Claudia Nikiforakis

Balans Soma

Profiel

Waarom ben jij Straight away coach geworden?

Ik had al een aantal jaren mijn gewichtsconsulentenpraktijk maar merkte bij cliënten dat ze een kickstart misten. Kilo’s afvallen in een (redelijk) snel tempo en dus nog meer motivatie krijgen, gaat niet met alleen gezonde dagelijkse voeding. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een aanvulling in mijn praktijk en ik heb deze gevonden in Straight away. Mijn belangrijkste criteria waren dat het verantwoorde producten zijn, dat het programma past in mijn voorliefde voor de Mediterrane leefstijl, en dat mijn kennis en kunde als gewichtsconsulent gewaarborgd blijft. Al deze criteria heb ik gevonden in Straight away, een eerlijk concept met verantwoorde maaltijdvervangers.

Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away coach hebt meegemaakt?

Phoe…. Dat is altijd lastig te beantwoorden, want ieder verhaal heeft successen.

Wat me in deze lastige Coronaperiode is bijgebleven, is een cliënt die zich bij mij aanmeldde ongeveer een week voordat de intelligente lockdown werd afgekondigd. Dit was voor niemand een fijne periode en we moesten allemaal onze weg hierin vinden. Deze cliënt werkt in de gezondheidszorg en draait ook nog eens veel avond- en nachtdiensten. Kortom een pakket met hobbels die zij met vlag en wimpel heeft overwonnen. Samen hebben we een programma gemaakt dat past bij haar werk en leven. Het overgrote deel van haar traject hebben we alleen via (beeld)bellen contact gehad maar ze ging ervoor en binnen tien weken had ze haar streefgewicht en een gezonde BMI bereikt. Petje af! Ik ben uiteraard supertrots op haar. We zijn inmiddels een tijdje verder en haar gewicht is nog steeds stabiel. Kortom, we hebben, ondanks de lastige periode, de perfecte balans voor haar lichaam gevonden.

Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?

Ik vind het belangrijk dat het proces verantwoord is waarbij men de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen binnen krijgt. Uit ervaring weet ik dat een onevenwichtige hoeveelheid een negatief effect kan hebben. En daarom ben ik juist zo blij met Straight away, alle programma’s zijn perfect uitgebalanceerd.

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

Om dezelfde reden die ik hierboven aangeef. Iedereen wil een gezond lichaam en een gezond leven. Door de juiste producten en coaching van mij tijdens het gehele proces en langer als de client dit wenst, kom je tot een gezonder leven en lichaam.

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

De “Mix & Drink”.  Zelf drink ik nooit frisdrank maar met dit product is het heerlijk om af en toe een ander smaakje water te hebben. EN… nu in de zomer heb ik er ook heerlijke waterijsje van gemaakt. Dus als wij thuis trek hebben in een ijsje, dan nemen we een lekker Straight away “Mix & Drink” waterijsje.

Wat is jouw favoriete Straight away product?

Oei, ik heb niet één favoriet product, maar om een paar te noemen: de Goodmorning Shake Mandarin Mango Lemon, de Café Noir shake en de superhandige kant en klare To Go Go Lemon Lime.  En de repen…. Het is net waar ik trek in heb. Heb ik zin in een gezond tussendoortje dan kies ik voor de Muesli reep, maar heb ik een chocolade “aanval” dan is de Loco Choco Crunch mijn favoriet.

Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Als je weet dat ik een grote aanhanger ben van de Griekse/Mediterrane keuken zal je het niet verbazen dat ik kies voor tzatziki. Samen met wat schijfjes komkommer of mini paprika’s gevuld met tzatziki. Ik zet dit regelmatig op tafel als we visite hebben en ik kan je garanderen dat ik geen klachten hoor. 

Wat wil je meegeven aan de mensen die overwegen om te gaan afvallen? Heb je een ultieme tip?

Bedenk altijd waarom je wilt afvallen, waarom je een gezonder lijf wilt.

Als jij je doel helder hebt, dan lukt het je!