U bevindt zich hier:  Straightaway.nl » Het leven is nu makkelijker

Het leven is nu makkelijker

Ik kan weer in “gewone” kledingwinkels shoppen en ik heb een geheel nieuwe garderobe moeten kopen. Dat vond mijn bankrekening wat minder leuk, maar het was het waard!

Op maandag 8 januari 2018 werd ik wakker met de gedachte dat ik iets aan mijn levensstijl moest gaan doen. Mijn beste vriendin was op dat moment al succesvol bezig met Straight away via Body & Weight Balance in ’s-Heerenberg. Dit gaf mij de motivatie om ook een afspraak te maken en de volgende dag al kon ik terecht bij mijn coach Daniëlle.

Ik was gestart met 600 calorieën per dag, wat inhoudt dat ik drie Straight away producten per dag gebruikte. Vaak bestond dit uit de havermout, een shake en een reep. Dit heb ik twee maanden gedaan en daarna ben ik overgegaan op twee Straight away producten en een koolhydraatarme avondmaaltijd. Het overgaan op regulier avondeten vond ik in het begin moeilijk omdat ik bang was dat ik weer zou aankomen. Anderzijds genoot ik ervan dat ik weer uit eten kon met familie en vrienden, dan bestelde ik een salade zonder brood.

Wanneer ik een moeilijk moment had stuurde ik mijn coach Daniëlle een berichtje. Ze stond en staat altijd voor me klaar met goede raad en tips. Maar ook mijn familie, vrienden en in het bijzonder mijn vriend Nick stonden altijd voor me klaar. Ik voelde me letterlijk door dik en dun gesteund.

“Na het volgen van het Straight away dieet voel ik me een ander persoon.”

Ik krijg regelmatig complimenten dat mensen me niet meer herkennen en mensen die mij jaarlijks zien lopen me zelfs voorbij. Het leven is nu makkelijker doordat dagelijkse activiteiten minder inspanning kosten. Vroeger ging ik nooit uit met vriendinnen, die tijd haal ik nu in. Wat moeilijk blijft is dat ik mezelf in de spiegel nog steeds ‘dik’ vind. Kleding is al snel te klein of te strak in mijn ogen. Maar wanneer een vriendin dan een foto van mij maakt in de nieuwe kleding, valt mij pas op hoe goed het eigenlijk staat.

Wat ik graag wil meegeven aan iedereen die twijfelt: ga ervoor! Het kan alleen maar positief uitpakken en ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen.

 

Meer posts uit deze categorie

De welbekende stok achter de deur

Beginnen valt niet mee, doorzetten wordt beloond’. De eerste dagen van een dieet vallen meestal wel mee, het is de stap zetten ...

Elke minuut is weer een nieuwe kans

“De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet blijft waar je nu bent.” Als je niet tevreden bent met hoe het nu ...

En nu is het klaar!

Na jaren weten, maar ontkennen, dat je te zwaar bent, komt op een gegeven moment echt het besef, of beter gezegd: ‘rock-bottom’...

Er is geen geheim, je moet gewoon willen!

Na de zomer ging bij mij de kogel door de kerk. Er moesten kilo’s af en ik had geen zin om er jaren over te doen. Via het inter...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *