Cilia van de Camp - Sportzorg Cilia van de Camp

Cilia van de Camp
  • Sportzorg Cilia van de Camp
  • Zevenbergseweg 20
  • 5351 PH, Berghem

Wat leuk dat je bij mij terecht bent gekomen. Ik ben Cilia van de Camp en werk als (sport)masseuse. Door mijn werk voer ik vaak gesprekken over gewicht, en hoe moeilijk het is om af te vallen. Zo kwam ik tot het besluit dat ik mensen wil helpen om hen beter in hun vel te laten zitten door middel van een gezond gewicht en gezonde levensstijl.

Ik ben zelf bij een Straight away coach afgevallen en ben op die manier enthousiast geworden over het concept. Ik weet wat het met je doet om een periode geen reguliere voeding te eten. Het vergt kracht om op moeilijke momenten door te zetten. Maar door het resultaat dat je bereikt, door op de weegschaal te staan en door in de spiegel te kijken krijg je kracht en motivatie om door te blijven gaan. Als coach sta ik altijd voor je klaar en ben ik die stok achter de deur.

Tijdens het intakegesprek bekijken we wat jouw doelen en wensen zijn, en welk programma het beste bij je past. Iedereen is anders, dus maatwerk is hierin belangrijk. Met de een-op-een begeleiding tijdens het wekelijkse weegmoment zorgen we er samen voor dat jij bewuste keuzes kunt maken op het gebied van voeding, beweging en gezondheid. Ik ga, door bewuste vragen te stellen, kijken wat voor jou de grootste valkuilen zijn zodat je die kunt gaan herkennen en erkennen. Zo verlies je niet alleen kilo’s maar blijf je daarna ook op gewicht!

Ben je er klaar voor om de stap te nemen?

Specialiteiten

  • Straight away Levensstijlcoach
  • Straight away Productspecialist

Hier bevindt zich Sportzorg Cilia van de Camp