U bevindt zich hier:  Straightaway.nl » Die leuke broek past nu wel!

Die leuke broek past nu wel!

‘Your body can do anything! It’s your brain you have to convince..’. Door te starten met Straight away is de knop bij mij omgegaan en ben ik mij bewuster van wat ik eet. Ik wist dat er wat kilo’s af mochten, maar om daar echt voor te gaan moest er een knop om en dat is gelukt!

Ik ben werkzaam bij Straight away en wilde daarom graag ervaren hoe het is om het dieet te volgen. Hoe smaken de producten? Zijn ze makkelijk te bereiden? Ook mochten er wel wat kilo’s af na twee zwangerschappen, dus dit was een goede reden om me vol op het dieet te storten. Gelukkig beviel het dieet mij goed, de producten zijn lekker en ze zijn makkelijk klaar te maken. Daardoor is het dieet zeer goed vol te houden.

“Ik was ook ‘bang’ voor de reactie van mijn kinderen, maar juist zij wezen mij erop dat ik goed bezig was en dat stimuleerde mij enorm.”

De weekenden vielen alles mee
Natuurlijk waren er ook moeilijke momenten, vooral de eerste paar dagen dat ik voor mijn gezin ‘normale’ maaltijden aan het bereiden was. Ik zag ook erg op tegen de weekenden, dan eet je vaak makkelijker, onregelmatiger en soms wat minder gezond. Het is doordeweeks makkelijker vol te houden, maar gelukkig viel het me in het weekend alles mee. Ik was ook ‘bang’ voor de reactie van mijn kinderen, maar juist zij wezen mij erop dat ik goed bezig was en dat stimuleerde mij enorm. Daarnaast was mijn coach er die mij motiveerde, al was ze af en toe best streng, maar juist dat heeft me erbij geholpen dat ik nu mijn streefgewicht heb bereikt.

Ga ervoor!
Toen ik begon met koolhydraatarm avondeten ben ik op zoek gegaan naar de lekkerste recepten. Zo kan ik echt genieten van een salade met stukjes tonijn, kappertjes, komkommer en een klein beetje olie met ‘Being at your best bouillon’ als dressing. Ik voel me goed en pas die leuke broek nu wel! Ik zou het daarom aan iedereen aanraden. Het is zeer goed vol te houden en je ziet snel resultaat. Zet die knop om en ga ervoor! Je zult zien dat het je lukt.

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.

Meer posts uit deze categorie

En nu is het klaar!

Na jaren weten, maar ontkennen, dat je te zwaar bent, komt op een gegeven moment echt het besef, of beter gezegd: ‘rock-bottom’...

Ik ga mijn kilo’s voor eens en altijd kwijtraken

‘Ik ga mijn kilo’s niet verliezen, ik ga ze voor eens en altijd kwijtraken’. Dit was mijn motto gedurende het afslankproces. Ik...

De leuke jurkjes zijn aan de beurt!

“ Afgelopen 20 jaar gekozen voor lekker eten, de komende 20 jaar zijn de leuke jurkjes aan de beurt!” Met dit motto ben ik onwi...

Elke minuut is weer een nieuwe kans

“De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet blijft waar je nu bent.” Als je niet tevreden bent met hoe het nu ...

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Straight away nieuws?

In onze nieuwsbrief vind je lekkere recepten, tips en weetjes om verantwoord af te slanken of om de kilo’s eraf te houden!
close-link