Straight away lanceert lijn met koolhydraatarme producten

Straight away heeft een lijn met koolhydraatarme producten gelanceerd. De serie bestaat uit crackers, tortilla wraps, pasta’s en rijst. Deze heerlijke producten zijn al in te zetten in de opbouwfase van het dieet maar ook na het dieet als verantwoorde keuze in een gezonde levensstijl. Heb je geen tijd of zin om urenlang etiketjes uit te pluizen in de supermarkt? Maak het jezelf dan makkelijk en combineer er op los met de koolhydraatarme producten van Straight away.

Crackers

De koolhydraatarme crackers van Straight away zijn eiwitrijk en bevatten in verhouding tot de meeste crackers uit de supermarkt weinig koolhydraten. Bovendien zijn ze ambachtelijk gebakken en dat proef je! Heerlijke, knapperige crackers in de smaken naturel en kaas-pompoen. Ontbijt of lunch met deze crackers en beleg ze met bijvoorbeeld hüttenkäse of een plakje kipfilet.

Tortilla Wraps

De koolhydraatarme wraps van Straight away zijn met 10,4 gram voedingsvezels ultiem vezelrijk te noemen. Naast een hoog vezelgehalte, zijn de wraps ook laag in koolhydraten en hoog in eiwitten. Je kunt de wraps inzetten als ontbijt, lunch, avondeten en zelfs als verantwoorde snack! Eet ‘m koud, belegd met rundercarpaccio als lunch of maak er bij het avondeten een heerlijke burrito van. Verantwoord snacken? Besmeer een wrap met wat versgemaakte tonijnsalade, rol op, snijd in stukjes. Prikkertje erdoorheen en genieten maar!

Pasta’s en rijst

De pasta’s en rijst van Straight away bevatten weinig koolhydraten en hebben een hoog eiwitgehalte van maar liefst 18 gram eiwitten per portie. In de varianten fusilli, penne, sedani en risoni zit er voor iedereen wat tussen. Deze heerlijke koolhydraatarme, high protein pasta’s en rijst zijn smaakvol en hebben een stevige bite. Vervang de pasta uit de supermarkt met de heerlijke fusilli en voeg het toe aan jouw eigengemaakte tomatensaus of combineer de voedzame risoni rijst met gekookte, gestoomde of gewokte groenten. 

Houd onze social media in de gaten voor de lekkerste recepten met onze koolhydraatarme producten.