Mischa Broeders - Straight away Zwolle e.o.

Mischa Broeders
  • Straight away Zwolle e.o.
  • Geert Grootestraat 7
  • 8022 CG, Zwolle

Mijn naam is Mischa Broeders en ik ben Straight away coach in Zwolle en omgeving met een praktijk in Zwolle, Hattem en Epe.

Zelf ben ik in 35 kilo afgevallen en 5 jaar later met een blijvend resultaat. Straight away was voor mij het makkelijkste dieet wat ik ooit heb gedaan. Je hoeft geen calorieën te tellen of allemaal moeilijke ingrediënten in huis te halen of voeding af te wegen. Je mag gewoon drie keer per dag een shake, soep, havermout, reep of een warme maaltijd. En verder mag je alleen koffie, thee en water, duidelijker kan het niet zijn!

In de drie maaltijden zit alles wat je nodig hebt aan voedingstoffen, mineralen en vitamines. Na een paar dagen is je lichaam door je koolhydratenvoorraad heen en gaat je lichaam vet verbranden! Je lichaam komt in ketose, het grote voordeel hiervan is dat je geen hongergevoel hebt en je meer energie krijgt. En gaat het afvalproces hierdoor snel. Als je eenmaal op je streefgewicht bent kunnen we het samen gaan afbouwen en, zeker zo belangrijk, weer opbouwen naar een verantwoord eetpatroon. Het programma is ontworpen om het normale voedsel in een specifiek nieuwe volgorde te introduceren. Vooral de koolhydraten worden weer geleidelijk in het menu geïntroduceerd. Daardoor wordt bij terugkeer naar normaal voedsel een ongewenste gewichtstoename voorkomen.

Als je echt van je overgewicht af wilt komen en de knop bij jezelf om kan zetten, ga er dan voor. Bel of mail mij voor een afspraak! Ik zal echt mijn uiterste best voor je doen om je bij te staan, omdat ik weet dat dit echt werkt!

Pinnen mogelijk. Voor een afspraak graag z.s.m. telefonisch contact met mij opnemen.

Specialiteiten

  • Straight away Levensstijlcoach
  • Straight away Productspecialist
  • Gewichtsconsulente
  • Voedingsspecialist
  • Coachingsspecialist

Hier bevindt zich Straight away Zwolle e.o.

Andere coaches bij Straight away Zwolle e.o.

Mischa Broeders

Straight away Zwolle e.o.

Mischa Broeders

Kamperhoeve 57 8052 BD, Hattem
Mischa Broeders

Straight away Zwolle e.o.

Mischa Broeders

Brinklaan 15 8161 CW, Epe