Thea Cuperus

Studio-face-IT Neem contact op

Je hebt eerste stap gezet naar een gezonder gewicht en levensstijl.

Gewichtsbeheersing loopt als een rode draad door mijn leven. Als meisje van 14 kampte ik al met een overgewicht van 25 kilo en dat is niet leuk in de pubertijd. Op die leeftijd ben ik al begonnen met de eerste stappen naar een gezondere leefstijl; door een paar slechte gewoontes af te leren ben ik toen ruim 10 kg afgevallen.

Die 10 kilo’s bleven eraf. Toen vervolgens mijn moeder op 52 jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van obesitas wist ik op 16 jarige leeftijd dat overgewicht niet gezond is en dat ik de rest van mijn overtollige kilo’s er ook af wilde hebben. Door mijn levensstijl te veranderen lukte dat ook en raakte ik nog eens 16 kg en veel ongezonde gewoontes kwijt!

Jarenlang ben ik goed op gewicht kunnen blijven, totdat ik na de zwangerschap weer wat zwaarder was geworden. Ik was ondertussen 37 en merkte dat het er moeilijker af ging, maar na een aantal dieetpogingen is toch weer gelukt. Echter, ik moest nog 1 heel slechte gewoonte afleren…roken! Dit lukte uiteindelijk gelukkig ook, maar hoppa weer 10 kilo erbij en pff… weer aan de slag. Het ging moeizaam, maar gelukkig heb ik ze er weer af gekregen.

En toen kwam de overgang waar ik heel veel last van heb gehad. Mijn figuur veranderde en weer 12 kilo kwam erbij. Nu had ik echt een probleem, want wát ik ook probeerde: ik kreeg het er niet af. Totdat ik Straight away ging proberen…. de kilo’s vlogen eraf en wat voelde ik mij fit erbij, werkelijk fantastisch. Door de overgang had ik me lang niet zo gevoeld. Én nog een mooie bijkomstigheid: ik kreeg mijn figuur weer terug!

Dus voor mij dé reden om andere mensen die struggelen met overgewicht hiermee bekend te maken en hen te coachen naar een gezonder gewicht en een gezondere levensstijl.

Als Straight away coach en ervaringsdeskundige help ik jou ook graag van het overgewicht af en begeleid ik jou naar jouw streefgewicht. Dat eenmaal bereikt gaan we rustig opbouwen naar een gezondere levensstijl, zodat je op je gewicht blijft en weer fit en vol energie in het leven staat.

Wil jij slanker en fit worden zet dan de volgende stap, bel én maak een afspraak voor een intake.

Ik begeleid je graag!

Lieve groet,
Thea Cuperus

Contact informatie
Thea Cuperus
Studio-face-IT
Van der Molenallee 4
6865 CG Doorwerth
Specialisaties
SA Levensstijlcoach
Productspecialist

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.