Zeg maar dag tegen dat gejojo!

Wanneer je dan na een tijd weer een dieet gaat volgen omdat je het zat bent met de kilo’s, begint het hele proces opnieuw. Vaak leidt dit tot grote onvrede en worden mensen – uit frustratie of onwetendheid – nog zwaarder dan voor de eerste dieetpoging. Het stofwisselingsniveau van je lichaam wordt erdoor verstoord en uiteindelijk zul je veel langzamer afvallen. Zonde en ongezond!

Maar hoe voorkom je dit?
Dit is het lastige. Na het afvallen denken we vaak; “Zo ik ben klaar, het mag weer.” Dat is helaas niet hoe het werkt. Het jojo-effect ga je tegen door je gewoontes te veranderen en na het afvallen weer langzaam op te bouwen naar een verstandige manier van eten en bewegen, zodat je gewicht kan stabiliseren. De dingen toch wat anders doen dan voor het dieet, dat levert resultaat op! Een Straight away coach kan hier heel goed bij helpen.

Hoe helpt Straight away me hierbij?

1.      Vind een coach
Maak een afspraak met een coach bij jou in de buurt voor persoonlijke begeleiding. Jouw coach is gespecialiseerd in het afslanken en helpt je bij het inzien van je valkuilen en het aanpassen van (eet)gewoonten. Op basis van jouw doel bepaal je samen welk programma je gaat volgen.

2.      Het afslanken
Tijdens je dieet ga je wekelijks naar je coach voor een weegmoment. Tussen de weegmomenten door staat je coach altijd voor je klaar. Ook leer je een gezond eetpatroon aan te nemen zodat je op gewicht komt en blijft.

3.      Stabiliseren
Het is belangrijk om rustig over te gaan op gewone voeding. Je coach begeleidt je intensief en helpt je op weg met jouw nieuwe levensstijl.

4.      Nieuwe levensstijl!
Daarna laten we je niet vallen. Ben je helemaal overgestapt op normale maaltijden? Je kunt altijd terug naar je coach voor een weging.

 

Wil je meer informatie over het dieet? Ga dan naar het stappenplan.

stappenplan button

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.

zoek een coach button