Ik voelde mij steeds fitter!

Ik klikte op het bericht waarna ik op de website van Straight away Emmen en Ter Apel belandde. Daar raakte ik enthousiast over het concept, de begeleiding en de nazorg die werden aangeboden. Het feit dat er iedere week iemand zou zijn die mij zou steunen, adviseren, motiveren, en waar nodig corrigeren, gaf voor mij de doorslag om een afspraak te maken. Tijdens het intakegesprek met coach Arie kwam alles aan de orde: leefstijl, verantwoord eten, verwachtingen, valkuilen en wat Straight away voor mij zou kunnen betekenen.

“Met speels gemak fiets ik weer hele stukken, wandel ik vaker en besef ik me dat ik de afgelopen jaren toch meer last had van mijn overgewicht dan ik toe wilde geven.”

De juiste mindset
Dankzij de juiste mindset, strakke discipline en wekelijkse weegmomenten bij mijn coach ging het diëten mij goed af. Na enkele weken begon het steeds meer mensen op te vallen en voelde ik mij steeds fitter. Complimentjes van familie, vrienden en collega’s versterkten mijn motivatie en discipline alleen maar meer. Met speels gemak fiets ik weer hele stukken, wandel ik vaker en besef ik me dat ik de afgelopen jaren toch meer last had van mijn overgewicht dan ik toe wilde geven. Toen ik mijn streefgewicht had bereikt was deel één van de missie bereikt. Deel één zeg ik heel bewust. Arie heeft me er gedurende het hele traject op gewezen dat je na het afslanken niet klaar bent, maar dat dan misschien wel het moeilijkste deel begint; het behouden van je gewicht.

Coach, bedankt!
De opbouwfase naar reguliere voeding startte. Zoals Arie al had voorspeld ging er nog steeds een beetje gewicht af. Ik ben enorm tevreden met mijn gewicht. De deskundige coaching was voor mij een enorme motivator. De wekelijkse bezoeken en zijn enthousiasme hebben mij enorm geholpen om dit te bereiken, daar wil ik hem ook erg voor bedanken! Ik ga nu het nazorg traject in en ben ervan overtuigd dat dit deel goed gaat komen. Arie en Joke, bedankt!

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.