Monique Siegelaer

Monique Siegelaer

Mamojo Health Care & Beauty Center

Profiel

Waarom ben jij Straight away coach geworden?

Afvallen is een van de moeilijkste opgaves om mee te starten, te doen en vooral vol te houden. Als coach heb je de belangrijke rol om iemand hierbij te helpen. De Straight away producten zijn bovendien smakelijk en makkelijk om in te zetten, dat helpt enorm goed om je levensstijl te veranderen.

Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away coach hebt meegemaakt?

Er kwam eens iemand binnen die het echt heel moeilijk had met haar uiterlijk. Ze was zo ongelukkig en durfde zelfs niet meer in de spiegel te kijken. Ik ben zo dankbaar dat ik haar coach mag zijn en haar kan helpen om weer blij te zijn met zichzelf. Dan ben ik trots dat ik haar wereld een beetje mooier heb kunnen maken.

Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?

Goede begeleiding. Bij de intake is het zo belangrijk om goed te luisteren naar de verwachtingen zodat je een passend programma kunt aanbieden. Een programma wat je goed vol kunt houden waardoor je niet anders meer zou willen. Afvallen betekent heel simpel dat je meer energie krijgt, je lievelingskledingstuk weer past en het allerbelangrijkst: dat je jezelf weer kunt zien zoals jij wilt! Daarom zeggen we altijd: ‘Samen sta JIJ sterk!’

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

De producten van Straight away zijn smakelijk en vooral gemakkelijk te bereiden. En dat heb je hard nodig in de beginfase, als de vele verleidingen op de loer liggen en je hard bezig bent met ontwennen. Omdat de producten volwaardige maaltijdvervangers zijn, hoef je je nergens druk om te maken.

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

Dat vind ik toch wel de Straight away soepen! Natuurlijk is een kop soep op zijn tijd heerlijk, maar de sauzen die je met de soepen kunt maken als topping voor jouw knapperige groentes, zijn fantastisch!

Wat is jouw favoriete Straight away product?

Absoluut de Become Who You Are Pasta Broccoli. Voeg hier rauwe of gekookte broccoli aan toe en ik zit aan tafel.

Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Schijfjes komkommer met een toefje verse tonijnsalade. Simpel maar zo lekker.

Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen? Heb je een ultieme tip?

Wacht niet tot morgen maar begin vandaag! Alle begin is lastig, maar daarin begeleiden wij je graag.