De welbekende stok achter de deur

Twee collega’s van mij waren met het Straight away dieet bezig. Ik zag bij hen goede resultaten en ze gaven aan dat het goed vol te houden is. Dat zorgde ervoor dat ik een afspraak wilde maken voor een intakegesprek. Het is niet zo dat ik altijd heel zwaar ben geweest, maar die laatste paar kilo’s wilde ik er wel graag af. Bij Straight away vind ik het zo fijn dat je die welbekende stok achter de deur hebt, dat heb ik ook echt wel nodig. Vooral de persoonlijke begeleiding bevalt mij heel goed. Dat je gewoon iedere week met iemand kunt praten, vragen kunt stellen en tips krijgt. Doordat je iedere week een weegmoment hebt, sluipt er ook minder snel een moeilijk moment in en is het makkelijker vol te houden.

“De ochtenden start ik met een shake, heerlijk vind ik dat. Ook buiten het dieet zou ik ’s ochtends een shake nemen, ik vind het helemaal geen straf.”

Mee-eten met je gezin
Ik heb een gezin met twee kinderen en heb daarom vanaf het begin aangegeven dat ik wel gewoon wil mee-eten met het avondeten. Natuurlijk wel een beetje aangepast, maar ik hoef niet twee keer iets heel anders te koken. De ochtenden start ik met een shake, heerlijk vind ik dat. Ook buiten het dieet zou ik ’s ochtends een shake nemen, ik vind het helemaal geen straf. En het is erg makkelijk, net als de rest van het dieet trouwens. Ik hoef niet na te denken over wat ik wel en niet mag eten, daarom is het ook heel makkelijk te combineren met wat voor werk je ook doet.

Balans houden
Doordeweeks houd ik me altijd heel streng aan het dieet, maar in het weekend smokkel ik wel eens. Dat ik wel wat lekkers mee-eet met mijn gezin. Daardoor heb ik weinig moeite het dieet vol te houden, ik gun mezelf ook af en toe wat lekkers. Dit vertel ik eerlijk tegen mijn coach. Het is denk ik vooral belangrijk de balans te houden in wat ik eet. Mijn resultaten blijven iedere week goed en dat is geweldig om te zien!

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.

zoek een coach button