Babs America - Queen B for Fit

  • Queen B for Fit
  • Prinses Beatrixstraat 21
  • 6463 AP, Kerkrade
  • 0633047741

Beginnen… wat vond ik dit lastig!

Ik ben mijn hele leven bezig geweest met mijn gewicht, dit was een constante strijd tussen de weegschaal, mijn mindset en mij. Op mijn zwaarst had ik behoorlijk overgewicht. Ik ben met behulp van Straight away flink afgevallen en heb alweer enige tijd een stabiel gewicht waar ik me fijn bij voel.  Laat ik hierbij benadrukken dat het niet gaat om het verschil in gewicht, maar om het feit dat ik me goed, fit en gezond voel. Ik zal je zeggen, wanneer je begint en de drive hebt om door te zetten, zal er een wereld voor je opengaan.

Mensen denken vaak dat het bij afvallen alleen om het getal op de weegschaal gaat, maar dit is zeker niet zo. Bij afvallen is het doel dat je je fitter gaat voelen en lekkerder in je vel gaat zitten. Daar kan ik jou bij helpen! Alles is mindset en daarom zit er een professionele mental coach in mijn team om jou extra te kunnen ondersteunen. Tegen een avondje uiteten of ’s avonds een wijntje drinken, hoor je mij geen ‘nee’ zeggen. Het gaat er alleen om dat je je bewust wordt van je voeding. Het fijne aan de Straight away producten is dat ze rijk aan vezels zijn alle benodigde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen bevatten. Kortom, voedzaam en lekker! De shakes, crackers en repen van Straight away hebben mij dan ook geholpen om mijn gewicht constant te houden, zonder dat ik een avondje uiteten moet missen!

Wanneer jij een goeie mindset hebt, ga je merken dat het afvallen gemakkelijker gaat. Als coach kan ik jou niet alleen helpen met het vinden van de juiste mindset, maar met mij als ervaringsdeskundige kunnen wij jouw doelen bereiken. Een gezonde levensstijl is tenslotte van essentieel belang in tijden van covid!

Ik hoop je te ontmoeten!

Liefs,

Babs

Specialiteiten

  • Straight away Levensstijlcoach
  • Straight away Productspecialist

Hier bevindt zich Queen B for Fit