De nummer één ontbijtshake!

Ontbijt als een keizer
Je ontbijt overslaan is nooit goed. Onderzoek wijst namelijk uit dat het tekort aan voedingsstoffen dat je hierdoor oploopt, lastig is in te halen gedurende de rest van de dag. Bovendien wordt de verleiding groot om later op de dag te eten wat voorhanden is, omdat je trek hebt. Zeker als je gaat sporten is het belangrijk een goede maaltijd voor of na het sporten te nuttigen met voldoende eiwitten voor een snel herstel van de spieren. Onze Goodmorning shake is daar uitermate geschikt voor!

Wat maakt de Goodmorning shake zo bijzonder?

  1. Boordevol groente en fruit
    Onze Goodmorning shake zit boordevol groente en fruit met de zogeheten ORAC waarde, zoals broccoli, wortel, bessen en kersen. De ORAC waarde is een methode om aan te duiden hoeveel antioxidanten er in voeding zit.

  2. Antioxidanten – waarom zijn ze belangrijk?
    Het is belangrijk dat je in je dagelijkse voeding voldoende antioxidanten binnenkrijgt. Antioxidanten helpen je lichaam om vrije radicalen aan te pakken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en organen. De ORAC waarde toont dus de potentiële kracht aan om vrije radicalen en schade te neutraliseren. 
  3. Prebiotica
    Daarnaast is er aan de Goodmorning shake prebiotica* toegevoegd. Dit is een verzamelnaam van onverteerbare koolhydraten en voedingsvezels die de groei van goede bacteriën in de dikke darmflora stimuleren. Deze goede bacteriën kunnen de ziekteverwekkende bacteriën op afstand houden. De Goodmorning shake bevat de volgende prebiotica: acacia-, inulinevezels en fructo-oligosachariden.


Voor wie is het bedoelt?
De Goodmorning shake is geschikt voor iedereen die extra aandacht wil besteden aan zijn gezondheid en/of gewicht. Sporters kunnen het gebruiken om sneller te herstellen na een training. Na krachttraining adviseren we de shake te vermengen met magere kwark in plaats van water voor extra eiwitten. Wanneer je op dieet bent, vermeng je het alleen met water tenzij je coach anders aangeeft.

Nieuwsgierig?
De shakes zijn er in 3 heerlijke smaken: Cherry Banana, Strawberry Raspberry en Mandarin Mango Lemon. Bekijk de verschillende smaken hier.

Wil je de Goodmorning shakes proberen? Neem dan contact op met een coach bij jou in de buurt!


*Prebiotica dient niet verward te worden met probiotica. Deze laatste zijn levende bacteriën die darm- of allergische klachten zouden verminderen of de weerstand verhogen. Hiervoor is echter onvoldoende bewijs. Probiotica worden toegevoegd aan yoghurtdranken en supplementen. Probiotica worden vaak al in de maag door maagzuur, of in de dunne darm door gal, gedood.