Mijn leven is totaal veranderd

Via internet kwam ik terecht bij coach Inge van Een Goed Gewicht. Vol goede moed en een hoop motivatie ging ik naar de eerste intake. De eerste intake die mijn leven totaal veranderde. De wekelijkse weegmomenten waren voor mij een stok achter de deur. Naast het wegen en meten is er daadwerkelijk iemand die naar je luistert en je begrijpt. Iemand waarmee je een goed gesprek kunt voeren en die je niet afkeurt op de fouten en misstappen die je maakt tijdens het afvallen. Iemand die liefdevol naar je luistert en goede moed geeft voor de komende week. Dat is mijn coach.

“Naast het wegen en meten is er daadwerkelijk iemand die naar je luistert en je begrijpt”

Ideale maaltijden
Naast het diëten sport ik drie keer in de week. De combinatie van krachttraining met cardio zorgde ervoor dat ik geleidelijk afviel en zeer weinig overtollig vel overhield. Daarnaast zijn de maaltijden ideaal als je veel reist tussen werk en huis, zoals ik doe.

Het is eindelijk gelukt!
Ik ben blij dat ik deze keuze voor mezelf heb gemaakt. Binnenkort bouw ik af met het dieet, maar ik ga ik nog steeds graag naar mijn weegmomenten. Met het Straight away dieet en mijn coach Inge haar hulp is het eindelijk gelukt!

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.

zoek een coach button