Claudia Nikiforakis

Balans Soma
Profiel

Waarom ben jij Straight away coach geworden?

Ik had al een aantal jaren mijn gewichtsconsulentenpraktijk maar merkte bij cliënten dat ze een kickstart misten. Kilo’s afvallen in een (redelijk) snel tempo en dus nog meer motivatie krijgen, gaat niet met alleen gezonde dagelijkse voeding. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een aanvulling in mijn praktijk en ik heb deze gevonden in Straight away. Mijn belangrijkste criteria waren dat het verantwoorde producten zijn, dat het programma past in mijn voorliefde voor de Mediterrane leefstijl, en dat mijn kennis en kunde als gewichtsconsulent gewaarborgd blijft. Al deze criteria heb ik gevonden in Straight away, een eerlijk concept met verantwoorde maaltijdvervangers.

Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away coach hebt meegemaakt?

Phoe…. Dat is altijd lastig te beantwoorden, want ieder verhaal heeft successen.

Wat me in deze lastige Coronaperiode is bijgebleven, is een cliënt die zich bij mij aanmeldde ongeveer een week voordat de intelligente lockdown werd afgekondigd. Dit was voor niemand een fijne periode en we moesten allemaal onze weg hierin vinden. Deze cliënt werkt in de gezondheidszorg en draait ook nog eens veel avond- en nachtdiensten. Kortom een pakket met hobbels die zij met vlag en wimpel heeft overwonnen. Samen hebben we een programma gemaakt dat past bij haar werk en leven. Het overgrote deel van haar traject hebben we alleen via (beeld)bellen contact gehad maar ze ging ervoor en binnen tien weken had ze haar streefgewicht en een gezonde BMI bereikt. Petje af! Ik ben uiteraard supertrots op haar. We zijn inmiddels een tijdje verder en haar gewicht is nog steeds stabiel. Kortom, we hebben, ondanks de lastige periode, de perfecte balans voor haar lichaam gevonden.

Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?

Ik vind het belangrijk dat het proces verantwoord is waarbij men de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen binnen krijgt. Uit ervaring weet ik dat een onevenwichtige hoeveelheid een negatief effect kan hebben. En daarom ben ik juist zo blij met Straight away, alle programma’s zijn perfect uitgebalanceerd.

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

Om dezelfde reden die ik hierboven aangeef. Iedereen wil een gezond lichaam en een gezond leven. Door de juiste producten en coaching van mij tijdens het gehele proces en langer als de client dit wenst, kom je tot een gezonder leven en lichaam.

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

De “Mix & Drink”.  Zelf drink ik nooit frisdrank maar met dit product is het heerlijk om af en toe een ander smaakje water te hebben. EN… nu in de zomer heb ik er ook heerlijke waterijsje van gemaakt. Dus als wij thuis trek hebben in een ijsje, dan nemen we een lekker Straight away “Mix & Drink” waterijsje.

Wat is jouw favoriete Straight away product?

Oei, ik heb niet één favoriet product, maar om een paar te noemen: de Goodmorning Shake Mandarin Mango Lemon, de Café Noir shake en de superhandige kant en klare To Go Go Lemon Lime.  En de repen…. Het is net waar ik trek in heb. Heb ik zin in een gezond tussendoortje dan kies ik voor de Muesli reep, maar heb ik een chocolade “aanval” dan is de Loco Choco Crunch mijn favoriet.

Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Als je weet dat ik een grote aanhanger ben van de Griekse/Mediterrane keuken zal je het niet verbazen dat ik kies voor tzatziki. Samen met wat schijfjes komkommer of mini paprika’s gevuld met tzatziki. Ik zet dit regelmatig op tafel als we visite hebben en ik kan je garanderen dat ik geen klachten hoor.

Wat wil je meegeven aan de mensen die overwegen om te gaan afvallen? Heb je een ultieme tip?

Bedenk altijd waarom je wilt afvallen, waarom je een gezonder lijf wilt.

Als jij je doel helder hebt, dan lukt het je!

 

Esther Tops

TopSlank
Profiel

Waarom ben jij Straight away coach geworden?

Ik ben zelf een echte ervaringsdeskundige en vind het geweldig om mensen te coachen. Als coach ben je iedere week een ‘stok achter de deur’ en dat helpt en motiveert bij het afslanken.

Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away coach hebt meegemaakt?

Oef, dat is een moeilijke. Er zijn heel veel succesverhalen. Welk verhaal me het meeste is bijgebleven is die van een klant voor wie ik zijn laatste hoop was. Hij had al een intake gehad bij de obesitaskliniek voor een maagverkleining. Toch wilde hij nog een laatste keer proberen te lijnen. Met mijn hulp. Dit gaf wel een bepaalde druk, maar ik vond het een uitdaging om deze persoon zo goed mogelijk te begeleiden met name in het na-traject. En het is gelukt! Nu, een jaar nadat hij zijn streefgewicht heeft bereikt, komt hij nog steeds eens per twee maanden langs om te wegen. Ik ben zijn houvast en dat wil ik graag zijn!

Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?

De coaching in het na-traject. De begeleiding naar een gezond voedingspatroon, dit vasthouden en klanten helpen hier een balans in te vinden. Dat vind ik belangrijk.

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

Heel simpel: de producten zijn goed èn lekker! Er is voor ieder wat wils. Daarnaast zitten alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen in de producten waardoor het lijnen je makkelijk af gaat. Je hebt geen honger en je gaat je fitter voelen.

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

De Mix & Drink. Deze limonademix is er in twee smaken: Orange en Lemon. Als je even een ander smaakje aan je water wil, is dit heerlijk! Of als je water drinken lastig vindt, is dit een geweldig product. Omdat het zo lekker is, drink je er zo twee liter van weg!

Wat is jouw favoriete Straight away product?

De Goodmorning shake Strawberry Raspberry. Deze neem ik trouw elke ochtend. Ik voel me er heerlijk bij en tussendoor heb je niets nodig want je hebt lang een verzadigd gevoel!

Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Dikke schijfjes komkommer, daarop een toefje Hüttenkäse en een beetje peterselie. Het ziet er gezellig uit en bevat heel weinig calorieën.

Wat wil je meegeven aan de mensen die overwegen om te gaan afvallen? Heb je een ultieme tip?

Mijn tip: volg je eigen weg en vergelijk jezelf niet met anderen. Als je je programma netjes volgt, val je echt af. De één valt soms sneller af dan de ander, dat is nu eenmaal zo. Heb je een keer een rotmoment? Zoek afleiding: bel een vriendin, wandel met de hond of hou een dagboekje bij. En tot slot, heel belangrijk: als je begint met afvallen, zorg dan dat er niets meer in je kast ligt. Zo kom je ook niet in de verleiding.

Wendelina Smits

Afslankstudio Wendelina
Profiel

Waarom ben jij Straight away coach geworden?

Ik werk nu zo’n elf jaar als afslankcoach waarvan zeven jaar als zelfstandige. Toen ik begon als zelfstandige, zocht ik een goed Nederlands merk met afslankproducten waar inspraak was over kwaliteit en assortiment. Dat vond ik in Straight away. Ze stonden toen nog in hun kinderschoenen en samen met een team van coaches was er inspraak over wat nu belangrijk was voor de cliënten die bij je aan de deur kloppen voor hulp om af te vallen. Na een aantal gesprekken ging ik aan de slag als Straight away coach.

Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away coach hebt meegemaakt?

Ik heb vele succesverhalen mogen meemaken in mijn praktijk. Het is keer op keer een mooi moment als cliënten hun doel halen. Wat ik extra fijn vind, is als ze daarbij ook in hun gezondheid vooruitgaan. Dat ze in het leven weer op alle vlakken kunnen meedoen zonder belemmeringen van hun gewicht.

Ik wil er wel één met jullie delen omdat deze mij zeer aan het hart gaat. Het verhaal van een jongeman die zover was dat hij niet verder wilde met zijn zwaar overgewicht. Velen gaven hem het advies een operatie toe te passen, maar daar wilde hij niets van weten. Hij wilde niet in zichzelf laten snijden. Hij was net van baan gewisseld en dat viel hem zwaar. Waar eerst alles geautomatiseerd was, moest hij nu bukken, knielen en veel trappen lopen. Maar naarmate hij ging afvallen ging het wat makkelijker en kreeg hij ook steeds meer zin om dingen te ondernemen zoals wandelen en fietsen. Hij volgde Straight away in samenwerking met de ultratone dreamshaper. In korte tijd werd hij een totaal ander mens.

Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?

Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar mijn cliënt om te achterhalen wat de hulpvraag is. Samen kijken we wat voor de cliënt haalbaar is. Daarna bekijken we wekelijks opnieuw waar een cliënt tegenaan loopt en bepalen we samen wat we hier aan kunnen doen zodat het afslankproces goed blijft gaan.

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

Mensen zouden voor Straight away moeten kiezen omdat:

  • het je gewoontes even kan resetten;
  • de producten lekker zijn;
  • de producten eenvoudig klaar te maken zijn;
  • Straight away een uitgebreid assortiment heeft;
  • je begeleidt wordt door een coach;
  • de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen in de producten zitten.

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

De Get ready to seduce Mousse. Je kan er samen met een shake een heerlijke pudding van maken.

Wat is jouw favoriete Straight away product?

Get that compliment Caramel Crunch het is één van de nieuwe repen! Het geeft je helemaal niet het gevoel dat je aan het afslanken bent. En dat kan je weleens helpen om door het moeilijke moment heen te komen als de mensen om je heen een taartje eten.

Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Een omelet gevuld met gebakken champignons, rucola, wat gebroken cashewnoten en kruiden. Dat samen opgerold en in kleine rolletjes gesneden. Zet er een kommetje prikkers naast en je hebt een heerlijke snack.

Wat wil je meegeven aan de mensen die overwegen om te gaan afvallen? Heb je een ultieme tip?

Schrijf voor jezelf op wat je graag wil bereiken met het afvallen en wat je daar voor over hebt. Denk ook na over wat er voor je verandert als je afgevallen bent. Dat zal je helpen om een besluit te nemen.

Als tip geef ik je mee om het alleen voor jezelf te doen en niet omdat een ander het zo graag wil.

Maaike Zwier

Maerlife
Profiel

Waarom ben jij Straight away coach geworden?

Al vanaf mijn puberteit worstel ik met overgewicht. De kilo’s wilden er wel af, maar kwamen er na een tijdje ook weer (extra) bij. Via een collega kwam ik in contact met een gewichtsconsulent en het dieet in de vorm van maaltijdvervangers. Dit was voor mij de oplossing, lekker makkelijk, maar uit ervaring wist ik wel dat ik het hiermee niet ging redden.

Na een paar maanden voor een coach te hebben gewerkt, kreeg ik in 2013 de mogelijkheid om mijn eigen praktijk te starten. Door mijn eigen ervaringen kan ik veel voor anderen betekenen. En mooi meegenomen, ik heb nu voor mijzelf ook een stok achter de deur om het niet weer zover te laten komen.

Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away coach hebt meegemaakt?

Kilo’s zijn in mijn ogen niet altijd het belangrijkste! Wel mooi meegenomen. Ik word altijd erg blij als mensen tijdens het afslanktraject kunnen minderen met medicatie of in het mooiste geval kunnen stoppen met de medicatie. En dat goede voeding het juiste medicijn kan zijn. Dan pas behaal je grote successen!

Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?

Dat jij een programma volgt wat bij jou past en je er goed bij voelt. Dat oude gewoonten kunnen worden omgezet in nieuwe, om uiteindelijk een fijne balans voor op langer termijn te creëren. Wees eerlijk naar jezelf, want uiteindelijk heb je alleen met jezelf te dealen!

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

De producten zijn erg smakelijk, bevatten de nodige vitamines en mineralen en er is een ruime keuze. De 1 op 1 begeleiding is erg fijn, je hebt altijd iemand die met je mee denk als jij even door de bomen het bos niet meer ziet.

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

De Get ready to seduce Mousse!

Wat is jouw favoriete Straight away product?

Als ontbijt de havermoutpap, lekker warm en vult enorm. Als cheat-moment een reep. En nu Straight away 4 heerlijke repen aan haar assortiment heeft toegevoegd is er altijd een lekkere snack.

Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Een blad ijsbergsla met daarop een plakje kaas en een plakje ham, oprollen en smullen maar.

Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen? Heb je een ultieme tip?

Het is nooit te laat om te beginnen.  Zoek goede begeleiding en ga ervoor! Zet jezelf eens op de eerste plaats. Jij bent het waard!

Arie van Rijswijk

Straight away Emmen
Profiel

Waarom ben jij Straight away coach geworden?

In mijn vorige baan als supermarktmanager was ik dagelijks met coaching bezig. Het maakte mij altijd heel blij als er een doel werd bereikt. Nu als Straight away coach heb ik dat des te meer! Het persoonlijke contact met mijn cliënten en het samen bereiken van een doel vind ik iedere keer weer een uitdaging. Dat is als coach een fijne basis om mee te kunnen werken. Het Straight away programma maakt het mogelijk om af te kunnen stemmen op de behoefte  van de cliënt. Zo bepalen we met elkaar een marsroute die naar succes leidt en dat is dan ook heel plezierig.

Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away coach hebt meegemaakt?

Een cliënt met een schildklierprobleem en een veel te hoge BMI. Ze was zich er goed van bewust dat het een lang proces zou kunnen worden, en dat werd het ook. Ze kwam trouw wekelijks op consult en was blij met ieder onsje, ze vroeg zelfs of mijn geduld nog niet op was. Na 18 maanden was haar doel bereikt, maar ze wilde doorgaan. Ruim een jaar later passeerde ze haar volgende mijlpaal en uiteindelijk heeft ze haar streefgewicht behaald. Ze komt nog 1 x per maand op consult.

Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?

Het absoluut eerlijk zijn naar elkaar, dan pas is goede coaching mogelijk. De cliënt een zo helder mogelijk beeld geven wat wij van hem of haar verwachten en wat wij daar in kunnen betekenen.

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

Voor de persoonlijke coaching en de ruime mogelijkheden en keuze van producten. Het is een mooi Nederlands product voor een eerlijke prijs zonder aspartaam en gezoet met stevia.

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

Het meest onder gewaardeerde product vind ik toch de Mousse. Je kunt er een heerlijke variatie mee maken en voelt bij gebruik toch net even anders als met de shakes.

Wat is jouw favoriete Straight away product?

Mijn favoriete product is de Goodmorning Shake. Sporters vinden hem plezierig, maar ook mensen die een programma hebben gevolgd en dit met goed resultaat hebben afgesloten gebruiken hem vaak met wat toevoegingen als een starters ontbijt. Ook de smaken zijn verfrissend te noemen.

Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Een zelfgemaakte wrap met kipfilet en verse groente. De wrap in stukjes verdelen, in folie in de koelkast leggen en verdelen over een paar dagen.

Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen? Heb je een ultieme tip?

Doe het vooral omdat je het graag wil en niet omdat het moet, dan houd je het langer vol. Werk naar een eerste doel toe en als dat is bereikt volgt vaak de motivatie om nog verder te gaan.

Manon Drijfhout

Privé: Consulinn
Profiel

Waarom ben je begonnen met het begeleiden van mensen bij het afslanken?

Bijna zeven jaar geleden kwam ik zelf als cliënt bij Linda Lettinga, oprichtster van Consulinn. Er was noodzaak om af te vallen. Naast het feit dat kleding niet meer lekker zat merkte ik op dat ik last kreeg van een negatief zelfbeeld, wat leidde tot onzekerheid. Over afvallen met shakes was ik destijds erg sceptisch, maar die 100 andere manieren hield ik nooit langer dan twee weken vol. Dus met lichte twijfel had ik een intakegesprek aangevraagd.

Linda (Consulinn) bleek niet alleen hartstikke leuk, maar legde ook direct de vinger op de zere plek! Het ‘shaken’ ging mij vrij makkelijk af en ineens was ik mijn overtollige kilo’s kwijt. Het sceptische was weg en mijn zelfvertrouwen terug. Doel behaald! Dit gevoel? Dat gun ik iedereen! Vanuit mijn opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening had ik al een klik gemaakt met coaching en als Straight away coach kan ik mijn studie en mijn passie combineren.

Wat vind je belangrijk bij het coachen van cliënten?

Een persoonlijke, motiverende aanpak. Waarin we veel verder kijken dan alleen de kilo’s of het afvallen. Wat ligt hieraan ten grondslag, maar vooral wat ga je straks anders doen? De bewustwording, het inzicht en de gedragsverandering: daar coachen we op.

Welk Straight away product zou je aan iedereen willen laten proeven?

De Loco choco Crunch reep. Een maaltijdvervanger is allang niet meer alsof je in een stuk karton hapt. Het voelt bijna als een cheatmoment 😉 En de Goodmorning shake, wat een prachtig product is dat! Een mooie booster in het dieet maar ook een vullend ontbijtproduct. En in combinatie met bijvoorbeeld kwark echt een topper voor na het sporten.

Wat is de meest betekenisvolle reactie van een cliënt en hoe is dit tot stand gekomen?

Een hele mooie reactie van één van mijn cliënten: “Manon geeft je het gevoel dat je welkom bent en ze begrijpt waarom je bij haar komt. Ze zal niet veroordelen maar denkt met je mee en zoekt samen met jou naar oplossingen, ook voor specifieke afval- en opbouwproblemen. Ze levert echt maatwerk. Ik ben heel blij met haar begeleiding.”

Wat zou je een toekomstige Straight away coach mee willen geven?

Luister naar je cliënten! Zij weten vaak heel goed waar de pijnpunten zitten en kijk samen met jouw cliënt wat een korte- en lange termijn oplossing is. Doelen behalen is geweldig maar vasthouden is nog veel belangrijker. En alles is mogelijk als je bereid bent er hard voor te werken.

Sandra Jasper

Sajade Afslankpraktijk
Profiel

Waarom ben je begonnen met het begeleiden van mensen bij het afslanken?

Ik ben vanaf mijn puberteit altijd bezig geweest met voeding en om op gewicht te blijven. Ik kom uit een cultuur waar goed eten belangrijk is, en waar nooit werd gekookt uit pakjes en zakjes. Gezond eten was de basis, dus dat was het probleem niet. Het dikker worden komt vaak door verkeerde gewoontes en weinig beweging, daar kwam ik al vrij snel achter.

Na mijn drie zwangerschappen besloot ik om af te vallen met maaltijdvervangers. Met een druk gezin hoefde ik in het afvaltraject er niet zo bij na te denken, en weet je dat je evengoed alle vitamines binnenkrijgt. Dit ging mij goed af en uiteindelijk ben ik succesvol afgevallen. Doordat mijn eigen afvaltraject zo succesvol was wilde ik ook graag andere mensen helpen met afvallen met Straight away. Het is zo leuk om mensen te zien veranderen, zowel uiterlijk als innerlijk. Vaak durven cliënten meer uit hun comfortzone te stappen wanneer ze hun ‘belast’ kwijt zijn. Dan gaan zij bijvoorbeeld toch naar de sportschool, kiezen ze andere kleding of gaan ze vaker uit!

Wat vind je belangrijk bij het coachen van cliënten?

Sinds ik gewichtscoach ben bij Straight away heb ik geleerd om nooit iemand zomaar te veroordelen. Je weet namelijk niet waarom iemand overgewicht heeft, daar zit vaak zoveel achter.

Als er een klik is tussen de cliënt en de coach kun je iemand goed coachen. Je ziet dan de persoon achter de cliënt en ben je niet bezig met het uiterlijk. Pas bij de voor- en na foto’s zie ik hoe dik iemand is geweest.

Welke Straight away product zou je aan iedereen willen laten proeven?

Ik ben zelf erg enthousiast over de To go go shakes van Straight away. Lekker handig, makkelijk meenemen en de shake vult goed. Deze wil ik dan ook graag aan zoveel mogelijk cliënten laten proeven.

Wat is de meest betekenisvolle reactie van een cliënt en hoe is dit tot stand gekomen?

De meest betekenisvolle reactie die ik ooit heb ontvangen is van een cliënt die dankzij mijn begeleiding niet alleen was afgevallen, maar ook weer een positief zelfbeeld heeft gekregen. Zij zei: “Doordat je mij hebt begeleid heb ik geleerd dat ik meer naar mijn lijf moet luisteren. Ik ben meer van mezelf gaan houden en zag ook in dat ik zoveel meer ben dan alleen mijn gewicht.” Het voelt heel goed dat je iets kan betekenen in iemands leven.

Wat zou je een toekomstige Straight away coach mee willen geven?

Iedereen is anders en dat betekent maatwerk leveren. Dat maakt het werk zo leuk en divers voor mij. Ik doe het al 11 jaar en wil nog lang niet stoppen.

Lijf & Balans

Lijf & Balans
Profiel

1. Wat is jouw favoriete Straight away product?
De chocolade shake, maar dan met Get ready to seduce mousse. Of een café noir shake met een schepje oploskoffiepoeder en natuurlijk is deze met de mousse ook niet te versmaden.

2. Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away Coach hebt meegemaakt?
Een cliënt die na een ingrijpende, emotionele ervaring in haar leven veel was aangekomen. Zij is toen 48 kg afgevallen en heeft na jaren nog steeds haar gewicht in evenwicht. Dat is de kroon op het werk!!!

3. Wat is de beste tip die je aan iemand kan geven die wil afvallen?
Heb voor jezelf helder wat je motivatie is, en maak die concreet. En richt je niet alleen op het afvallen zelf, maar zeker ook op de fase daarna; gewichtsbeheersing. Daar gaat het uiteindelijk om. Doe het alleen voor jezelf en niet voor iemand anders. Laat je goed begeleiden door je coach.

4. Waarom ben jij Straight away Coach?
Het is een geweldig beroep, waarbij heel veel facetten aan bod komen. Elk mens is anders, en heeft andere behoeftes. Daar zit de uitdaging, om daar goed de aansluiting bij te vinden en dat maakt het coachingstraject zo ontzettend boeiend. Daarnaast maakt de combinatie met de bedrijfsmatige aspecten het heerlijk afwisselend.

5. Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?
Straight away is een kwalitatief hoogwaardig product, voor een lage prijs. De ingrediënten van de producten gecombineerd met begeleiding zijn de sleutel tot het succes.

6. Wat is het meest ondergewaardeerde Straight away product?
De Goodmorning shake.

Sylvia Vogels

Bodystudio Balance
Profiel

1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?
Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is om af te slanken en hoe moeilijk het kan zijn om op het gewenste gewicht te blijven. Ik heb met verschillende producten en afslankmethodes gewerkt, maar kon het niet vasthouden. Toen kwam Straight away op mijn pad en hier vond ik alles wat ik miste bij andere maaltijdvervangers. Maar wat ik nog belangrijker vond, ik miste vaak de coaching/begeleiding en dat is zo belangrijk als je een dieet volgt. Want het gaat niet altijd even gemakkelijk en dan is het fijn als er iemand voor je is die weet wat je doormaakt en die je helpt in die periode. Bovenal zijn de producten heerlijk, ze zijn gemakkelijk in gebruik en de verpakkingen zijn hip.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Coaching! Voor mij is het belangrijk dat het programma voor de cliënt goed vol te houden is, dat zij er volledig achter staan en ervoor gaan. Ik laat ook meteen weten dat ze het niet alleen hoeven te doen, dat ik er voor ze ben op de momenten dat het wat moeilijker gaat. Je gaat samen de uitdaging aan en bouwt dan ook een enorme band met je cliënten op. Velen lopen wel eens tegen een moeilijk moment aan, maar juist door de begeleiding die wij, als Straight away coach, kunnen bieden is het beter vol te houden. Bij vragen mogen cliënten mij zowel telefonisch, via app of per mail aanspreken en probeer ik eenieder verder te helpen op de wijze dat het voor de cliënt het best past. Ik probeer maatwerk te leveren omdat iedereen anders is en samen te kijken welk programma het beste bij hen past, zodat ik ook weet dat ze het vol gaan houden.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Een heerlijke frisse salade.

4. Wat is jouw favoriete straight away product?
Dat is nog best een moeilijke keuze. Ik heb er verschillende, maar ik denk dat ik de ‘Choco Loco Chrunch’ reep het lekkerste vind. De ‘Café Noir’ shake is ook wel een toppertje.

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Wil je graag kilo’s kwijt? Loop er niet langer mee rond! Je gaat je beter voelen en met de ondersteuning gaat het je zeker lukken. Het is nooit te laat om aan de slag te gaan. Je hebt pas verloren als je opgeeft.

Nicole Wauters

Manifit
Profiel

1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?
Ik heb hiervoor gekozen omdat het een geweldig mooi concept is. In februari 2018 kwam het per toeval op mijn pad, ik werd toen telefonisch benaderd door Straight away. Sinds 2013 ben ik werkzaam als gewichtsconsulente in mijn knusse praktijk aan huis. Op het moment dat ik gebeld werd was ik toe aan een nieuwe uitdaging en het klonk als muziek in mijn oren. Ik ben de uitdaging aangegaan omdat de producten betaalbaar zijn en de coaching/begeleiding gratis is. De producten zien er hip/modern uit, we hebben een groot assortiment en ze zijn makkelijk mee te nemen naar je werk. Én ze zijn heerlijk van smaak.

2. Wat vind je het allerbelangrijkste bij het afvalproces?
De coaching/begeleiding vind ik wel het allerbelangrijkste tijdens en na het afvalproces.

3. Wat is jouw lekkerste snack tijdens de opbouwfase?
Later in de opbouwfase vind ik een heerlijke smoothie, gemaakt van vers fruit, de lekkerste snack

4. Wat is jouw favoriete Straight Away product?
De kant en klare shake: ‘To go go chocolate’.

5. Wat wil je meegeven aan de mensen die gaan afvallen?
Je doet het niet alleen: ik ben de stok achter de deur. Het is nu tijd voor actie, het is nooit te laat om te beginnen!

Samantha Bakker

VITway
Profiel

1. Waarom heb je gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Je levensstijl aanpassen is moeilijk en gaat vaak niet zonder slag of stoot. Door met Straight away te beginnen, leer je om je hele levensstijl om te gooien en daar begin je eigenlijk makkelijk mee. Je hoeft niet meer naar de winkel en niets meer te maken. Het proces is pittig, maar het programma is strak. Waarna je uiteindelijk rustig gaat opbouwen, met de levensstijl die bij je past. De keuze om als coach voor Straight away aan de slag te gaan was snel gemaakt. Het is een hip, betaalbaar en een modern dieet, dat met een goede coaching hele mooie resultaten heeft laten zien.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Bij het afvalproces vind ik het belangrijk dat het vol te houden is, dat je resultaat ziet en dat het betaalbaar is. Maar wat ik nog belangrijker vind, is dat je zorgt voor een betere versie van jezelf.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Mijn lekkerste snack is een tomaatje, mozzarella en een blaadje basilicum. Maar zelfgemaakte fruitijsjes, ben ik ook dol op. Moeilijke keuze, dus ik heb 2 heerlijke snacks

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
De Goodmorning shakes zijn mijn favorieten. Alle 3 de smaken zijn heerlijk en ze passen ook in alle programma’s, echt ideaal. Voordeel van de Goodmorning shake, voor de slechte ontbijter of voor de actieveling is die ook perfect.

5. Wat wil je meegeven aan de mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Straight away is een makkelijk, lekker en een goed concept. Neem de stap en maak een afspraak. Misschien sta jij straks, bij ons, vol trots en met een lach en traan te glunderen dat jij dit hebt bereikt. Op de moeilijke momenten staat je coach altijd voor je klaar en met jouw inzet, gaan we resultaten behalen en behouden. Je hebt maar 1 lichaam, wees daar zuinig op.

Denise Hulsbos & Paula de Jong

Slimming in Style
Profiel

1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Ik ben zelf 25 kilo afgevallen met behulp van een gewichtsconsulente en maaltijdvervangers. Dit was in 2010 en de producten waren toen nog saai en smakeloos. Toen mijn zus Paula haar praktijk startte eind 2016 zeiden we gelijk al tegen elkaar dat we dit uiteindelijk samen zouden gaan doen. We komen beiden uit de wereld van zakelijke dienstverlening en mensen helpen was de reden waarom we dat werk deden. De passie voor het werk was echter verdwenen, we wilden iets doen waar we daadwerkelijk achter stonden en enthousiast van werden! Mensen helpen en begeleiden om hun gezonde gewicht te bereiken is iets waar we allebei gelukkig van worden en de producten van Straight Away passen precies bij ons! Ze zijn hip en opvallend en bovendien gewoon ontzettend lekker!

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Ik ben van mening dat iedereen kan afvallen, iedereen maakt die vliegende start en begint enthousiast……maar hoe gaan mensen om met het feit als het een week niet zo goed gaat? Dat is wat mijn werk zo leuk maakt! Mensen toch kunnen motiveren om door te gaan en het weer op te pakken, de spreekwoordelijke schop onder de kont te geven. En als ze de volgende week toch weer zijn afgevallen en ze lachend de weegschaal afstappen, dan heb ik mijn werk goed gedaan!

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Een omelet rolletje met spinazie. Je bakt een dun omeletje, alleen met wat zout en peper, leg hier wat verse spinazie op en rol er wraps van. Lekker als avondeten, maar in stukjes gesneden ook leuk als hapje op een feestje!

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Ik ben gek op de Mango to go! Lekker makkelijk voor onderweg en in de zomer maak ik er heerlijke ijsjes van!

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Vertel het je omgeving! Geef aan dat je serieus aan je gezondheid gaat werken en vraag om hun steun! Tijdens moeilijke momenten kunnen ze je helpen en iedereen wordt enthousiast van de complimenten die je zult gaan krijgen!

Arjen Fingerhut

Privé: Update Yourself
Profiel

1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Ik heb gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan omdat ik zelf heb ervaren hoe groot het effect van het resultaat op het dagelijkse leven kan zijn. Die kennis en ervaring wil ik graag overbrengen op anderen en ze helpen hetzelfde doel en gevoel te behalen. Mijn vrouw Vivian heeft het dieet nu onlangs nog bij een collega coach in Almere gedaan, ook zij voelt zich zoveel beter.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Tijdens het afslankproces vind ik het belangrijk dat mensen eerlijk zijn, naar zichzelf, maar ook naar de coach. Anders kan de coach je niet helpen in de ondersteuning en je daarbij ook niet de juiste handvatten aanreiken. Het is niet alleen die paar kilo’s kwijt raken. Het is de levensstijl zodanig aanpassen dat je niet weer terugvalt in je oude patroon en gewicht. Dat wil niet zeggen dat je niets meer mag en alles maar moet laten staan. Het is de balans vinden!

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Mijn lekkerste gezonde snack vind ik toch wel de kleine honingtomaatjes van de groenteboer bij ons in Lelystad. Lekker zoet, maar toch gezond.

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Mijn favoriete Straight away product is toch echt de “A hot muchacha chili taco”. Ik hou van pittig eten en hiermee kan ik zelf wat kruiden en specerijen toevoegen om toch flink aan mijn trekken te komen als het gaat om pittig eten.

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Mensen die overwegen om te gaan afvallen wil ik zeggen: “Ga er voor!”. Naast de nodige kilo’s heb je verder niets te verliezen. Als je twijfels en vragen hebt, zoek een Straight away coach in de buurt en laat je overtuigen. Vragen staat altijd vrij en daar zijn wij ook voor.

Stein van Spankeren

Privé: Vida Vitaal
Profiel

1. Waarom heb jij gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Straight away maakt mensen gelukkig. Daar wil je toch een bijdrage in leveren? Wat is er mooier dan mensen richting hun doel te begeleiden en door de moeilijke momenten heen te trekken? En dan achteraf terugkijken en erom lachen. ‘We did it! High Five!’

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Goede ondersteuning is essentieel. De cliënt moet het gevoel hebben dat ze er niet alleen voor staat. Dat we dit samen doen. Je mindset is enorm belangrijk tijdens het Straight away proces. Iedereen zal zware momenten kennen of even gebrek hebben aan motivatie. En dan ben ik er om je weer de juiste kant op te motiveren! En gelukkig zijn de producten ook lekker en valt er genoeg te kiezen.

3. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Zonder twijfel de Loco Choco reep! Maar ik doe het ook prima op een Goodmorning shake in de morgen!

4. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Niet overwegen, niet twijfelen! Gewoon doen. Neem contact met me op. Let’s make this happen!

Debby Hanssen

Debsports
Profiel

1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?
Ik was op zoek naar een product waar ik mee kon werken om mensen te helpen met afvallen. Door een goede vriendin van mij werd ik geattendeerd op Straight away. Door de programma`s, producten en gedragsregels omtrent de coaching die wordt geboden ben ik aangesloten als coach bij Straight away.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Dat de persoon dit verantwoord doet en vooral voor zichzelf. Voor mij is ook het stukje coaching en begeleiding geven op mentaal gebied heel belangrijk. Als mensen aan het afvallen zijn geef ik hen op deze wijze meer zelfvertrouwen. Dan wordt het na het afvaltraject in de opbouwfase ook makkelijker om een gezonde levensstijl vast te houden.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Mijn gezonde snack is mozzarella met tomaat.

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Ik ben gek van de repen, vooral de Yoghurt & Cranberry en de Loco choco Crunch. Het is lekker makkelijk en het stilt goed je honger.

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Iedereen heeft zijn of haar eigen reden om af te vallen. Wat ik vooral belangrijk vindt is dat ze het voor zichzelf doen. Dat is altijd de beste motivatie op momenten dat het even zwaar is.

Mandy Raangs

Straight away Groningen
Profiel

1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?
Ik ben altijd slank geweest, maar na mijn zwangerschap kende ik mezelf niet meer terug. Ken je dat gevoel? Dat je jezelf in een winkelruit ziet en denkt…ben ik dat?! Of dat je weg duikt als iemand een foto wil nemen. Je hebt geen energie om te stoeien of rennen met je kind en je kunt maar bij één winkel slagen voor kleding… Dat gevoel had ik in 2015! Gelukkig ben ik in aanraking gekomen met het Straight away dieet, ben ik afgevallen en LEEF ik weer! Nadat ik in 2015 ben afgevallen en het gevoel had mijn leven weer terug te hebben, wilde ik veel meer mensen ditzelfde gevoel geven. Het bleef maar rondspoken in mijn hoofd. Dit is wat ik wil doen! Interesse in gezonde voeding en koken heb ik altijd al gehad. Daarnaast was ik zo enthousiast over dit dieet, dat ik een voedingsopleiding ben gaan volgen en nu zelf coach ben!

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Oude gewoontes omzetten in nieuwe! Door mijn eigen dieetervaringen weet ik wat het is om verandering in gewoontes en denkpatronen te doorbreken. Als je erachter kunt komen waarom je steeds kiest voor het ‘ lekkere patatje’ of waarom je die hele reep chocola naar binnen werkt, ben je al een heel eind. Erg belangrijk is dat je ervoor moet zorgen dat je een eetpatroon ontwikkeld dat er voor zorgt dat je gezond op gewicht blijft. Gelukkig is er altijd je coach om je bij te staan en je op de goede weg te helpen.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Hüttenkäse!!! Hüttenkäse is top, je kunt er eindeloos mee variëren en het zit vol met eiwitten. Ik vind de zoete variant met aardbeien erg lekker maar ook op een cracker met avocado en een tomaatje is de hüttenkäse heerlijk.

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Ik start elke dag met de Feeling awake Goodmorning shake. Cherry Banana is mijn favoriet! Het fijne van de Goodmorning shake is dat je de shake ook los van een Straight away programma mag gebruiken. Na je dieet kun je er dus als ontbijt mee beginnen. Ontbijten is erg gezond en belangrijk om op gewicht te blijven. Daarnaast zit de shake vol met vitamines en mineralen en is het ORAC-complex toegevoegd. Dit is een complex met antioxidanten uit groenten, fruit en andere plantaardige bronnen. Antioxidanten helpen het lichaam te beschermen tegen ziektes. Inmiddels zitten veel van mijn cliënten, familie en vrienden aan de Goodmorning shakes en zijn erg enthousiast!

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Wil je die kilo’s kwijt? Dan moet je ervoor gaan! Er gaan tegenslagen komen, maar worden dat struikelblokken of leermomenten. Als je het hele afval proces hebt doorlopen en je daadwerkelijk op je streefgewicht zit, voel je zoveel beter. Je bent de nieuwe, slankere, gelukkigere versie van jezelf!

Sabrina de Haan

Privé: The Bodyhouse
Profiel

1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?
Vanuit The Bodyhouse helpen wij mensen via diverse methodes om gezonder te leven en merkten wij dat veel cliënten ook graag wat kilo’s willen afvallen. Wij zijn daarom gaan overwegen welke mogelijkheden hiervoor waren en toen kwamen wij in contact met Straight away. Inmiddels ben ik sinds half januari gestart als Straight away coach en heb ik al meerdere cliënten in begeleiding, waarvan de eerste cliënten reeds hun streefgewicht hebben bereikt. Wij zijn dan ook erg blij dat wij nu een nog completer aanbod aan onze cliënten kunnen aanbieden.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Voor mij is het belangrijk dat het programma voor de cliënt goed vol te houden is, dat zij er volledig achter staan en ervoor gaan. Daarnaast is de ervaring dat de begeleiding als een belangrijke peiler in het programma wordt gezien. Velen lopen wel eens tegen een moeilijk moment aan, juist door de begeleiding die wij als Straight Away coach kunnen bieden is het beter vol te houden. Bij vragen kunnen cliënten mij zowel telefonisch als per mail bereiken en probeer ik een ieder verder te helpen op de wijze dat het voor de cliënt past. Doordat ik de programma’s met en op de wensen van de cliënt kan afstemmen, is er voor een ieder een passend programma!

3. Wat doe jij als je in de verleiding raakt om te gaan snacken maar dit niet wilt?
Water drinken! Meestal neemt dat de behoefte aan snacken weg. Als dat niet helpt… afleiding zoeken in wandelen, sporten of andere bezigheden.

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
De Loco Choco Crunch reep vind ik echt heerlijk! Dit is een ware traktatie. Maar ook de Kant en Klare shake in Mango smaak is lekker fris en erg makkelijk voor onderweg!