Sandra Wiegman

Sandra Wiegman

Weight Change

Profiel

Waarom ben jij Straight away coach geworden?

Ik begeleidde mensen die wilden afvallen met voeding volgens de schijf van vijf. Naast deze afslankmethode wilde ik graag meer bieden zodat ik nog meer mensen kan helpen naar een gezonde leefstijl en gewicht. Straight away is een mooie aanvulling in mijn praktijk. Het dieet biedt volwaardige maaltijdvervangers met alle benodigde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.

Ik ben van mening dat een dieet vol te houden is, als je een dieet zoekt dat bij je past. Of dit nu is met gewone voeding, Straight away of een combinatie van Straight away en gewone voeding. Na het afslanken met Straight away, bouw je de maaltijdvervangers langzaam af en help ik je op weg naar een gezonde leefstijl met lekkere en gezonde voeding zodat je slank en fit blijft. Kortom, door deze combinatie kunnen we samen goed kijken naar wat werkt en past bij jou. Zodat jij je einddoel bereikt: een slank en gezond lichaam waar je je prettig in voelt!

Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away coach hebt meegemaakt?

Eigenlijk is ieder verhaal een succesverhaal. Elke week worden er mooie resultaten geboekt. Het was super om te zien dat cliënten die al een hele tijd stil stonden met hun gewicht, door de producten van Straight away weer zijn gaan afvallen en nu hun einddoel wel bereikt hebben.

Maar het allerbelangrijkste zijn niet eens de verloren kilo’s of de cijfers op de weegschaal, maar het gezonde gevoel en alle energie die je terugkrijgt.

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

Mensen zouden voor Straight away moeten kiezen omdat het een heel goed en compleet dieet is. Alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die je nodig hebt, zitten er in. Daardoor krijg je geen hongergevoel en is het dieet goed vol te houden. Je krijgt er zelfs meer energie van! En doordat je snel afvalt, is je motivatie ook groter!

Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?

Het belangrijkste vind ik de begeleiding. Samen zoeken naar een manier die het beste bij je past zodat je het goed vol kunt houden en gemotiveerd blijft. En als het niet goed gaat: samen kijken hoe dat kan en daar aan gaan werken. Bovendien zijn de weegmomenten bij je coach een goede stok achter de deur!

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

De Being at your Best Bouillon is heerlijk als tussendoortje, helemaal nu het kouder wordt.

Wat is jouw favoriete Straight away product?

De havermout vind ik heerlijk in de wintermaanden en zomers ga ik graag voor de Café Noir shake. Daar maak ik er een heerlijke ijskoffie van!

Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Simpel maar heerlijk: een stukje gerookte kipfilet besmeren met een beetje chilisaus. Oprollen en smullen maar!

 Wat wil je meegeven aan de mensen die overwegen om te gaan afvallen?

Overweeg je om af te vallen? Zoek een coach waar je een goede klik mee hebt. Bekijk samen wat voor jou belangrijk is en waar jij je goed bij voelt!