Alon Weinberg

BodyDesignGroup Neem contact op

Ik ben Alon. Eten is mijn grote passie. Van het bedenken van lekkere gerechten tot het bereiden ervan en natuurlijk het consumeren!  

Ik heb de hotelschool gedaan en daarna de hbo-opleiding Facilitaire Dienstverlening. Ik heb gewerkt als horecamanager in Theater Heerlen en Kerkrade. Ook heb ik de catering verzorgd op diverse evenementen en festivals in binnen- en buitenland. Veel over voeding geleerd: van Ayurvedisch tot veganistisch en macrobiotisch eten, van de Marokkaanse tot zelfs de Russische keuken. Tenslotte als cateringmanager in het Ziekenhuis van Heerlen gewerkt. Deze brede ervaring komt me goed van pas in mijn eigen onderneming waar ik mensen help met afslanken.

Vaak hoor ik mensen in mijn praktijk verzuchten: ‘Ik ben een echte Bourgondiër’ of: ‘Ik heb nu eenmaal levenslang’ en ‘Ik hoef maar naar eten te kijken en ik kom bij’…  Ja, ik hou ook van lekker eten. Ik ben ook een Bourgondiër. Ik maak iedere dag opnieuw een feestje van mijn eten. Soms eet ik dan wat teveel, omdat het lekker is. En op zijn tijd eet ik graag gebak of een Belgisch patatje, maar ik kies wel bewust! Alleen als het de moeite waard is, neem ik het. Ik leid geen honger en kan eten wat ik wil. Zeker weten dat jij dat ook kunt leren!

Ik werk met Straight away omdat dit dieet voor een mentale reset zorgt. Even loskomen van verkeerde gewoonten. Geen calorieën tellen, geen keuzes hoeven maken: een duidelijk regime met gegarandeerd succes. Zo is afvallen goed te doen. En daarna help ik je om op gewicht te blijven. Voor mij is het heel simpel: eet regelmatig, genoeg en gevarieerd, kies voor verse producten en veel groenten en belangrijker nog: neem de tijd ervoor en bereid je eten met liefde. Maak je bord mooi op, gebruik verschillende kleuren voeding en geniet!

Veel mensen die succesvol bij mij zijn afgeslankt komen regelmatig terug om even te wegen. Ik merk dat zo’n weegmoment helpt om weer even bewust stil te staan bij je leefpatroon.

Wil je meer weten?  Boek dan een intakegesprek via onze website www.bodydesigngroup.nl. Je kunt kiezen voor locatie Maastricht of Heerlen. In Heerlen ben ik werkzaam op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Op donderdag in Maastricht.

Alon

Contact informatie
Alon Weinberg
BodyDesignGroup
Oliemolenstraat 60b
6416 CB Heerlen
Specialisaties
SA Levensstijlcoach
Productspecialist

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere coaches werkzaam bij deze praktijk

BodyDesignGroup

Alon Weinberg
Fort Willemweg 13b
6219 PA Maastricht

BodyDesignGroup

Helmi Engelen
Oliemolenstraat 60b
6416 CB Heerlen

BodyDesignGroup

Levi Weinberg
Fort Willemweg 13b
6219 PA Maastricht

BodyDesignGroup

Helmi Engelen
Fort Willemweg 13b
6219 PA Maastricht