Bapke Slegers

Afslankstudio LEF. Geldrop Neem contact op

Aangenaam! Ik ben Bapke, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik houd van het goede leven, vol gezelligheid met familie en vrienden. Mijn omgeving omschrijft mij als sociaal, betrokken, eigenwijs en betrouwbaar. Daarnaast heb ik ook nog een goed inlevingsvermogen. Dat is wie ik ben.

Ik sta midden in het leven en geniet er volop van. In mijn actieve rol als moeder ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden en sporten wij met het hele gezin in de sportschool. Beweging vinden wij dan ook erg belangrijk. Daarnaast trekken wij er graag op uit met z’n viertjes en breng ik graag een bezoekje aan familie en vrienden. Je kent dat wel. Druk, druk, druk, maar hartstikke gezellig!

Is dat altijd zo geweest?
Voor de buitenwereld is dit altijd zo geweest, maar voor mij niet. Ik was door mijn overgewicht heel onzeker. Lichamelijk had ik ook erg veel klachten, waarvoor ik regelmatig de huisarts bezocht. Het besef dat mijn overgewicht de oorzaak van de klachten kon zijn, was er toen nog niet.

Maaltijdvervangers bleken de uitkomst
Toen de weegschaal 80 kilo aantikte, is er bij mij iets gebeurd. “Dit kan niet langer”, dacht ik. Nu is het klaar. Maaltijdvervangers bleken de uitkomst te zijn. Niet meer na hoeven denken over wat wel en niet mag, maar gewoon alleen maar lekkere producten. En dat heeft me gebracht tot waar ik nu ben. Blij met mijn lijf en midden in het leven. Ik voel me zoveel zekerder, hoofd omhoog, schouders naar achteren. Ik mag weer gezien worden!

Zelf aan de slag als coach
Op een consult bij mijn coach trok ik per ongeluk mijn CV uit mijn tas in plaats van mijn bestellijst. “Oeps, daar heb je vast niets aan” zei ik nog. “Nou dat weet ik nog zo net niet. Ik wilde je namelijk vragen of je interesse hebt om zelf coach te worden?”. Mijn coach was er van overtuigd dat ik met mijn ervaring andere mensen kon motiveren en begeleiden. Door mijn enthousiasme en standvastigheid zag hij in mij de ideale coach.

Toevallig? Ik weet het niet, maar dat ik er enorm veel zin in had was zeker! Ik haalde mijn diploma als voedingsconsulenten. Erg fijn om voedingsplannen op maat te maken wanneer je aan de afbouw van de producten begint. Inmiddels ben ik al sinds 1 januari 2013 met veel plezier actief als coach.

Wil jij afvallen, maar lukt het niet alleen? Ik kan niet wachten op jou te begeleiden, motiveren en adviseren. Samen gaan we de strijd aan! Zullen we snel een afspraak plannen?

Lieve groetjes, Bapke

Contact informatie
Bapke Slegers
Afslankstudio LEF. Geldrop
Nieuw Erfseweg 6
5662 TV Geldrop
Specialisaties
SA Levensstijlcoach
Productspecialist
Voedingsconsulent

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.