Jolanda Timmer - Hair & Body Maarssen

  • Hair & Body Maarssen
  • Buitenweg 26B
  • 3602 PS, Maarssen

Wil je afvallen, afslanken of alleen je buikje (of op een andere plek plaatselijk) je vet kwijtraken? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Onze behandelingen zijn geschikt voor mensen met diverse afslankwensen. Vijf kilo of vijftig kilo? Wij helpen je graag op weg naar jouw doel met een programma op maat.

Als je moeilijk of helemaal niet afvalt, of al aan lijkt te komen van een glas water, kunnen wij controleren of er eventueel blokkades in het lymfesysteem aanwezig zijn die mede zorgen voor je overgewicht. Als dat het geval is, heeft dat een negatieve invloed op de suikerverbranding, met als gevolg een toename van vetopslag in het lichaam. Behandelingen met lymfedrainage heffen de blokkades op, waardoor de verbranding weer efficiënt gaat verlopen en men makkelijker afvalt en op gewicht blijft.

Voor het versnelde afslanktraject maken wij gebruik van de smakelijke Straight away dieet producten. Hierdoor wordt afvallen leuker, lekkerder en vooral sneller!  Onder onze professionele begeleiding zorgen wij ervoor dat je gezond en snel van je overtollige kilo’s afkomt én daarna slank blijft. We hechten namelijk veel waarde aan het opbouwtraject en de begeleiding naar een nieuwe, verantwoorde levensstijl. Afslanken is één maar op gewicht blijven is natuurlijk waar we sámen voor gaan! De producten van Straight away worden op een zuivere en verantwoorde manier geproduceerd en veel producten zijn PH-neutraal, gluten-vrij, soja-arm en allen vrij van aspartaam! De shakes zijn natuurlijk gezoet met Stevia. Straight away is mooie aanvulling op onze behandelingen.

Wil jij ook leuker en makkelijker afvallen met hét dieet van Nederland?
Je bent van harte welkom in onze salon in Maarssen.

Specialiteiten

  • Straight away Levenstijlcoach
  • Straight away Productspecialist
  • Gewichstconsulente

Hier bevindt zich Hair & Body Maarssen

Andere coaches bij Hair & Body Maarssen

Charifa van Slooten

Hair & Body Maarssen

Charifa van Slooten

Buitenweg 26B 3602 PS, Maarssen