Zoek een coach

Persoonlijke begeleiding
Maak een afspraak met een coach bij jou in de buurt. Jouw coach begeleidt je tijdens het gehele afvalproces, maar helpt je ook na het dieet om in balans te blijven. Tijdens het dieet is de begeleiding gratis. Bij het intakegesprek bepaal je samen jouw doel. Dit intakegesprek kost eenmalig een bedrag van ongeveer € 25, dit kan per coach verschillen. Alle Straight away producten zijn bij je coach verkrijgbaar. Samen met jouw coach ga je aan de slag!


Het afslanken

Het afslanken

Programma op maat
Je lijf is er klaar voor en jij mentaal ook. Afhankelijk van jouw streefgewicht heb je samen met je coach bepaald welk programma je gaat volgen. Ga je 3 weken lang alleen Straight away producten eten (maak je geen zorgen, je kunt volop variëren!), of ga je de producten combineren met reguliere voeding? De coach kan goed afstemmen wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Je gaat wekelijks bij je coach langs voor een weegmoment.

Rustweek
Nu neem je een verplichte rustweek. En nee, je valt niet terug in je oude patroon, want de coach geeft je een lijst met producten die je deze week mag eten. En laat vooral die suikers staan, je lichaam kan nu prima zonder.

De weging
En, heb je je doel bereikt? Super! Heb je nog wat kilootjes te gaan, dan kun je in overleg met de coach nog een periode een programma volgen. Hoe dan ook, je kunt heel trots zijn op jezelf!


De voorbereiding Stabiliseren

Stabiliseren

Je coach begeleidt je intensief en helpt je op weg met jouw nieuwe levensstijl. Het is belangrijk om na de maaltijdvervangende producten rustig over te gaan op normale voeding. Samen met je coach maak je een voedingsschema om op gewicht te blijven. Combineren van maaltijdvervangers en gewone voeding kan prima. Vervang bijvoorbeeld het ontbijt of de lunch door een shake of reep en nuttig daarnaast vooral gezond voedsel.

Plan ook gelijk nog twee weegmomenten in met je coach. Zo blijf je gemotiveerd om op gewicht te blijven!


Het afslanken Je nieuwe levensstijl

De nieuwe JIJ!

Fantastisch, je hebt de discipline opgebracht om goed op je voeding te letten en je levensstijl aan te passen. Je hebt moeilijke momenten overwonnen. Jij straalt op het strand deze zomer, dit is de nieuwe jij!

Geniet van de complimenten die je krijgt, van je fittere lijf waarmee je nu veel makkelijker kunt bewegen. Je kunt trots zijn op jezelf!


Stabiliseren Zoek een coach