Yes, I did it!

Op 1 november 1996 zei ik JA tegen mijn man en droeg ik een prachtig trouwpak. In de 23 jaar dat we samen zijn ben ik niet alleen ouder geworden, maar is ook het getal op de weegschaal omhoog geschoten. De zomer van 2018 was voor mij echt het limiet. Ik wilde niet meer op de foto en stond al zeker niet meer voor de spiegel in een winkel kleding te passen. Daarnaast was ik regelmatig buiten adem en de trap op lopen stelde ik dan ook zo lang mogelijk uit. Een ongezonde situatie eigenlijk en daarom ging de knop om!

Eerst zelf proberen, maar door de obstakels waar je doorheen moet lukte het me niet om minder te eten. Toen ben ik gestart met Straight away, waar ik nu zelf coach van ben. Met het koolhydraatarme dieet met maaltijdvervangers, hulp van het thuisfront, doorzettingsvermogen, vallen en opstaan, terugvallen en weer doorgaan kan ik nu zeggen…

Yes, I did it! Ik ben op mijn streefgewicht en heb een nieuw gezond eetpatroon. Het Straight away dieet was heel makkelijk vol te houden. Ik had energie voor 10 en totaal geen hongergevoel. Wat ik heel fijn vond aan het dieet was dat ik niet hoefde na te denken over weekmenu’s of het halen van lastige boodschappen. Het opbouwen ging heel geleidelijk, stapje voor stapje een maaltijd toevoegen en een product laten vervallen. Tijdens het opbouwen vond ik sommige momenten wel moeilijk, omdat ik ontzettend houd van zomerse BBQ’s en gezellige terrasjes. Door de juiste keuze te maken lukte het me toch mijn streefgewicht te halen. Zomer 2019 heb ik dan ook mijn trouwpak weer aan gedaan en paste het weer!

Herken jij jezelf hierin en ben je het ook helemaal zat? Neem dan contact met mij op. Als het mij lukt dan kan jij het ook!