Francisca Butterhof - Het Huidinstituut

Francisca Butterhof
  • Het Huidinstituut
  • Groeveweg 39
  • 9682 RR, Oostwold Gem Oldambt

Ik ben Francisca Butterhof en ik ben Straight away coach in Het Huidinstituut in Oostwold (in het gezondheidscentrum). Graag help ik ook jou om op een verantwoorde manier gewicht te verliezen en bij het vinden van balans in je eetpatroon.

Verantwoord afvallen onder persoonlijke begeleiding
Overgewicht was mij niet vreemd en de strijd die het met zich mee kan brengen ook niet. Na mijn derde kindje was de maat (te) vol voor mij. Ik wilde naar een gezond gewicht op een gezonde manier. De energie en het zelfvertrouwen die bij mij terugkeerden is met geen woorden te beschrijven. Omdat ik zelf heb mogen ervaren wat het Straight away plan kan doen gun ik iedereen dit gevoel ongeacht hoeveel iemand af wil vallen. Het gebeurt op een verantwoorde manier, onder persoonlijke begeleiding van een consulent en je leert stapsgewijs hoe je balans kunt aanbrengen in je eetpatroon.

Graag help ik jou in je strijd met je gewicht. Tijdens het intakegesprek maken we samen een plan dat bij jou past zodat ook jij op een verantwoorde manier kunt gaan beginnen met afslanken. Gedurende dit proces zal ik jou begeleiden en motiveren.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen en begeleiden.

Specialiteiten

  • Straight away Levensstijlcoach
  • Straight away Productspecialist

Hier bevindt zich Het Huidinstituut