Mandy Raangs

Mandy Raangs

Straight away Groningen

Profiel

1. Waarom ben je coach geworden bij Straight away?
Ik ben altijd slank geweest, maar na mijn zwangerschap kende ik mezelf niet meer terug. Ken je dat gevoel? Dat je jezelf in een winkelruit ziet en denkt…ben ik dat?! Of dat je weg duikt als iemand een foto wil nemen. Je hebt geen energie om te stoeien of rennen met je kind en je kunt maar bij één winkel slagen voor kleding… Dat gevoel had ik in 2015! Gelukkig ben ik in aanraking gekomen met het Straight away dieet, ben ik afgevallen en LEEF ik weer! Nadat ik in 2015 ben afgevallen en het gevoel had mijn leven weer terug te hebben, wilde ik veel meer mensen ditzelfde gevoel geven. Het bleef maar rondspoken in mijn hoofd. Dit is wat ik wil doen! Interesse in gezonde voeding en koken heb ik altijd al gehad. Daarnaast was ik zo enthousiast over dit dieet, dat ik een voedingsopleiding ben gaan volgen en nu zelf coach ben!

2. Wat vind jij belangrijk bij het afvalproces?
Oude gewoontes omzetten in nieuwe! Door mijn eigen dieetervaringen weet ik wat het is om verandering in gewoontes en denkpatronen te doorbreken. Als je erachter kunt komen waarom je steeds kiest voor het ‘ lekkere patatje’ of waarom je die hele reep chocola naar binnen werkt, ben je al een heel eind. Erg belangrijk is dat je ervoor moet zorgen dat je een eetpatroon ontwikkeld dat er voor zorgt dat je gezond op gewicht blijft. Gelukkig is er altijd je coach om je bij te staan en je op de goede weg te helpen.

3. Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?
Hüttenkäse!!! Hüttenkäse is top, je kunt er eindeloos mee variëren en het zit vol met eiwitten. Ik vind de zoete variant met aardbeien erg lekker maar ook op een cracker met avocado en een tomaatje is de hüttenkäse heerlijk.

4. Wat is jouw favoriete Straight away product?
Ik start elke dag met de Feeling awake Goodmorning shake. Cherry Banana is mijn favoriet! Het fijne van de Goodmorning shake is dat je de shake ook los van een Straight away programma mag gebruiken. Na je dieet kun je er dus als ontbijt mee beginnen. Ontbijten is erg gezond en belangrijk om op gewicht te blijven. Daarnaast zit de shake vol met vitamines en mineralen en is het ORAC-complex toegevoegd. Dit is een complex met antioxidanten uit groenten, fruit en andere plantaardige bronnen. Antioxidanten helpen het lichaam te beschermen tegen ziektes. Inmiddels zitten veel van mijn cliënten, familie en vrienden aan de Goodmorning shakes en zijn erg enthousiast!

5. Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen?
Wil je die kilo’s kwijt? Dan moet je ervoor gaan! Er gaan tegenslagen komen, maar worden dat struikelblokken of leermomenten. Als je het hele afval proces hebt doorlopen en je daadwerkelijk op je streefgewicht zit, voel je zoveel beter. Je bent de nieuwe, slankere, gelukkigere versie van jezelf!