Stein van Spankeren

Vida Vitaal Neem contact op

Gefeliciteerd, de eerste stap is gezet! Ben je klaar om jezelf trots te voelen, om jezelf te laten zien? Ben je klaar om vrachtladingen met complimenten te ontvangen en een gloednieuwe garderobe te shoppen? It’s about to happen!

Wat leuk dat ik je mag helpen je dromen uit te laten komen! Ik weet namelijk precies hoe geweldig het voelt om dit doel te hebben en te bereiken. Mijn naam is Stein en naast mijn beroep als gewicht- en voedingscoach ben ik ook ervaringsdeskundige. In 2010 bereikte in mijn streefgewicht en nog altijd heb ik mijn gewicht onder controle. Ik ken de struggle, de emoties, maar ook dat heerlijke gevoel van TROTS. En daarom ben ik blij dat jij jezelf de kans gunt om dat ook te ervaren!

Tijdens je programma leer ik je hoe je controle houdt over je gewicht, zodat je een stabiel fundament legt voor de rest van jouw slanke leven! Daarnaast geef ik je inzicht over hoe het komt dat je te zwaar bent geworden en vooral hoe je dat in de toekomst kunt voorkomen. Je gaat dus echt wat leren! En als je klaar bent met je Straight away programma krijg je een op maat gemaakt schema, zodat je resultaat deze keer niet voor even is, maar voor altijd.

Neem contact met me op, dan leg ik je uit hoe Straight away werkt. Tijdens het gehele traject sta ik aan je zijde om je te complimenteren, te motiveren en mee te delen in de vreugde van jouw persoonlijke prestatie. Gedurende de hele week ben ik beschikbaar voor advies en voor het stellen van je vragen. We gaan dit samen doen. Hoe tof is dat!

Ben je klaar voor je slanke toekomst? Dan spreek ik je snel!

Contact informatie
Stein van Spankeren
Vida Vitaal
Pompmolenlaan 26
3447 GK Woerden
Specialisaties
SA Levensstijlcoach
Productspecialist

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.