5 tips om carnaval door te komen tijdens je dieet

1. Maak afspraken met je coach
Plan een afspraak in met jouw persoonlijke coach. Vertel over je carnavalsplannen en maak samen afspraken over wat wel en niet in je dieet past.

2. Ga goed voorbereid de deur uit
Zorg voor een goede bodem voordat je de deur uit stapt. Maak een koolhydraatarme maaltijd voor jezelf die goed vult, zoals deze heerlijke roerbak van boerenkool of een omelet met groenten. Zo voorkom je de drang naar die snelle vette hap in de plaatselijke snackbar. Krijg je die drang toch? Zorg dat je altijd een lekkere reep of een kant-en-klaar shake van Straight away bij je hebt!

3. Alcohol: doe het niet
Ben je bewust van het gebruik van alcohol tijdens je dieet. Ons advies is te allen tijde: drink geen alcohol! Het is niet alleen funest voor je dieet, het bevat namelijk heel veel koolhydraten, het kan ook nog eens gevaarlijk zijn. Als je op dieet bent, en je dus veel minder calorieën binnenkrijgt, komt alcohol veel harder aan. En laten we wel wezen: je hebt toch helemaal geen alcohol nodig om het gezellig te hebben? Houd het dus lekker bij water of spa rood en eventueel een cola light.

4. Zorg goed voor jezelf
Drink voldoende water en zorg ervoor dat je genoeg mineralen en vitaminen binnenkrijgt. Met het Straight away dieet hoef je je daar geen zorgen over te maken, alle voedingsstoffen die je nodig hebt zitten in de producten verwerkt. Eet de dag erna gezond en koolhydraatarm. Laat je niet verleiden door een vette hap, daar ga je je alleen maar slechter van voelen. Zorg ook voor voldoende slaap, want onderzoek heeft uitgewezen dat je de door onvoldoende rust slechter kunt gaan eten.

5. Hossen maar!
And last but not least, ga de hele dag los op de dansvloer! Door flink te hossen ben je lekker in beweging en verbrand je calorieën! Een leukere vorm van beweging is er toch niet?

Alaaf!

 

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.