U bevindt zich hier:  Straightaway.nl » De nummer één ontbijtshake!

De nummer één ontbijtshake!

Ontbijten met de Goodmorning shake is makkelijk, snel, gezond en lekker! Deze innovatieve en unieke shake kan gebruikt worden in het Straight away dieet én daarbuiten. De perfecte start van een energieke dag! Daarnaast is het voor fanatieke sporters de ideale maaltijd voor of na het sporten!

Ontbijt als een keizer
Je ontbijt overslaan is nooit goed. Onderzoek wijst namelijk uit dat het tekort aan voedingsstoffen dat je hierdoor oploopt, lastig is in te halen gedurende de rest van de dag. Bovendien wordt de verleiding groot om later op de dag te eten wat voorhanden is, omdat je trek hebt. Zeker als je gaat sporten is het belangrijk een goede maaltijd voor of na het sporten te nuttigen met voldoende eiwitten voor een snel herstel van de spieren. Onze Goodmorning shake is daar uitermate geschikt voor!

Wat maakt de Goodmorning shake zo bijzonder?

  1. Boordevol groente en fruit
    Onze Goodmorning shake zit boordevol groente en fruit met de zogeheten ORAC waarde, zoals broccoli, wortel, bessen en kersen. De ORAC waarde is een methode om aan te duiden hoeveel antioxidanten er in voeding zit.

  2. Antioxidanten – waarom zijn ze belangrijk?
    Het is belangrijk dat je in je dagelijkse voeding voldoende antioxidanten binnenkrijgt. Antioxidanten helpen je lichaam om vrije radicalen aan te pakken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en organen. De ORAC waarde toont dus de potentiële kracht aan om vrije radicalen en schade te neutraliseren. 
  3. Prebiotica
    Daarnaast is er aan de Goodmorning shake prebiotica* toegevoegd. Dit is een verzamelnaam van onverteerbare koolhydraten en voedingsvezels die de groei van goede bacteriën in de dikke darmflora stimuleren. Deze goede bacteriën kunnen de ziekteverwekkende bacteriën op afstand houden. De Goodmorning shake bevat de volgende prebiotica: acacia-, inulinevezels en fructo-oligosachariden.


Voor wie is het bedoelt?
De Goodmorning shake is geschikt voor iedereen die extra aandacht wil besteden aan zijn gezondheid en/of gewicht. Sporters kunnen het gebruiken om sneller te herstellen na een training. Na krachttraining adviseren we de shake te vermengen met magere kwark in plaats van water voor extra eiwitten. Wanneer je op dieet bent, vermeng je het alleen met water tenzij je coach anders aangeeft.

Nieuwsgierig?
De shakes zijn er in 3 heerlijke smaken: Cherry Banana, Strawberry Raspberry en Mandarin Mango Lemon. Bekijk de verschillende smaken hier.

Wil je de Goodmorning shakes proberen? Neem dan contact op met een coach bij jou in de buurt!


*Prebiotica dient niet verward te worden met probiotica. Deze laatste zijn levende bacteriën die darm- of allergische klachten zouden verminderen of de weerstand verhogen. Hiervoor is echter onvoldoende bewijs. Probiotica worden toegevoegd aan yoghurtdranken en supplementen. Probiotica worden vaak al in de maag door maagzuur, of in de dunne darm door gal, gedood. 

Meer posts uit deze categorie

Een op maat gemaakt programma voor iedereen

Of je nu 50, 25 of 5 kilo kwijt wilt, Straight away heeft voor iedereen een passend programma, op maat gemaakt door jouw persoo...

Eet mee met de seizoenen!

Het is vaak makkelijk om voorgesneden groenten te kopen, zeker als je een druk gezinsleven hebt en veel werkt. Maar je kunt er ...

Spaghetti van courgette met zalm

Zin in pasta, maar wil je wel graag koolhydraatarm eten? Dan is deze pasta van courgette ideaal! Je maakt het helemaal af met z...

Wist je dat… je bloedsuikerspiegel tijdens ons dieet gelijk blijft?

Wanneer je op dieet bent, is het belangrijk je bloedsuikerspiegel op peil te houden. Het bepaalt namelijk voor een groot deel j...