Denise Hulsbos en Paula de Jong

Denise Hulsbos en Paula de Jong

Slimming in Style

Profiel

Waarom zijn jullie Straight away coach geworden?

We komen allebei uit de zakelijke dienstverlening en mensen helpen was de reden waarom we dat werk deden. De passie voor het werk was echter verdwenen. We wilden iets doen waar we daadwerkelijk achter stonden en enthousiast van werden. Mensen helpen en begeleiden om een gezond gewicht te bereiken, is iets waar we allebei gelukkig van worden.

Wij zijn in 2010, toen Straight away nog niet bestond, allebei behoorlijk wat kilo’s kwijt geraakt met behulp van maaltijdvervangers en de begeleiding van een gewichtsconsulente. De producten waren toen behoorlijk smakeloos en saai. Toen Paula haar praktijk startte eind 2016 was het altijd al het idee om het uiteindelijk samen te doen. Het Straight away concept past precies bij ons. De producten zijn hip, opvallend en bovendien ontzettend lekker!

Wat is het beste succesverhaal dat jullie als Straight away coach hebben meegemaakt?

De afgelopen drie jaar hebben we zoveel leuke mensen ontmoet dat het moeilijk wordt om er eentje te kiezen! De meest opvallende verhalen blijven je wel bij. Onze ouders die onder onze begeleiding allebei enorm zijn afgevallen. De dame die flink wat kilo’s verloor en in de trouwjurk van haar dromen paste. Een jonge, hippe meid van 25 jaar met obesitas die we gecoacht hebben naar een gezond gewicht. Stuk voor stuk bijzondere succesverhalen.

Wat vinden jullie belangrijk bij het afslankproces?

Niet de bestemming telt, maar de reis ernaartoe. Het is een vreselijk cliché, maar dat is het natuurlijk niet voor niets. Afvallen, de cijfertjes op de weegschaal, is het makkelijkste gedeelte van het dieet, zeggen wij wel eens. Pas als je je streefgewicht bereikt hebt, begint de uitdaging. Daarom vinden wij het fijn dat de stabiliseringsfase net zo’n belangrijke plek inneemt bij Straight away als het afvallen zelf.

En ook al volg je het Straight away dieet niet meer als je op gewicht bent, je blijft altijd welkom bij je coach om te komen wegen. Zo houd je de motivatie om op gewicht te blijven. 

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

Een dieet moet je aanspreken en het moet bij je levensstijl passen. Straight away werkt met verschillende programma’s zodat er altijd wel eentje bij jou past. Het is fijn dat je in overleg met je coach kunt bepalen wat werkt voor jou en waar jij je prettig bij voelt.

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

Dat is wat ons betreft de Being at your Best Bouillon. Snoep en andere zoetigheid is niet aan ons besteed. Maar die hartige trek die af en toe de kop opsteekt, krijg je prima onder controle met een mok hete bouillon.

Wat is jullie favoriete Straight away product?

Over dit onderwerp zijn we het niet eens met elkaar. Paula is gek op de Go Loco Choco Crunch reep en Denise kan niet kiezen tussen de To Go Go Orange Mango en de Stand out in de Crowd Peanut Crunch reep.

Wat is jullie lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Een omeletrolletje met spinazie. Je bakt een dun omeletje, alleen met wat zout en peper, leg hier wat verse spinazie op die je even hebt gewokt met wat knoflook en eventueel een uitje. Rol hier wraps van. Lekker als avondeten, maar in stukjes gesneden ook leuk als hapje op een feestje!    

Wat willen jullie meegeven aan mensen die overwegen om te gaan afvallen? Hebben jullie een ultieme tip?

Vertel het je omgeving. Geef aan dat je serieus aan je gezondheid gaat werken en vraag om hun steun. Tijdens moeilijke momenten kunnen ze je helpen en iedereen wordt enthousiast van de complimenten die je zult gaan krijgen!