U bevindt zich hier:  Straightaway.nl » Ik ga mijn kilo’s voor eens en altijd kwijtraken

Ik ga mijn kilo’s voor eens en altijd kwijtraken

‘Ik ga mijn kilo’s niet verliezen, ik ga ze voor eens en altijd kwijtraken’. Dit was mijn motto gedurende het afslankproces. Ik heb die knop omgezet en ik wil echt niet meer terug naar hoe ik was. Dit blijft mijn grootste motivatie.

Straight away kwam op mijn pad doordat mijn kinderen het dieet gingen volgen. Het ging ze zo goed af dat ik besloot het ook te gaan proberen. Ik maakte een afspraak voor een intakegesprek met coach Maroesja Weijers van Consulinn. Vanaf dag één was de begeleiding van de coach heel prettig. De weegmomenten waren echt een stok achter de deur. Je wilt altijd weer bij het volgende weegmoment een lager gewicht zien, het is zelfs frustrerend als er ‘maar’ een kilo af is.

“Mijn favoriete product voor na het sporten is de Goodmorning shake. Heerlijk vind ik dat, na het sporten zit ik dan de rest van de dag vol energie!”

Dieet in combinatie met sporten
Natuurlijk waren er momenten die moeilijk waren. Vooral omdat mijn man en ik 3 à 4 dagen in de week gezellig in de kantine zitten, maar nu kon ik geen borrel mee doen. Dat was af en toe erg lastig, maar ik heb het volgehouden. Overdag ging het prima. Je hebt vaste momenten waarop je eet en weet precies wat je mag eten. Dit is erg fijn en maakt het makkelijker het dieet vol te houden. Naast het dieet sport ik 3 of 4 dagen per week in de ochtend. Mijn favoriete product voor na het sporten is de Goodmorning shake. Heerlijk vind ik dat, na het sporten zit ik dan de rest van de dag vol energie! In de opbouwfase mocht ik koolhydraatarme gerechten eten. Ik ben steeds meer gerechten gaan uitproberen. Het lekkerst vind ik toch wel een uitgeholde courgette met gehakt, uien, paprika en 30+ geraspte kaas erover uit de over. Echt een traktatie!

Streefgewicht verleggen
Gedurende het dieet heb ik verschillende doelen gehad, ik wilde er steeds meer af. Ik verlegde steeds mijn streefgewicht, hierbij moest ik oppassen dat ik niet te ver doorging. Ik bleef een bepaald beeld houden van mezelf, terwijl anderen vonden dat ik misschien wel te ver doorging. Dit is af en toe even wennen. Ik ben wel ontzettend blij dat ik nu gewoon naar alle winkels kan om te shoppen. Ik kan overal naar toe, dit maakt wel weer duidelijk hoeveel ik kwijt ben. Twijfel je nog of je een dieet wilt gaan volgen? Ik zeg de knop omzetten en gewoon gaan. Je moet het zelf doen, anderen doen het niet voor je.

 

Wil je ook afvallen met Straight away? Zoek een coach bij jou in de buurt.

Meer posts uit deze categorie

Ik voelde mij steeds fitter!

Op Facebook zag ik een bericht voorbij komen van Straight away Emmen en Ter Apel. Om de een of andere reden deed dit bericht ie...

Mijn leven is totaal veranderd

Door een collega kwam ik in aanraking met Straight away. Door stress, emotie en gewoon omdat ik er klaar mee was, was in juni b...

Elke minuut is weer een nieuwe kans

“De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet blijft waar je nu bent.” Als je niet tevreden bent met hoe het nu ...

En nu is het klaar!

Na jaren weten, maar ontkennen, dat je te zwaar bent, komt op een gegeven moment echt het besef, of beter gezegd: ‘rock-bottom’...

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Straight away nieuws?

In onze nieuwsbrief vind je lekkere recepten, tips en weetjes om verantwoord af te slanken of om de kilo’s eraf te houden!
close-link