Van een blauwe maandag naar een nieuwe jij?

Dat kan! Wij bij Straight away helpen je lekker te voelen in je lichaam. Ben jij al bezig met ons dieet? Dan snap jij vast wat wij bedoelen!

Blue Monday mag dan wel de internationale dag van somberheid zijn, maar dat houdt natuurlijk niet in dat je je hoeft laten tegenhouden, jij besluit immers zelf wat voor een dag jij gaat hebben. Maar Straight away kan je daar wel bij helpen…

Wij bij Straight away hebben een aantal tips opgesteld die ons op dit soort dagen opvrolijken, waardoor jij deze blauwe maandag op een roze wolk kunt zitten:

Tip van Arlette: Ik vind het heerlijk om dan een lounge pak aan te trekken, muziek aan op de achtergrond en dan op de bank ploffen met een lekkere kop thee.

Tip van Cisca: De meest simpele dingen kunnen mij gelukkig maken wanneer het even tegenzit. Bijvoorbeeld de zon die schijnt…. Of een lekker kopje koffie…. Of een (kleine) wandeling…. Een ontmoeting onderweg of een leuk praatje met een iemand. Ga lekker naar buiten en zie wat er gebeurt!

Tip van Niels: Ik maak graag een strandwandeling met m’n gezin. Even uitwaaien in de frisse zeelucht.

Tip van Paulien: Wat mij gelukkig maakt als het tegenzit is naar buiten toe gaan. Frisse neus halen door een wandeling te maken op het strand of wandelen met de hond van mijn ouders. Dieren hebben niet echt een off-day zoals mensen dat ervaren. Vind het dan toch altijd relativerend werken om te zien hoe blij een hond kan worden van het rennen door een plas water of spelen met een andere hond. Ik vergeet dan altijd even waar ik mee in de knoop zat in mijn hoofd.

Tip van Rens: Ik ga graag een rondje hardlopen (al is het maar een klein rondje) vervolgens lekker lang douchen en dan plof ik op de bank om lekker een serie te gaan kijken.

Tip van Simone: Wat ik fijn vind is goede muziek aan zetten, en dansen alsof er niemand kijkt! Wist je dat als je op twee nummers meedanst, je 50 kcal verbrand! Dus zet het nieuwe album van Taylor Swift aan en shake, shake, shake, shake, shake!

Tip van Stefan: Een lekker drankje kan mij helemaal op vrolijken. Ik ga altijd even lekker een rondje joggen in de buitenlucht om me beter te voelen.