De voorbereiding

Zoek je coach
Maak een afspraak met een coach bij jou in de buurt. Tijdens het intakegesprek wordt je doel bepaald. Dit intakegesprek kost eenmalig een bedrag van ongeveer € 25, kan ook iets meer zijn. Tijdens het volgen van het dieet is de begeleiding gratis. Samen met jouw coach ga je aan de slag. Via je coach koop je alle Straight away maaltijdvervangers.


Het afslanken

Het afslanken

De eerste 3 weken
Je lijf is er klaar voor en jij mentaal ook. Vanaf vandaag ga je 3 weken lang leven op Straight away producten. No worries, je kunt volop variëren. Per dag neem je een minimaal aantal maaltijdvervangers. Het exacte aantal per dag bepaal je in overleg met de coach. De coach kan goed afstemmen wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Tijdens deze weken heb je regelmatig contact met hem/haar.

Na de eerste 3 weken
Nu neem je een verplichte rustweek. En nee, je valt niet terug in je oude patroon, want de coach geeft je een lijst met producten die je deze week mag eten. En laat vooral die suikers staan, je lichaam kan nu prima zonder.

De weging
En, heb je je doel bereikt? Super! Heb je nog wat kilootjes te gaan, dan kun je in overleg met de coach nog een periode dit programma volgen. Hoe dan ook, je kunt heel trots zijn op jezelf!


De voorbereiding Stabiliseren

Stabiliseren

Het is belangrijk om na de maaltijdvervangende producten rustig over te gaan op normale voeding. Combineren van maaltijdvervangers en gewone voeding kan prima. Vervang bijvoorbeeld het ontbijt of de lunch door een shake of reep en nuttig daarnaast vooral gezond voedsel. Of andersom vervang het avondeten. Speel hier mee, zodat je in balans blijft.

Hou ook contact met je coach en plan gelijk nog twee weegmomenten in. .


Het afslanken Je nieuwe levensstijl

De nieuwe JIJ!

Fantastisch, je hebt de discipline opgebracht om goed op je voeding te letten en je levensstijl aan te passen. Je hebt moeilijke momenten overwonnen. Dit is de nieuwe jij!
Geniet van de complimenten die je krijgt, van je fittere lijf waarmee je nu veel makkelijker kunt bewegen. Wees trots! .


Stabiliseren Zoek een coach
  • © 2016 - Straight away