Arie van Rijswijk

Arie van Rijswijk

Slank & Stralend

Profiel

Waarom ben jij Straight away coach geworden?

In mijn vorige baan als supermarktmanager was ik dagelijks met coaching bezig. Het maakte mij altijd heel blij als er een doel werd bereikt. Nu als Straight away coach heb ik dat des te meer! Het persoonlijke contact met mijn cliënten en het samen bereiken van een doel vind ik iedere keer weer een uitdaging. Dat is als coach een fijne basis om mee te kunnen werken. Het Straight away programma maakt het mogelijk om af te kunnen stemmen op de behoefte  van de cliënt. Zo bepalen we met elkaar een marsroute die naar succes leidt en dat is dan ook heel plezierig.

Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away coach hebt meegemaakt?

Een cliënt met een schildklierprobleem en een veel te hoge BMI. Ze was zich er goed van bewust dat het een lang proces zou kunnen worden, en dat werd het ook. Ze kwam trouw wekelijks op consult en was blij met ieder onsje, ze vroeg zelfs of mijn geduld nog niet op was. Na 18 maanden was haar doel bereikt, maar ze wilde doorgaan. Ruim een jaar later passeerde ze haar volgende mijlpaal en uiteindelijk heeft ze haar streefgewicht behaald. Ze komt nog 1 x per maand op consult.

Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?

Het absoluut eerlijk zijn naar elkaar, dan pas is goede coaching mogelijk. De cliënt een zo helder mogelijk beeld geven wat wij van hem of haar verwachten en wat wij daar in kunnen betekenen.

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

Voor de persoonlijke coaching en de ruime mogelijkheden en keuze van producten. Het is een mooi Nederlands product voor een eerlijke prijs zonder aspartaam en gezoet met stevia.

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

Het meest onder gewaardeerde product vind ik toch de Mousse. Je kunt er een heerlijke variatie mee maken en voelt bij gebruik toch net even anders als met de shakes.

Wat is jouw favoriete Straight away product?

Mijn favoriete product is de Goodmorning Shake. Sporters vinden hem plezierig, maar ook mensen die een programma hebben gevolgd en dit met goed resultaat hebben afgesloten gebruiken hem vaak met wat toevoegingen als een starters ontbijt. Ook de smaken zijn verfrissend te noemen.

Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Een zelfgemaakte wrap met kipfilet en verse groente. De wrap in stukjes verdelen, in folie in de koelkast leggen en verdelen over een paar dagen.

Wat wil je meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen? Heb je een ultieme tip?

Doe het vooral omdat je het graag wil en niet omdat het moet, dan houd je het langer vol. Werk naar een eerste doel toe en als dat is bereikt volgt vaak de motivatie om nog verder te gaan.