enthousiast!

 • 5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?

  Wil je die kilo’s kwijt? Dan moet je ervoor gaan! Er gaan tegenslagen komen, maar worden dat struikelblokken of leermomenten. Als je het hele afval proces hebt doorlopen en je daadwerkelijk op je streefgewicht zit, voel je zoveel beter. Je bent de nieuwe, slankere, gelukkigere versie van jezelf!

Lees meer

Sabrina de Haan

The BodyhouseProfiel
 • 1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?

  Vanuit The Bodyhouse helpen wij mensen via diverse methodes om gezonder te leven en merkten wij dat veel cliënten ook graag wat kilo's willen afvallen. Wij zijn daarom gaan overwegen welke mogelijkheden hiervoor waren en toen kwamen wij in contact met Straight away. Inmiddels ben ik sinds half januari gestart als Straight away coach en heb ik al meerdere cliënten in begeleiding, waarvan de eerste cliënten reeds hun streefgewicht hebben bereikt. Wij zijn dan ook erg blij dat wij nu een nog completer aanbod aan onze cliënten kunnen aanbieden.

 • 2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?

  Voor mij is het belangrijk dat het programma voor de cliënt goed vol te houden is, dat zij er volledig achter staan en ervoor gaan. Daarnaast is de ervaring dat de begeleiding als een belangrijke peiler in het programma wordt gezien. Velen lopen wel eens tegen een moeilijk moment aan, juist door de begeleiding die wij als Straight Away coach kunnen bieden is het beter vol te houden. Bij vragen kunnen cliënten mij zowel telefonisch als per mail bereiken en probeer ik een ieder verder te helpen op de wijze dat het voor de cliënt past. Doordat ik de programma's met en op de wensen van de cliënt kan afstemmen, is er voor een ieder een passend programma!

 • 3. Wat doe jij als je in de verleiding raakt om te gaan snacken maar dit niet wilt?

  Water drinken! Meestal neemt dat de behoefte aan snacken weg. Als dat niet helpt... afleiding zoeken in wandelen, sporten of andere bezigheden.

 • 4. Wat is jouw favoriete Straight away product?

  De Loco Choco Crunch reep vind ik echt heerlijk! Dit is een ware traktatie. Maar ook de Kant en Klare shake in Mango smaak is lekker fris en erg makkelijk voor onderweg!

Lees meer

Ingrid Damen

Afslankstudio Thin(k)Profiel
 • 1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?

  Ik wil graag met mensen werken. Daarom, én vanwege mijn interesse in gezonde voeding, ben ik Gewichtsconsulente geworden. Ik kwam met de producten van Straight away in aanraking toen ik nog bezig was met de opleiding en bij Straight away op het hoofdkantoor werkte. Omdat ik weet dat de producten met de grootste zorg zijn samengesteld en van zeer goede kwaliteit zijn, besloot ik na mijn opleiding als Straight away coach aan de slag te gaan.

 • 2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?

  Afvallen is één ding. Maar op gewicht blijven is een ander verhaal. Daarom werk ik tijdens het hele proces aan het aanleren van andere leef- en eetgewoontes.

 • 3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

  Appel met kaneel uit de oven. Bijna een gebakje.

 • 4. Wat is jouw favoriete Straight away product?

  What’s your number Café noir.

 • 5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?

  Wees bereid om te veranderen. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Lees meer

Karin ten Kroode

Lijf & BalansProfiel
 • 1. Wat is jouw favoriete Straight away product?

  De chocolade shake, maar dan met Get ready to seduce mousse. Of een café noir shake met een schepje oploskoffiepoeder en natuurlijk is deze met de mousse ook niet te versmaden.

 • 2. Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away Coach hebt meegemaakt?

  Een cliënt die na een ingrijpende, emotionele ervaring in haar leven veel was aangekomen. Zij is toen 48 kg afgevallen en heeft na jaren nog steeds haar gewicht in evenwicht. Dat is de kroon op het werk!!!

 • 3. Wat is de beste tip die je aan iemand kan geven die wil afvallen?

  Heb voor jezelf helder wat je motivatie is, en maak die concreet. En richt je niet alleen op het afvallen zelf, maar zeker ook op de fase daarna; gewichtsbeheersing. Daar gaat het uiteindelijk om. Doe het alleen voor jezelf en niet voor iemand anders. Laat je goed begeleiden door je coach.

 • 4. Waarom ben jij Straight away Coach?

  Het is een geweldig beroep, waarbij heel veel facetten aan bod komen. Elk mens is anders, en heeft andere behoeftes. Daar zit de uitdaging, om daar goed de aansluiting bij te vinden en dat maakt het coachingstraject zo ontzettend boeiend. Daarnaast maakt de combinatie met de bedrijfsmatige aspecten het heerlijk afwisselend.

 • 5. Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

  Straight away is een kwalitatief hoogwaardig product, voor een lage prijs. De ingrediënten van de producten gecombineerd met begeleiding zijn de sleutel tot het succes.

 • 6. Wat is het meest ondergewaardeerde Straight away product?

  De Goodmorning shake.

Lees meer
 • © 2016 - Straight away