Stein van Spankeren

Vida Vitaal Neem contact op

Gefeliciteerd, de eerste stap is gezet! Jij gaat op korte termijn kennis maken met de slankere en gezondere versie van jezelf! Ben je klaar om jezelf trots te voelen, om jezelf te laten zien? Ben je klaar om vrachtladingen met complimenten te ontvangen en een gloednieuwe garderobe te shoppen? It’s about to happen!

Wat leuk ook, dat ik je daarbij mag helpen! Ik weet namelijk precies hoe geweldig het voelt om dit doel te hebben en te bereiken. Mijn naam is Stein en naast mijn beroep als gewicht- en voedingscoach ben ik vooral ervaringsdeskundige. Voor mij was de maat vol toen mijn buik in de weg zat toen ik mijn dochter uit haar bedje wilde halen. Ik was toen 25 jaar. De knop ging om en nu, 8 jaar later heb ik mijn gewicht nog altijd onder controle. Ik ken de klappen van de zweep, maar ik ken ook dat heerlijke gevoel van TROTS. Er is niks leukers dan het krijgen van complimenten of toch echt weer een maatje kleiner moeten passen. Dat gevoel gaan we voor jou ook regelen!

Neem vrijblijvend contact met me op en ik leg je uit hoe Straight away werkt en waarom wij garanderen dat je geen last zult hebben van het jojo-effect of van een honger gevoel. En eigenlijk is het volgen van Straight away zo makkelijk, dat het bijna vanzelf gaat! Tijdens het gehele traject sta ik aan je zijde om je te complimenteren, te motiveren en mee te delen in de vreugde van jouw persoonlijke prestatie. We gaan dit samen doen. Hoe tof is dat!

En omdat ik naast ervaringsdeskundige dus ook gediplomeerd gewicht- en voedingscoach ben, kan ik je na het doorlopen van het Straight away traject ook helpen om een nieuw voedingspatroon samen te stellen waardoor je zeker weten op gewicht blijft!

Ben je klaar voor je slanke toekomst? Dan spreek ik je snel!

Contact informatie
Stein van Spankeren
Vida Vitaal
Pompmolenlaan 26
3447 GK Woerden
Specialisaties
SA Levensstijlcoach
Productspecialist

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.