Start jouw eigen onderneming als lifestyle coach

Heb jij affiniteit met gezonde voeding en droom je van een eigen onderneming? Krijg jij energie door anderen te helpen om het beste uit zichzelf te halen? Hou je van afwisselend werk met genoeg vrijheid om jezelf te ontwikkelen? Dan maken wij graag kennis met jou. Meer weten over onze werkwijze en hoe wij jouw huidige onderneming als lifestyle coach kunnen laten groeien of je een kickstart kunnen geven als startende ondernemer? Laat je gegevens achter en ons team neemt op een geschikt moment contact met je op.

Group 23

One-stop-shop voor jouw onderneming

De Straight away producten zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten. Volgend jaar bestaan wij 10 jaar. Met onze kennis en expertise helpen wij jou graag om jouw bedrijf tot een succes te maken

Persoonlijke training & begeleiding

Ons team zorgt ervoor dat jij alle tools in handen krijgt om jouw business op te starten en te laten groeien. Heb je al een eigen (afslank)praktijk/salon of ben je juist helemaal nieuw in het ondernemers vak? Geen probleem. Wij leiden al onze coaches intern op tot Voedingscoach. Ons team verzorgd (gepersonaliseerde) marketing, helpt je met het neerzetten van een sterke Social Media en verzorgt aanmeldingen van nieuwe cliënten via onze ‘coachfinder’.

Veel vrijheid en flexibiliteit

Lifestyle coach worden bij Straight away betekent vrijheid. Omdat het jouw eigen onderneming is, bepaal jij zelf hoeveel en wanneer je werkt. Je kunt jouw expertise als coach vanaf de keukentafel met jouw cliënten delen. Of als je al een eigen praktijk hebt, is het Straight away programma heel goed te combineren met andere werkzaamheden. It’s up to you!

Goed verdienmodel

Door jouw cliënten met het Straight away programma te begeleiden, genereer je op een slimme manier (extra) omzet. De cliënt komt wekelijks langs voor een consult en neemt daarbij producten af voor de volgende week. Doordat deze cliënt voor een langere tijd bij jou blijft, is dit een voor een langere periode een vaste inkomstenbron.

Waarom hebben onze coaches ervoor gekozen om hun eigen Straight away praktijk te starten?

‘Ik ben al sinds 2016 Straight away coach omdat ik het ontzettend leuk vind om de transformatie die mensen doorgaan, zowel qua uiterlijk alsook qua innerlijk, van dichtbij mee te maken. Dit gaat niet altijd zonder hobbels, en daarin ben ik graag een steun. Door mijn eigen ervaring met Straight away weet ik hoe de lastige momenten voelen, ben ik een goed klankbord. Ik sta achter het product; het is lekker en gezond (gezoet met stevia ipv aspartaam) en er is voldoende afwisseling zodat je iedere week weer andere maaltijden kunt eten.’

Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.