U bevindt zich hier:  Straightaway.nl » Ik ga op reis en neem mee… Straight away

Ik ga op reis en neem mee… Straight away

Of je nu op zonvakantie gaat met het vliegtuig of kamperen met de auto, jouw dieet gaat gewoon door. Dat kan soms lastig zijn, maar wij helpen je alvast een handje! Met deze voorbereiding komt het zeker goed.

Inpakken en wegwezen
Reken uit hoeveel producten je nodig hebt gedurende de vakantie en bestel dit tijdig bij jouw coach. Zo weet je zeker dat je genoeg meeneemt. Voorkom last-minute stress en begin op tijd met het inpakken van je koffer. Past het toch niet? Misschien is er nog wat ruimte over in de koffer van je partner of kinderen.

De producten kunnen het beste koel en droog bewaard worden. Houd hier rekening mee bij een lange autorit en neem een koeltas mee indien nodig. Ga je met het vliegtuig naar jouw vakantiebestemming? Check dan goed de bagageregels van de betreffende vliegtuigmaatschappij.  Dieetvoeding mag in de meeste gevallen gewoon mee in de ruimbagage en voor handbagage geldt dat er geen vloeistoffen groter dan 100 ml mee mogen. De coaches van Straight away hebben ook een speciale verklaring die je mee kunt nemen.

En nu… genieten!
Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming is het tijd om te genieten van de vakantie! En dan kan het soms best lastig zijn om verleidingen te weerstaan. Ga daarom voor jezelf na wat jij moeilijke momenten vindt zodat je daarop kunt inspelen.

Neem bijvoorbeeld een reep mee voor onderweg en deel deze op in stukjes. Zo heb je altijd iets te eten wanneer je in de verleiding komt. Of neem een potje Mix & Drink mee en creëer gewoon jouw eigen verfrissende drankje! Wedden dat iedereen jaloers naar jouw creatie zal kijken?

Deel jouw Straight away vakantiefoto
Wij zouden het heel leuk vinden om te zien waar onze producten naartoe reizen deze zomer! Deel daarom jouw Straight away vakantiefoto met ons via Facebook, Instagram of [email protected].

Heb je verder nog vragen over het Straight away dieet? Dan kun je terecht bij jouw persoonlijke coach of zoek hier een coach bij jou in de buurt!

Meer posts uit deze categorie

Een eggcelent (Moederdag) ontbijtje!

Een boerenomelet is natuurlijk het ultieme (Moederdag) ontbijtje! En daarbij is het ook nog eens zo klaar! Ideaal voor een lekk...

Eet mee met de seizoenen!

Het is vaak makkelijk om voorgesneden groenten te kopen, zeker als je een druk gezinsleven hebt en veel werkt. Maar je kunt er ...

Verantwoord genieten op z’n Italiaans!

Zin in een heerlijk Italiaans gerecht, maar ben je op dieet? We hebben een heerlijk koolhydraatarm recept voor je uit ons kookb...

Heerlijke variaties voor de paasdagen!

De paasdagen staan weer voor de deur. Grote kans dat er een paasontbijt, - brunch of -diner op de planning staat. Ben je bezig ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *