Wat voelde ik mij mooi op mijn trouwdag!

Het begon in januari van dit jaar. Na wintersport en een all-you-can-eat vakantie woog ik te zwaar, maar ik voelde me wel intens gelukkig. De laatste dag van mijn vakantie werd ik namelijk ten huwelijk gevraagd. Super romantisch in de sneeuw, naast een prachtig verlicht kerkje. Ik kon mijn geluk niet op!

Eenmaal thuis begon ik mij pas te realiseren dat ik écht zou gaan trouwen, en ik wilde niet met mijn toenmalige gewicht in een trouwjurk stappen. Dat betekende dat ik aan slag moest met mijn overtollige kilo’s. Ik had al ontelbare afvalpogingen gedaan, dus ik wist dat het moeilijk zou gaan worden. In maart kwam ik erachter dat ik het niet alleen kon. Ik kon alle verleidingen niet weerstaan. Daarom besloot ik hulp te zoeken.

“Jij kunt dit!”
Via-via kwam ik terecht bij Slimming in Style en het Straight away dieet. Tijdens de eerste afspraak heb ik mijn doel gedeeld, en voor wanneer ik dit doel wilde bereiken. Gelukkig werd ik gelijk gerust gesteld. “Amy, jij gaat jouw streefgewicht halen. Jij kunt dit, jij gaat dit doen!”. En niets was minder waar.

In het begin vlogen de kilo’s eraf. Ook in de weken daarop verloor ik weer gewicht en zo ging dat door. Week na week. Hoe kon het dat ik met het Straight away dieet niet in de verleiding kwam? Door de stok achter de deur. Bij de wekelijkse wegingen wilde ik mijzelf bewijzen. Niet alleen voor mijzelf, maar ook aan mijn coach en de buitenwereld. Je ziet jezelf veranderen, zowel uiterlijk als innerlijk. Ik voelde me weer mooi en keek er elke week naar uit om te wegen

Ups and downs
Natuurlijk was het niet altijd makkelijk. Vooral in het begin was het wel lastig, maar na de tweede week werd het echt makkelijker. Af en toe ben ik ook lekker uit eten geweest. De week erna vond ik het dan juist extra leuk om weer te knallen. In mei was ik al aardig op weg en besloot ik de cryolipolyse behandelingen erbij te gaan doen. Ik ben geen fanatieke sporter, dus dit was voor mij echt een uitkomst.

Ik werd weer smaller en ook mijn vetpercentage daalde sterk. In juni en juli heb ik wat meer moeite gehad met het streng opvolgen van het dieet. Toch heb ik uiteindelijk mijn streefgewicht behaald! Ik kon het niet geloven. Ik voelde me zo goed, slank en mooi. Daarna begon het opbouwen met reguliere voeding, koolhydraten en brood. Dat ging helemaal prima. Ik miste mijn dieet zelfs stiekem een beetje.

De trouwdag
Wat voelde ik me mooi op mijn trouwdag! Ik ben inmiddels 6 weken getrouwd en een huwelijksreis verder. Ik geef eerlijk toe dat ik me wat eten betreft heb misdragen in mijn vakantie. Ik ben een paar kilo aangekomen, maar voel me nog altijd mooi. Wel ben ik langzaam weer naar mijn streefgewicht aan het toewerken. Dit gaat nu veel makkelijker omdat ik weet wat er wel en niet goed voor me is. Je leert er heel veel van en het verandert je leven in positieve zin. Ik ben nog altijd super trots en blij dat ik deze reis heb mogen maken met Slimming in Style.

Begin ook met leuker, lekkerder en makkelijker afvallen en zoek nu een coach bij jou in de buurt!

zoek een coach button