Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Mocht u desondanks een onvolledigheid of onjuistheid constateren, dan stellen wij het op prijs als u ons hierover wilt informeren via het contactformulier. Wij streven naar een optimale kwaliteit van de op deze website aangeboden informatie.

Auteursrechten

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. De auteursrechten berusten bij Straight away. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder - maar niet uitsluitend - tekst, presentaties, illustratie, foto’s en geluid) mag tenzij anders aangegeven niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Straight away. Wijzigingen van de inhoud van de website zijn uitdrukkelijk verboden.

Nieuwsbrief

Je ontvangt de Straight away nieuwsbrief, omdat je jezelf hiervoor hebt aangemeld of klant bent geweest van Straight away of omdat je deel hebt genomen aan ‘de win een dieet’ actie. Hierdoor blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws, de beste acties, nieuwe producten & leuke inspiratie. We gaan vertrouwelijk om met je gegevens en zullen deze niet delen met derden.

  • © 2016 - Straight away