Er is geen geheim, je moet gewoon willen!

De begeleiding van mijn coach was heel fijn. Ze heeft me goed geholpen, al sleepte ik mezelf er ook een beetje doorheen. Gelukkig was het ook tijdens werk goed te doen, doordat ik dan veel bezig was dacht ik er ook niet aan. Welke producten ik het liefste at, waren de ‘Choco loco crunch-reep’ en de champignonsoep. ’s Avonds laat na het eten en op feestjes en verjaardagen was het een stuk lastiger. Maar ik focuste me op de droom om  er straks beter uit te zien en mezelf fitter te voelen. Dat heeft mij geholpen door deze periode heen te komen.

“Als je gewoon oplet en jezelf goed verzorgt, is het niet moeilijk om op gewicht te blijven. Als je het wilt, red je het!”

Voldoende water drinken
Het allermooiste van het bereiken van mijn streefgewicht was dat mensen schrokken als ze me al een tijdje niet hadden gezien, terwijl je dat zelf helemaal niet zo door hebt. Ik kreeg dan ook veel vragen wat het geheim is. Er is geen geheim, je moet het gewoon heel graag willen! Dankzij Straight away dieet ben ik op mijn streefgewicht gekomen en nu zit ik er zelfs al een tijdje onder. Ik eet gezond en drink voldoende water. Als je gewoon oplet en jezelf goed verzorgt, is het niet moeilijk om op gewicht te blijven. Als je het wilt, red je het!

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.

zoek een coach button