Claudia Nikiforakis - Balans Soma

  • Balans Soma
  • De Hoeven 2
  • 6652 BJ, Druten

In 2016 ben ik in Druten begonnen met mijn gewichtsconsulenten praktijk.  Een praktijk waar gezond eten, goed in je vel zitten en de Mediterrane-koolhydraatbeperkte leefstijl centraal staan. Wellicht vraag je je af  wat mijn bedrijfsnaam Balans Soma betekent. Soma is het Griekse woord voor lichaam, dus in feite betekent Balans Soma “balans in je lichaam” en dat is waar de basis ligt voor een gezond en happy leven!

In de loop der jaren kreeg ik steeds meer de vraag (en hoorde de frustratie) van mijn cliënten dat ze een extra boost nodig hadden om zeker in de eerste periode sneller (en toch verantwoord en gezond) af te vallen. Ze waren op zoek naar een kickstart die zorgt voor extra motivatie. Motivatie die o zo belangrijk is om het traject naar een gezonder gewicht te bereiken en vol te houden.

Omdat ik de vraag van mijn cliënten heel goed begreep ben ik op zoek gegaan naar een handvat. Hiermee ben ik in contact gekomen met Straight Away, producten die verantwoord en lekker zijn en PERFECT passen in mijn missie, de Mediterrane-koolhydraatbeperkte leefstijl. De combinatie van (deels) vervangen van je maaltijden en geleidelijk aan het gewone eten weer terugbrengen in je dagelijks leven; op zoek gaan naar je valkuilen; oplossingen zoeken en jouw stok achter de deur zijn in moeilijke tijden, zorgen er voor dat ook JIJ een gezonder gewicht en lichaam gaat bereiken.

Wil je met mij deze uitdaging aangaan?

Dan zie ik je graag bij mij in de praktijk.

Specialiteiten

  • Straight away Levenstijlcoach
  • Straight away Productspecialist
  • Voedingsdeskundige
  • Gewichtsconsulente

Hier bevindt zich Balans Soma

Andere coaches bij Balans Soma

Balans Soma

Claudia Nikiforakis

De Hoeven 2 6652 BJ, Druten