Diëten tijdens de lockdown, kan dat wel?

Staan de termen diëten en fitter worden op jouw lijstje ‘zorgen voor de dag van morgen’? Zet ze op de to do lijst van vandaag! Juist deze crisisperiode is een ideaal moment om te starten met het Straight away dieet. Wat een heerlijk vooruitzicht om straks al die verbaasde koppies te zien als deze lockdown voorbij is. Hopelijk herkennen ze je nog in afgeslankte(re) vorm. Maar het allerbeste cadeautje is natuurlijk het feit dat je je weer prettig voelt in je eigen lichaam. En dat is dan toch maar mooi iets positiefs wat deze crisis jou gaat brengen. Nog niet overtuigd? Lees snel verder.

De knop moet om

Nu de meesten van ons gewend zijn aan het leven tijdens de intelligente lockdown is het tijd om te werken aan jezelf. Misschien zitten de extra kilo’s je al langer in de weg. Misschien ben je van stress en onzekerheid veel te veel gaan eten. Misschien krijg je het Spaans benauwd van al die berichten over dat het gros van de corona patiënten overgewicht heeft. Kortom, de knop moet om. Je wilt starten met het dieet van Straight away, maar kan dat wel in deze crisistijd? En hoe hou je het vol?

Geen verleidingen

Het kan zeker! En het is misschien wel hèt ideale moment om te beginnen. Want: geen feestjes/diners, geen jarige, taart uitdelende collega’s op kantoor, geen: ‘doe gezellig mee’ op een borrel. Bovendien hoef je jezelf met Straight away niet uit te hongeren met een blaadje sla. Afhankelijk van je doel en je wensen vervang je een aantal of alle maaltijden per dag met heerlijke, smaakvolle Straight away producten. En door de unieke en hoogwaardige samenstelling van ingrediënten, hoef je je ook niet druk te maken om of je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Hou je niet van shakes? Geen probleem. Bij Straight away valt er genoeg te kiezen en te variëren: van repen en warme maaltijden tot een kom heerlijk, dampende soep. Jouw smaakpapillen komen niets te kort.

Je coach is altijd dichtbij

Maar ja.. de weg naar de voorraadkast thuis ken je blindelings. En minder mensen om je heen betekent ook minder mensen die je gemotiveerd houden om juist wel van de snoeppot af te blijven. Bovendien werkt het ook vaak motiverend als anderen jouw kwijtgeraakte kilo’s opmerken. En die anderen, die zien jou nu niet. Geen zorgen! Je hoeft dit niet alleen te doen. Onze Straight away coaches staan voor je klaar. Een appje naar de coach voordat je de snoeppot wil openen, een videobelafspraak terwijl je jezelf weegt om samen je succes te vieren, een goed gesprek door de telefoon over hoe je jouw eetgewoontes stap voor stap kunt veranderen. Jouw Straight away coach staat ook in deze thuisblijfperiode aan je (digitale) zijde.

Kortom: gebruik deze periode als start om je weer prettiger in je lichaam te voelen met Straight away. Zoek vandaag nog een coach bij jou in de buurt!