Een heerlijk recept voor Pannenkoeken!

Naast dat je kunt genieten op Nationale Pannenkoekdag, is het ook een lekkere optie voor een goed vullend ontbijt. Onze havermout zit boordevol voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Het geeft je een verzadigd gevoel en een ware energieboost aan het begin van je dag!

Het is niet voor niets dat havermout momenteel erg populair is. Het is enorm voedzaam, kent vele gezondheidsvoordelen en geeft je flink wat energie. Je energie schiet omhoog dankzij de langzame koolhydraten en eiwitten. Ook zit het ontbijtje vol vezels. Hierdoor krijg je een verzadigd gevoel en de vezels zorgen ervoor dat je darmen andere voedingsstoffen beter opnemen. Na dit voedzame ontbijtje heb je ten minste 30% van je dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen, vitamines en mineralen al binnen! En van onze havermoutpap kun je dus ook nog eens heerlijke pannenkoekjes maken! Het recept delen wij graag met je.

Benodigdheden:
1 zakje ‘On top of the world oatmeal
150 ml water (of 125 ml water als je een ei toevoegt, overleg dit met je coach)
1 scheutje olijfolie
Kaneel (optioneel)

Bereidingswijze:
Doe het zakje havermout in een kom en mix het met 150 ml water. Voeg eventueel naar smaak een beetje kaneel toe. Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan. Giet vervolgens de mix in de pan. Wanneer er bubbeltjes in het beslag ontstaan is het tijd om de pannenkoek om te draaien. Bak ook de andere kant nog even tot beide kanten lekker bruin zijn. De pannenkoek is klaar, smullen maar!

 

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.

zoek een coach button