Debby Schaasberg

Active Health Center

Profiel

Waarom ben jij Straight away coach geworden?

Ik ben Straight away coach geworden omdat ik graag mensen help! Afvallen en daardoor beter in je vel zitten, dat gun ik iedereen. Bovendien sta ik 100% achter de producten en het dieet van Straight away.

Wat is het beste succesverhaal dat je als Straight away coach hebt meegemaakt?

Jeetje, er zijn zoveel succesverhalen! Ieder mens en daarbij ieder verhaal is bijzonder. Mensen komen onzeker binnen en gaan vol zelfvertrouwen, slank, fit én met een grote glimlach de wereld weer in. Prachtig!

Waarom zouden mensen die willen afvallen voor Straight away moeten kiezen?

Straight away is een simpel en effectief dieet. Geen lijsten met producten en ingewikkelde recepten. Gewoon heerlijke en verantwoorde producten en natuurlijk de leukste coaches die je overal doorheen slepen!

Wat vind jij belangrijk bij het afslankproces?

Het belangrijkste vind ik de begeleiding. Ten eerste ga je het hele afvalproces samen door. Maar ook daarna is de begeleiding minstens zo belangrijk. Onder begeleiding de weg inslaan naar een gezond voedingspatroon zodat de kilo’s ook weg blijven.

Wat is het meest ondergewaardeerde product van Straight away?

De Ready to Seduce Mousse. Zo heerlijk om met kleine hapjes te genieten van je zelfgemaakte mousse. Genietmoment!

Wat is jouw favoriete Straight away product?

Mijn all-time favorite is de Get that Compliment Caramel Crunch reep! Gewoon niet normaal, zo lekker!

Wat is jouw lekkerste gezonde snack voor in de opbouwfase?

Dan ga ik voor rauwkost met verse guacamole: prak (of pureer) twee eetrijpe avocado’s en snij 1 teentje knoflook, 1 rode ui, 1 rijpe roma tomaat en 1/4e rode paprika fijn en voeg een scheutje limoensap, vers gemalen peper en eventueel verse spaanse peper toe. Meng alles goed door elkaar. Rauwkost erbij om te dippen en genieten maar.

 Wat wil je meegeven aan de mensen die overwegen om te gaan afvallen?

Geloof in jezelf. Zet je met dat geloof in voor een gezonder lichaam. En twijfel niet.. je wordt er zoveel gelukkiger van!