Over ons

2010 – Op de sportschool

Het begon in 2010 op een sportschool in Lelystad. Yuri en Mario sporten daar vaak. Yuri is een ondernemer in hart en nieren en Mario zorgde voor de commerciële inbreng. Ze starten een webshop in sportshakes. Hoogwaardig in eiwitten, mineralen en vitamines voor de fitnessers en bodybuilders. Het liep goed maar wat bleek, de shakebeker was nog het grootste succes! Dit succes verbreedde hun scope: ze gingen meer shakes maken ook voor andere doelgroepen.

2011 – Met de succesvolle shakebeker wonnen ze nieuw terrein

Ze kwamen in contact met voedingsdeskundigen en diëtisten. Uit vele gesprekken bleek dat het tijd werd voor een nieuwe strategie op het gebied van diëten:

  1. De dieetproducten moesten kwalitatief beter en lekkerder worden. Makkelijke producten, die je zo meeneemt.
  2. Begeleiding van vakbekwame mensen tijdens je dieet is essentieel.
  3. En een toffe uitstraling. Niet wegstoppen in je keukenkastje. Maar hippe shakes die gezien mogen worden, waar je ook bent.

Met een groot netwerk aan diëtisten, voedingsdeskundigen, fabrikanten en leveranciers ontwikkelt het team de eerste dieetshakes.

Januari 2012 – Straight away is geboren

In januari 2012 zijn daar dan de eerste dieetshakes op de markt: Feeling flirty Vanilla, Back in your old jeans Banana, Stunning sexy Strawberry. De namen zijn niet voor niks. Het Straight away team wil dat afvallen leuk en lekker is. Trots zijn dat je deze stap neemt, trots op je nieuwe levensstijl en lijf.

Hippe shakes die gezien mogen worden, waar je ook bent! Net als jij, jij mag ook gezien worden waar je ook bent!

2012- 2018 – Nieuwe Straight away vestigingen rijzen als paddenstoelen uit de grond

Het begint met een paar vestigingen en een aantal coaches die mensen gaan begeleiden. Ondertussen sluiten steeds meer coaches aan en komen er meer en meer

vestigingen bij in Nederland. Het blijft niet alleen bij Nederland, ook op de Nederlandse Antillen en in Suriname krijgt Straight away voet aan de grond.

Trots! 

Het Straight away team is trots op al haar toegewijde coaches maar vooral heel trots op alle mensen die weer lekker in hun vel zitten door Straight away! 

Zit jij top in je vel en ben je toe aan een uitdaging bij een jong en dynamisch bedrijf? Kom dan bij ons werken