U bevindt zich hier:  Straightaway.nl » Geen enkel dieet werkte voor mij, totdat ik met Straight away begon

Geen enkel dieet werkte voor mij, totdat ik met Straight away begon

Mijn vader woog op een gegeven moment minder dan ik. Toen dacht ik; nu moet er echt iets gebeuren! Ik had al veel verschillende diëten geprobeerd, maar niets werkte voor mij. Ik ben een echte Bourgondiër en vind het heel moeilijk om eten te laten staan. Daarom past het Straight away dieet perfect bij mij.

Ik sprak vorig jaar op de Margriet Winterfair met iemand van Straight away. Het concept, met de begeleiding van een coach, sprak me erg aan. Ik kreeg een voucher voor een gratis intakegesprek en besloot uit te zoeken of het iets voor mij is. Ik kwam bij coach Esther Tops en besloot er voor te gaan. De eerste paar dagen waren een makkie, maar daarna vond ik het toch wel zwaar worden. Ik kwam erachter dat ik geobsedeerd was door eten en dat patroon moest ik zien te doorbreken. Ik vind het heel moeilijk om ‘nee’ te zeggen tegen eten en drinken. De supermarkt meed ik daarom ook angstvallig.

“Ik was gewend aan het dieet en het voedingspatroon. Ik vond het ideaal dat ik niet na hoefde te denken over wat ik wel en niet mocht eten.”

Steeds makkelijker
Na de eerste drie weken ging het me een stuk makkelijker af. Ik was gewend aan het dieet en het voedingspatroon. Ik vond het ideaal dat ik niet na hoefde te denken over wat ik wel en niet mocht eten. Mijn coach heeft me echt door de moeilijke momenten heen gesleept en me af en toe streng toegesproken. Dat had ik echt nodig!

Blijf vooruit gaan
Met het Straight away dieet val je snel af en dat werkt ontzettend motiverend. Mensen in mijn omgeving zagen het ook al snel en gaven me complimenten, hoe fijn is dat! Het moment dat ik bij mijn coach op de weegschaal stond en zag dat ik mijn streefgewicht had behaald was echt onbeschrijfelijk, ik kon het me niet beseffen! Mijn coach was ook echt een stok achter de deur. Mijn motto – drie stappen vooruit en twee stappen terug –  loopt als een rode draad door mijn leven. Je hebt altijd te maken met tegenslagen, maar zolang je vooruit blijft gaan kom je er wel!

 

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.

Meer posts uit deze categorie

Die leuke broek past nu wel!

‘Your body can do anything! It’s your brain you have to convince..’. Door te starten met Straight away is de knop bij mij omgeg...

Er is geen geheim, je moet gewoon willen!

Na de zomer ging bij mij de kogel door de kerk. Er moesten kilo’s af en ik had geen zin om er jaren over te doen. Via het inter...

Wat als je alles al hebt geprobeerd…

Ik had de laatste jaren te maken met de strijd tegen overgewicht. Na mijn tweede zwangerschap lukte het maar niet om weer op mi...

Mijn leven is totaal veranderd

Door een collega kwam ik in aanraking met Straight away. Door stress, emotie en gewoon omdat ik er klaar mee was, was in juni b...

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Straight away nieuws?

In onze nieuwsbrief vind je lekkere recepten, tips en weetjes om verantwoord af te slanken of om de kilo’s eraf te houden!
close-link