Eenmaal de 50 gepasseerd wist ik dat ik iets moest doen

“Eenmaal de 50 gepasseerd wist ik dat ik iets aan mijn overgewicht moest doen. Via een vriendin kwam ik terecht bij Esther, Straight away coach Den Bosch & Rosmalen, die mij meteen enthousiast maakte.

Gemotiveerd begon ik, en de eerste maanden liep alles zeer voorspoedig. Ik verloor wekelijks gewicht! De shakes gebruikte ik in de ochtend en tussen de middag. De café noir was zeker mijn favoriet. Halverwege de middag nam ik een halve reep. ’s Avonds een warme maaltijd of een soepje en dan bij de koffie nog een halve reep. Gek genoeg heb ik nooit een hongergevoel gehad tijdens het dieet.

Hoe fijn was het om weer in ‘gewone’ winkels kleren te kunnen kopen! Het hoefde niet allemaal meer oversized te zijn om bepaalde zones te bedekken. Ook tijdens de vakantie kon ik weer zonder gene een bikini dragen.

Helaas heb ik door persoonlijke omstandigheden een periode gehad waarin het allemaal niet zo lekker ging, waardoor ik een tijdelijke terugval heb gehad. Maar ik ben vastberaden om mijn doel te bereiken en met de steun en hulp van mijn coach Esther ben ik weer op de goede weg om de laatste kilo’s eraf te krijgen!”