Nadine de Vries

Nadine de Vries

Straight away Heerenveen

Profiel

Waarom ben jij Straight away coach geworden?

Gezonde voeding en uiterlijke verzorging vond ik altijd al erg interessant. Ik las vaak boeken die daar over gingen. Ik volgde de opleiding tot schoonheidsspecialiste, ging aan de slag en volgde ter aanvulling de opleiding tot Gewichtsconsulente. Ik kwam met Straight away in aanraking door een oud-collega en vriendin. Het concept sprak mij aan. Inmiddels ben ik Straight away coach en kan ik eindelijk mensen helpen om een gezondere levensstijl aan te leren.

Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away coach hebt meegemaakt?

Ik coachte een cliënt met fibromyalgie (weke delen reuma) die al vrij snel van haar pijnklachten af was en zich veel beter kon bewegen. Er zijn zoveel voordelen van gewichtsverlies en minder suiker eten. Je kan daardoor een persoon helemaal op zien bloeien. Ook de onzuivere huid knapt er erg van op. Afslanken heeft dus niet alleen invloed op het cijfertje op de weegschaal. 

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

Omdat de producten van Straight away lekker zijn! Ze zijn gezoet met stevia en bevatten alle benodigde vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt. Je krijgt er ontzettend veel energie van. Er is bovendien genoeg keuze in het assortiment. En als klap op de vuurpijl is de begeleiding van de Straight away coaches gratis. Redenen genoeg dus.

Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?

Ik vind het belangrijk dat cliënten leren andere keuzes te gaan maken voor wat betreft hun eetpatroon. Dat was tijdens de feestdagen goed te zien in mijn praktijk. Natuurlijk werd er wel eens iets gegeten wat eigenlijk niet had gemoeten, maar er was niet één cliënt die gegroeid was in deze periode. Ik hoop uiteraard dat mijn cliënten het ook na het dieet alleen kunnen en de juiste keuzes blijven maken. Natuurlijk kunnen ze ook na het dieet altijd bij me terecht mocht dat nodig zijn. Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg.

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

De To Go Go shakes. Je hoeft niet met een shakebeker aan de slag.  Drink ze lekker koud uit de koelkast. Deze shakes zijn bovendien zo handig om mee te nemen. En door de handige draaidop hoef je de shake niet in één keer op te drinken.

Wat is jouw favoriete Straight away product?

Mijn favoriete Straight away product is de Get that Compliment Caramel Crunch. Heerlijk voor een chocoladegek als ik.

Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Een omelet belegd met plakjes gerookte kipfilet en komkommer. Erg lekker!

 Wat wil je meegeven aan de mensen die overwegen om te gaan afvallen?

Stel het niet uit, maar begin! Zet jezelf op de eerste plaats. En val af onder begeleiding zodat je je ook bewust wordt van je ‘foute’ eetpatroon en leert gezonde keuzes te maken.