Ik kan eindelijk in elke kledingwinkel shoppen

Mijn naam is Joey van Dooijeweerd. Ik ben 20 jaar en ik kamp al van jongs af aan met overgewicht door erfelijke aanleg. Nadat ik stopte met voetballen nam mijn overgewicht toe. Elke kledingwinkel liep ik voorbij. Op een gegeven moment was ik er klaar mee. De knop ging om, ik startte met het Straight away dieet.

Dieet op maat

Via mijn vader, die een aantal jaar geleden ook kilo’s is kwijt geraakt met dieetbegeleiding, belandde ik bij Debby van Feelgood Point. Samen hebben wij het Straight away dieet aangepast aan mijn persoonlijke situatie. Doordat het dieet op maat gemaakt was, vond ik het dieet goed vol te houden. Ik kon altijd bij Debby terecht. Als er iets onduidelijk was of als ik er even doorheen zat, gaf ze mij tips en tricks om deze momenten door te komen.  

Nooit meer naar een speciaalzaak

De zwaarste weken waren voor mij de eerste twee weken. Ik moest mijn aangewende eetpatroon loslaten en overgaan op het dieet. Dat vond ik pittig. Na deze twee weken was ik gewend en had ik zelden nog moeite met het volhouden van het dieet. Mijn eerste doel, onder de 100 kilo komen, had ik al vrij snel bereikt. Ik koos ervoor om verder te gaan en ben uiteindelijk meer afgevallen dan ik ooit had durven dromen. Waar ik eerst naar een speciaalzaak moest om kleding uit te zoeken, kan ik nu eindelijk elke winkel binnenlopen waar ik iets leuks zie hangen!

Begeleiding

Ik heb inmiddels mijn dieet helemaal afgebouwd en heb met hulp van Debby mijzelf een gezonde leefstijl aangemeten. En als ik vragen heb? Dan staat Debby nog altijd mij klaar!

Joey van Dooijeweerd

Wil jij net als Joey leuker, lekkerder en makkelijker afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.