U bevindt zich hier:  Straightaway.nl » Geen enkel dieet werkte voor mij, totdat ik met Straight away begon

Geen enkel dieet werkte voor mij, totdat ik met Straight away begon

Mijn vader woog op een gegeven moment minder dan ik. Toen dacht ik; nu moet er echt iets gebeuren! Ik had al veel verschillende diëten geprobeerd, maar niets werkte voor mij. Ik ben een echte Bourgondiër en vind het heel moeilijk om eten te laten staan. Daarom past het Straight away dieet perfect bij mij.

Ik sprak vorig jaar op de Margriet Winterfair met iemand van Straight away. Het concept, met de begeleiding van een coach, sprak me erg aan. Ik kreeg een voucher voor een gratis intakegesprek en besloot uit te zoeken of het iets voor mij is. Ik kwam bij coach Esther Tops en besloot er voor te gaan. De eerste paar dagen waren een makkie, maar daarna vond ik het toch wel zwaar worden. Ik kwam erachter dat ik geobsedeerd was door eten en dat patroon moest ik zien te doorbreken. Ik vind het heel moeilijk om ‘nee’ te zeggen tegen eten en drinken. De supermarkt meed ik daarom ook angstvallig.

“Ik was gewend aan het dieet en het voedingspatroon. Ik vond het ideaal dat ik niet na hoefde te denken over wat ik wel en niet mocht eten.”

Steeds makkelijker
Na de eerste drie weken ging het me een stuk makkelijker af. Ik was gewend aan het dieet en het voedingspatroon. Ik vond het ideaal dat ik niet na hoefde te denken over wat ik wel en niet mocht eten. Mijn coach heeft me echt door de moeilijke momenten heen gesleept en me af en toe streng toegesproken. Dat had ik echt nodig!

Blijf vooruit gaan
Met het Straight away dieet val je snel af en dat werkt ontzettend motiverend. Mensen in mijn omgeving zagen het ook al snel en gaven me complimenten, hoe fijn is dat! Het moment dat ik bij mijn coach op de weegschaal stond en zag dat ik mijn streefgewicht had behaald was echt onbeschrijfelijk, ik kon het me niet beseffen! Mijn coach was ook echt een stok achter de deur. Mijn motto – drie stappen vooruit en twee stappen terug –  loopt als een rode draad door mijn leven. Je hebt altijd te maken met tegenslagen, maar zolang je vooruit blijft gaan kom je er wel!

 

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.

Meer posts uit deze categorie

De leuke jurkjes zijn aan de beurt!

“ Afgelopen 20 jaar gekozen voor lekker eten, de komende 20 jaar zijn de leuke jurkjes aan de beurt!” Met dit motto ben ik onwi...

Elke minuut is weer een nieuwe kans

“De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet blijft waar je nu bent.” Als je niet tevreden bent met hoe het nu ...

Ik voelde mij steeds fitter!

Op Facebook zag ik een bericht voorbij komen van Straight away Emmen en Ter Apel. Om de een of andere reden deed dit bericht ie...

Er is geen geheim, je moet gewoon willen!

Na de zomer ging bij mij de kogel door de kerk. Er moesten kilo’s af en ik had geen zin om er jaren over te doen. Via het inter...

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Straight away nieuws?

In onze nieuwsbrief vind je lekkere recepten, tips en weetjes om verantwoord af te slanken of om de kilo’s eraf te houden!
close-link