Ik ben gaan zoeken naar totaal iets anders, iets onder begeleiding

Dit is één van de vele voorbeelden, elke dag werd je geconfronteerd met een te dikke en ongelukkige jij. Dan komt het stukje dat je wel weet dat je moet afvallen, maar het niet kan. Tenminste dat denk je, je accepteert hoe je eruit ziet. De onzekerheid blijft, maar je blijft eten en vaak minder gezond dan eigenlijk zou moeten.

“Ik had dit niet zonder mijn coach en die spreekwoordelijke stok achter de deur gekund”

De knop ging om
Ineens zag ik het licht en de knop ging om. Ik ben op internet gaan zoeken naar totaal iets anders, iets onder begeleiding. Al het andere dat ik had geprobeerd, of tenminste een poging toe deed, werkte toch niet. Na het zien van het dieet van Straight away bij Gewichtsbeheersing van A tot Z was ik om. Iets waarbij alle verleidingen, zoals het toch nog even iets extra’s toevoegen aan je maaltijd, weg waren. Ik heb me aangemeld en een week later zat ik aan het bureau bij coach René. De vraag die ik me nog heel goed kan herinneren is: “Wanneer wil je beginnen?”. Mijn antwoord was: zo snel mogelijk! Ik kreeg al snel veel complimenten, die zijn onbetaalbaar en enorm motiverend. Ik ging me steeds gelukkiger voelen.

Dankbaar
Inmiddels ben ik er aan toe om weer op te gaan bouwen naar reguliere voeding. ’s Ochtends of ’s avonds een lekker yoghurtje eten, heerlijk. Ik heb nog een hele weg te gaan en ben er nog lang niet. Niet alleen qua opbouwen, maar ook in het vertrouwen in mezelf. Inzien dat ik het ook alleen kan en van mezelf en mijn nieuwe ik kan houden. Uiteraard had ik dit niet zonder mijn coach en die spreekwoordelijke stok achter de deur gekund, ik ben hem daar dan ook heel dankbaar voor. Alleen René, ik heb je nog wel even nodig hoor…

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.