Ik paste weer in mijn oude kleding: dàt stimuleert!

“Na een aantal mislukte dieetpogingen meldde ik me aan bij Esther Tops van Topslank. Na een goede uitleg begon ik met het Straight away dieet. En met succes! De kilo’s vlogen er af. Doordat het zo goed ging, paste ik op een gegeven moment mijn oude kleding weer en dát stimuleert. Na een aantal weken ben ik gaan opbouwen. Ik ben al mijn extra kilo’s blijvend kwijt door Straight away.

Diëten werkt aanstekelijk

Ik hoorde goede verhalen over Straight away van iemand die er veel mee was afgevallen. Dat het ‘aanstekelijk’ werkt, blijkt wel. Mijn man en dochters zagen bij mij hoe goed het ging en zijn ook met Straight away gestart.

Favoriete product

Ik ontbeet en lunchte met een kant-en-klare To Go Go Orange Mango. Je kunt gerust zeggen dat dit mijn favoriete shake is. Rond 16.00u kreeg ik vaak een dipje, maar dan nam ik een bouillon en ging het snel weer goed. ’s Avonds at ik Spaghetti Bolognese of Cottage Pie en later op de avond meestal nog een Hazelnoot reep.

Ook jouw doelen zijn haalbaar!

Het was fijn om bijna elke week bij Esther in de praktijk te komen. Het weegmoment was voor mij toch een stok achter de deur. Ik zou iedereen aanraden om met Straight away af te vallen. Het is lekker, makkelijk vol te houden en met een goede coach zijn ook jouw doelen haalbaar!”

Ingrid Brouwer

Wil jij net als Ingrid ook leuker, lekkerder en makkelijker afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt!