Heerlijke variaties voor de paasdagen!

Geniet van een heerlijke, verantwoorde brownie, chocolademousse, kroket of ijskoffie! Heb je meer zin in een pannenkoekje? Lees dan hier het recept voor een havermoutpannenkoek.

Straight away brownie

Ingrediënten
Half zakje Chocolade shake
Halve Loco choco crunch reep
8 eetlepels water

Bereidingswijze
Doe de poeder van de chocolade shake in een magnetronbestendig kommetje. Snijd de reep in kleine stukjes en doe ook deze in het kommetje. Voeg vervolgens de acht eetlepels water toe en vermeng het goed. Zet het bakje gedurende 1,5 minuut in de magnetron op 800 watt. En klaar is je brownie, de rest zal nog jaloers op je worden. Eet smakelijk!

Chocolademousse met crunchy topping

Ingrediënten
Half zakje Chocolade shake
125 ml koud water
1 maatschepje Mousse
Halve Loco choco crunch reep

Bereidingswijze
Meng het halve zakje chocolade shake met één maatschepje mousse poeder goed door elkaar. Voeg hier 125 ml water aan toe en mix dit gedurende 1 minuut goed door elkaar. Vul een glas met dit mengsel en zet het voor 10 minuten in de koelkast of vriezer. Verkruimel nu de halve reep in een blender tot je grove kruimels hebt. Strooi dit als finishing touch op de mousse en geniet!

Kroket van Cottage Pie

Ingrediënten
1 zakje Cottage Pie
50 ml heet water
Kruiden naar keuze
Klein beetje olijfolie

Bereidingswijze
Meng het zakje Cottage Pie met 50 ml heet water en kneed het stevig door. Rol het deeg tot een kroketje. Naar wens kun je er peper of andere kruiden aan toevoegen. Smeer de kroket lichtjes in met olijfolie. Bak vervolgens het kroketje in een voorverwarmde over of in de airfryer gedurende 10 minuten op 200 graden. Of 10 minuten in de koekenpan op laag vuur, wel goed blijven draaien! Et voila, je eigen verantwoorde kroketje!

IJskoffie

Ingrediënten
1 zakje Café noir shake
Oploskoffie
IJsblokjes

Bereidingswijze
Doe het zakje café noir shake in een blender samen met een lepel oploskoffie. Voeg tot slot de ijsblokjes toe en mix het geheel. Et voilà, heerlijke ijskoffie! Tip: met de ijsblokjes tover je alle andere shakes om tot een lekkere milkshake!

Fijne paasdagen!

 

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.

zoek een coach button