Goede voornemens? 5 tips om het wel vol te houden

Iedere dag op de fiets naar je werk? Eindelijk je streefgewicht halen? Veel beginnen ieder jaar vol goede moed aan deze goede voornemens. Het blijft lastig om ervoor te zorgen dat het niet alleen bij goede voornemens blijft. Met deze 5 tips gaat het jou lukken! Misschien niet in je eentje, maar onze persoonlijke coaches zijn er voor je om je daarbij te helpen!

5 tips zodat het je dit jaar wel lukt: 

Tip 1 
Trommel een vriend of vriendin op die hetzelfde doel wil bereiken. Gedeelde smart is halve smart. Motiveer elkaar en deel je ervaringen. Niemand om mee af te vallen? De Straight away coaches staan sowieso voor je klaar.

Tip 2
Maak het leuk! Misschien is dat niet het eerste waar je aan denkt bij afvallen, maar uiteindelijk is het voor een super positief doel. Een gezondere en betere versie van jezelf. Dus vier de successen! En dan bedoelen we niet met eten 😉 Koop dat ene leuke shirtje of ga naar de film. De Straight away producten kunnen het proces ook leuker maken met de unieke productnamen. Feeling flirty vanilla?

Tip 3
Onthoud jouw persoonlijk doel. Afvallen is geen doel op zich, maar een proces. Is het doel voor jou weer lekker in je je vel zitten en een nieuwe kledingmaat? Schrijf het op en hang het op een handige plek, bijvoorbeeld op je koelkast.

Tip 4
Plannen. En dat voelt misschien als werk, maar zo zorg je dat het niet alleen goede voornemens zijn en je in februari alweer afhaakt. Weegmomenten zijn bijvoorbeeld een goede houvast om jezelf continu bezig te houden met je doel. Die weging kun je gewoon bij je Straight away coach doen!

Tip 5
Zorg dat je het lekker vindt. Diëten wordt vaak geassocieerd met niks lekkers mogen eten, maar niets is minder waar. Ontdek van welke producten jij blij wordt. Straight away biedt 33 lekkere producten, daar zit vast iets voor jou bij.

 

Samen sta je sterker! Zoek een coach bij jou in de buurt voor persoonlijke begeleiding en die stok achter de deur.

zoek een coach button