Sylvia Vogels

Bodystudio Balance

Profiel

1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?
Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is om af te slanken en hoe moeilijk het kan zijn om op het gewenste gewicht te blijven. Ik heb met verschillende producten en afslankmethodes gewerkt, maar kon het niet vasthouden. Toen kwam Straight away op mijn pad en hier vond ik alles wat ik miste bij andere maaltijdvervangers. Maar wat ik nog belangrijker vond, ik miste vaak de coaching/begeleiding en dat is zo belangrijk als je een dieet volgt. Want het gaat niet altijd even gemakkelijk en dan is het fijn als er iemand voor je is die weet wat je doormaakt en die je helpt in die periode. Bovenal zijn de producten heerlijk, ze zijn gemakkelijk in gebruik en de verpakkingen zijn hip.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Coaching! Voor mij is het belangrijk dat het programma voor de cliënt goed vol te houden is, dat zij er volledig achter staan en ervoor gaan. Ik laat ook meteen weten dat ze het niet alleen hoeven te doen, dat ik er voor ze ben op de momenten dat het wat moeilijker gaat. Je gaat samen de uitdaging aan en bouwt dan ook een enorme band met je cliënten op. Velen lopen wel eens tegen een moeilijk moment aan, maar juist door de begeleiding die wij, als Straight away coach, kunnen bieden is het beter vol te houden. Bij vragen mogen cliënten mij zowel telefonisch, via app of per mail aanspreken en probeer ik eenieder verder te helpen op de wijze dat het voor de cliënt het best past. Ik probeer maatwerk te leveren omdat iedereen anders is en samen te kijken welk programma het beste bij hen past, zodat ik ook weet dat ze het vol gaan houden.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Een heerlijke frisse salade.

4. Wat is jouw favoriete straight away product?
Dat is nog best een moeilijke keuze. Ik heb er verschillende, maar ik denk dat ik de ‘Choco Loco Chrunch’ reep het lekkerste vind. De ‘Café Noir’ shake is ook wel een toppertje.

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Wil je graag kilo’s kwijt? Loop er niet langer mee rond! Je gaat je beter voelen en met de ondersteuning gaat het je zeker lukken. Het is nooit te laat om aan de slag te gaan. Je hebt pas verloren als je opgeeft.