Ik ga op reis en neem mee… Straight away

Of je nu op zonvakantie gaat met het vliegtuig of kamperen met de auto, jouw dieet gaat gewoon door. Dat kan soms lastig zijn, maar wij helpen je alvast een handje! Met deze voorbereiding komt het zeker goed.

Inpakken en wegwezen
Reken uit hoeveel producten je nodig hebt gedurende de vakantie en bestel dit tijdig bij jouw coach. Zo weet je zeker dat je genoeg meeneemt. Voorkom last-minute stress en begin op tijd met het inpakken van je koffer. Past het toch niet? Misschien is er nog wat ruimte over in de koffer van je partner of kinderen.

De producten kunnen het beste koel en droog bewaard worden. Houd hier rekening mee bij een lange autorit en neem een koeltas mee indien nodig. Ga je met het vliegtuig naar jouw vakantiebestemming? Check dan goed de bagageregels van de betreffende vliegtuigmaatschappij.  Dieetvoeding mag in de meeste gevallen gewoon mee in de ruimbagage en voor handbagage geldt dat er geen vloeistoffen groter dan 100 ml mee mogen. De coaches van Straight away hebben ook een speciale verklaring die je mee kunt nemen.

En nu… genieten!
Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming is het tijd om te genieten van de vakantie! En dan kan het soms best lastig zijn om verleidingen te weerstaan. Ga daarom voor jezelf na wat jij moeilijke momenten vindt zodat je daarop kunt inspelen.

Neem bijvoorbeeld een reep mee voor onderweg en deel deze op in stukjes. Zo heb je altijd iets te eten wanneer je in de verleiding komt. Of neem een potje Mix & Drink mee en creëer gewoon jouw eigen verfrissende drankje! Wedden dat iedereen jaloers naar jouw creatie zal kijken?

Deel jouw Straight away vakantiefoto
Wij zouden het heel leuk vinden om te zien waar onze producten naartoe reizen deze zomer! Deel daarom jouw Straight away vakantiefoto met ons via Facebook, Instagram of [email protected].

Heb je verder nog vragen over het Straight away dieet? Dan kun je terecht bij jouw persoonlijke coach of zoek hier een coach bij jou in de buurt!