Samantha Bakkerr

Samantha Bakker

VITway

Profiel

1. Waarom heb je gekozen om als Straight away coach aan de slag te gaan?
Je levensstijl aanpassen is moeilijk en gaat vaak niet zonder slag of stoot. Door met Straight away te beginnen, leer je om je hele levensstijl om te gooien en daar begin je eigenlijk makkelijk mee. Je hoeft niet meer naar de winkel en niets meer te maken. Het proces is pittig, maar het programma is strak. Waarna je uiteindelijk rustig gaat opbouwen, met de levensstijl die bij je past. De keuze om als coach voor Straight away aan de slag te gaan was snel gemaakt. Het is een hip, betaalbaar en een modern dieet, dat met een goede coaching hele mooie resultaten heeft laten zien.

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Bij het afvalproces vind ik het belangrijk dat het vol te houden is, dat je resultaat ziet en dat het betaalbaar is. Maar wat ik nog belangrijker vind, is dat je zorgt voor een betere versie van jezelf.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Mijn lekkerste snack is een tomaatje, mozzarella en een blaadje basilicum. Maar zelfgemaakte fruitijsjes, ben ik ook dol op. Moeilijke keuze, dus ik heb 2 heerlijke snacks

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
De Goodmorning shakes zijn mijn favorieten. Alle 3 de smaken zijn heerlijk en ze passen ook in alle programma’s, echt ideaal. Voordeel van de Goodmorning shake, voor de slechte ontbijter of voor de actieveling is die ook perfect.

5. Wat wil je meegeven aan de mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Straight away is een makkelijk, lekker en een goed concept. Neem de stap en maak een afspraak. Misschien sta jij straks, bij ons, vol trots en met een lach en traan te glunderen dat jij dit hebt bereikt. Op de moeilijke momenten staat je coach altijd voor je klaar en met jouw inzet, gaan we resultaten behalen en behouden. Je hebt maar 1 lichaam, wees daar zuinig op.